Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Herečka, nebo zpěvačka? Ráda bych zase zjistila, kdo jsem, říká Bára Kodetová

Alex a host: Herečka, nebo zpěvačka? Ráda bych zase zjistila, kdo jsem, říká Bára Kodetová

16. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Alex a host: Herečka, nebo zpěvačka? Ráda bych zase zjistila, kdo jsem, říká Bára Kodetová

Alex a host: Herečka, nebo zpěvačka? Ráda bych zase zjistila, kdo jsem, říká Bára Kodetová

16. 10. 2025

29 min

16. 10. 2025

29 min

16. 10. 2025

29 min

16. 10. 2025

29 min

16. 10. 2025

29 min

16. 10. 2025

29 min

16. 10. 2025

29 min

16. 10. 2025

29 min

16. 10. 2025

29 min

16. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Prapor územní obrany Armády ČR bude umístěn v Líních

Zprávy pro Plzeňský kraj: Prapor územní obrany Armády ČR bude umístěn v Líních

16. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: ‚Herci se klaněli a nikdo netleskal.‘ Dům kultury v Kroměříži začal vychovávat mladé diváky

Zprávy ze Zlínského kraje: ‚Herci se klaněli a nikdo netleskal.‘ Dům kultury v Kroměříži začal vychovávat mladé diváky

16. 10. 2025

1 min

Obrázek epizody Nejlepší hudba za posledních 25 let podle magazínu Rolling Stone. Kraluje Missy Elliott, chybí britské kytarovky

Nejlepší hudba za posledních 25 let podle magazínu Rolling Stone. Kraluje Missy Elliott, chybí britské kytarovky

16. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Nejlepší hudba za posledních 25 let podle magazínu Rolling Stone. Kraluje Missy Elliott, chybí britské kytarovky

Nejlepší hudba za posledních 25 let podle magazínu Rolling Stone. Kraluje Missy Elliott, chybí britské kytarovky

16. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Další Hudba podle kalendáře připomene jednoho z nejtalentovanějších a nejcharizmatičtějších hudebníků v americké historii Leonarda Bernsteina

Další Hudba podle kalendáře připomene jednoho z nejtalentovanějších a nejcharizmatičtějších hudebníků v americké historii Leonarda Bernsteina

16. 10. 2025

7 min

Obrázek epizody Kauzy Filipa Turka? Babiš riskuje blamáž, vzkázal prezident. Vláda by mohla vzniknout v prosinci

Kauzy Filipa Turka? Babiš riskuje blamáž, vzkázal prezident. Vláda by mohla vzniknout v prosinci

16. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Studovna: Magistrem to nekončí. Terapeut musí absolvovat ještě výcvik, vysvětluje psycholožka

Studovna: Magistrem to nekončí. Terapeut musí absolvovat ještě výcvik, vysvětluje psycholožka

16. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Ideální je chodit do práce s radostí a chutí. Jak na to? Odpovídá psycholog a krizový intervent

Ideální je chodit do práce s radostí a chutí. Jak na to? Odpovídá psycholog a krizový intervent

16. 10. 2025

17 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Ideální je chodit do práce s radostí a chutí. Jak na to? Odpovídá psycholog a krizový intervent

Host Dopoledního expresu: Ideální je chodit do práce s radostí a chutí. Jak na to? Odpovídá psycholog a krizový intervent

16. 10. 2025

17 min

Obrázek epizody Lékárna: Lékárna: Fakultní nemocnice Ostrava a její nově otevřené terapeutické prostory

Lékárna: Lékárna: Fakultní nemocnice Ostrava a její nově otevřené terapeutické prostory

16. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Emailová schránka si zaslouží pravidelný úklid. Jinak se stane prostorem pro chyby

Emailová schránka si zaslouží pravidelný úklid. Jinak se stane prostorem pro chyby

16. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Emailová schránka si zaslouží pravidelný úklid. Jinak se stane prostorem pro chyby

Radioporadna: Emailová schránka si zaslouží pravidelný úklid. Jinak se stane prostorem pro chyby

16. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Letošní úroda přála švestkám. Pálenice v Bítovčicích má nejrušnější období v roce, říká Jan Roušar

Dobré dopoledne: Letošní úroda přála švestkám. Pálenice v Bítovčicích má nejrušnější období v roce, říká Jan Roušar

16. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bílá řepa neb tuřín

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bílá řepa neb tuřín

16. 10. 2025

2 min