Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Marie Doležalová: Dokud nesníš ty bonbony, nedostaneš mrkev. Vynalezla jsem styl vydíracích pohádek

Alex a host: Marie Doležalová: Dokud nesníš ty bonbony, nedostaneš mrkev. Vynalezla jsem styl vydíracích pohádek

14. 7. 2026

28 min

Obrázek epizody Alex a host: Marie Doležalová: Dokud nesníš ty bonbony, nedostaneš mrkev. Vynalezla jsem styl vydíracích pohádek

Alex a host: Marie Doležalová: Dokud nesníš ty bonbony, nedostaneš mrkev. Vynalezla jsem styl vydíracích pohádek

14. 7. 2026

28 min

14. 7. 2026

28 min

14. 7. 2026

28 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Školku v Českém Brodě nahradí nová budova za 167 milionů. Děti se zatím přesunou do náhradních tříd

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Školku v Českém Brodě nahradí nová budova za 167 milionů. Děti se zatím přesunou do náhradních tříd

14. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody 4. Práce

4. Práce

14. 7. 2026

20 min

Obrázek epizody BREAKDOWN 263: Skvělý OKTAGON 91 a ostudná Engizekova dohra

BREAKDOWN 263: Skvělý OKTAGON 91 a ostudná Engizekova dohra

14. 7. 2026

1 hod 54 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Malebné Orlické hory nabízejí nejen přírodu a památky, ale i příjemný klid, říká starosta Rokytnice

Host ve studiu: Malebné Orlické hory nabízejí nejen přírodu a památky, ale i příjemný klid, říká starosta Rokytnice

14. 7. 2026

11 min

Obrázek epizody 3. Cestování

3. Cestování

14. 7. 2026

15 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Studium v Hradci, praxe v Náchodě. Hradecká univerzita otevírá obor všeobecného ošetřovatelství

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Studium v Hradci, praxe v Náchodě. Hradecká univerzita otevírá obor všeobecného ošetřovatelství

14. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody 2. Spolupráce

2. Spolupráce

14. 7. 2026

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lucie Drozdová alias Šumavská houbička: Lesem už neumím jen chodit. Oko mi pořád šilhá po zemi

Blízká setkání: Lucie Drozdová alias Šumavská houbička: Lesem už neumím jen chodit. Oko mi pořád šilhá po zemi

14. 7. 2026

27 min

Obrázek epizody 98. Motoplky: Andrea Gurevich: 33 000 KM ZA ROK V SEDLE!

98. Motoplky: Andrea Gurevich: 33 000 KM ZA ROK V SEDLE!

14. 7. 2026

54 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Netradiční soutěž. Vyběhněte 299 schodů, předběhněte biskupa a vyhrajte

Zprávy pro Plzeňský kraj: Netradiční soutěž. Vyběhněte 299 schodů, předběhněte biskupa a vyhrajte

14. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Jaromír Laibl zachraňuje zapomenuté křížky. Jeden mu vydal nečekané tajemství

Zprávy pro Plzeňský kraj: Jaromír Laibl zachraňuje zapomenuté křížky. Jeden mu vydal nečekané tajemství

14. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Rybník za miliony zůstal bez vody. Zámecký park v Čechách pod Kosířem trápí sucho

Zprávy ČRo Olomouc: Rybník za miliony zůstal bez vody. Zámecký park v Čechách pod Kosířem trápí sucho

14. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody 08. Epický den na Festivalu Fantazie

08. Epický den na Festivalu Fantazie

14. 7. 2026

57 min

Obrázek epizody Impakt: FIFA chrání své partnery, ne rovné podmínky. Fotbalové mistrovství ukazuje dvojí metr, říká sociolog

Impakt: FIFA chrání své partnery, ne rovné podmínky. Fotbalové mistrovství ukazuje dvojí metr, říká sociolog

14. 7. 2026

35 min

Obrázek epizody Kořeny: Šlechtitel Petr Mimránek z Mysločovic má na zahradě mečíky tisíce barev a tvarů

Kořeny: Šlechtitel Petr Mimránek z Mysločovic má na zahradě mečíky tisíce barev a tvarů

14. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Poradna: Nové technologie výroby látek nám mohou pomoci se obléknout do veder, říká návrhářka

Poradna: Nové technologie výroby látek nám mohou pomoci se obléknout do veder, říká návrhářka

14. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Bezpečně u vody: Policie radí, jak si užít léto bez rizika

Bezpečně u vody: Policie radí, jak si užít léto bez rizika

14. 7. 2026

16 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Bezpečně u vody: Policie radí, jak si užít léto bez rizika

Host Dopoledního expresu: Bezpečně u vody: Policie radí, jak si užít léto bez rizika

14. 7. 2026

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jedete na dovolenou? Základní pojištění k platební kartě se může vymstít

Radioporadna: Jedete na dovolenou? Základní pojištění k platební kartě se může vymstít

14. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Jedete na dovolenou? Základní pojištění k platební kartě se může vymstít

Jedete na dovolenou? Základní pojištění k platební kartě se může vymstít

14. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody 36 000 míčků z Wimbledonu dostanou hlodavci. Kanonýr Erling Haalland se nenudí, má totiž medvídka mývala a Argentina chce zopakovat historické vítězství nad Anglií, pomoct mají dresy.

36 000 míčků z Wimbledonu dostanou hlodavci. Kanonýr Erling Haalland se nenudí, má totiž medvídka mývala a Argentina chce zopakovat historické vítězství nad Anglií, pomoct mají dresy.

14. 7. 2026

29 min