Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kreativní rebelie! Upcyklace aneb Šetrnost lidí k přírodě nemusí být drahá, složitá, ale ani nudná

Kreativní rebelie! Upcyklace aneb Šetrnost lidí k přírodě nemusí být drahá, složitá, ale ani nudná

12. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Silent Hill: Noční můry, cenzura Diabla v Číně, úspěch Legacy of Valor a novinky od Sony i Nintenda

Silent Hill: Noční můry, cenzura Diabla v Číně, úspěch Legacy of Valor a novinky od Sony i Nintenda

12. 11. 2025

7 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Kolonie Bedřiška v Ostravě jde k zemi. Místní chtěli zůstat a domy si opravit

Zprávy ČRo Ostrava: Kolonie Bedřiška v Ostravě jde k zemi. Místní chtěli zůstat a domy si opravit

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Dáte si náš mošt? Studenti z Dobrušky pečují o starý sad, o nápoj z jablek se podělili se spolužáky

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Dáte si náš mošt? Studenti z Dobrušky pečují o starý sad, o nápoj z jablek se podělili se spolužáky

12. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Host ve středu: Záslužné medaile Vysočiny ocení pedagogy, sportovce i hasiče. Letos je dostane devět osobností

Host ve středu: Záslužné medaile Vysočiny ocení pedagogy, sportovce i hasiče. Letos je dostane devět osobností

12. 11. 2025

15 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Ve Valdíkově na Třebíčsku začíná likvidace 20 tisíc kachen. Veterináři tam objevili ohnisko ptačí c…

Zprávy z Vysočiny: Ve Valdíkově na Třebíčsku začíná likvidace 20 tisíc kachen. Veterináři tam objevili ohnisko ptačí c…

12. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Jak bojovat s podzimní únavou? Módní novinka od Apple je nejdražší ponožka na telefon. A Sabrina Carpenter jako kočka Šklíba

Jak bojovat s podzimní únavou? Módní novinka od Apple je nejdražší ponožka na telefon. A Sabrina Carpenter jako kočka Šklíba

12. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Jak bojovat s podzimní únavou? Módní novinka od Apple je nejdražší ponožka na telefon. A Sabrina Carpenter jako kočka Šklíba

Jak bojovat s podzimní únavou? Módní novinka od Apple je nejdražší ponožka na telefon. A Sabrina Carpenter jako kočka Šklíba

12. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Co všechno v medicíně dokáže cyberknife, ví Lukáš Knybel. Pracuje na jeho vývoji

Co všechno v medicíně dokáže cyberknife, ví Lukáš Knybel. Pracuje na jeho vývoji

12. 11. 2025

21 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Co všechno v medicíně dokáže cyberknife, ví Lukáš Knybel. Pracuje na jeho vývoji

Host Českého rozhlasu Ostrava: Co všechno v medicíně dokáže cyberknife, ví Lukáš Knybel. Pracuje na jeho vývoji

12. 11. 2025

21 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Zahrádkářská poradna: zazimování zahrady a výsadba česneku

Host Dopoledního expresu: Zahrádkářská poradna: zazimování zahrady a výsadba česneku

12. 11. 2025

14 min

Obrázek epizody Zahrádkářská poradna: zazimování zahrady a výsadba česneku

Zahrádkářská poradna: zazimování zahrady a výsadba česneku

12. 11. 2025

14 min

Obrázek epizody Jak zvláčnit kynuté těsto? Pyré z dýně dokáže zázraky

Jak zvláčnit kynuté těsto? Pyré z dýně dokáže zázraky

12. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak zvláčnit kynuté těsto? Pyré z dýně dokáže zázraky

Radioporadna: Jak zvláčnit kynuté těsto? Pyré z dýně dokáže zázraky

12. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Desatero pro zdravou pleť

Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Desatero pro zdravou pleť

12. 11. 2025

15 min

Obrázek epizody Téma: Desatero pro zdravou pleť

Téma: Desatero pro zdravou pleť

12. 11. 2025

15 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bažantí prsa ve vinném těstíčku podle Lovcovy kuchyně Václava Soukupa

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bažantí prsa ve vinném těstíčku podle Lovcovy kuchyně Václava Soukupa

12. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Houpačky: Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

Houpačky: Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

12. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody „Zakryl jsem si obličej, což mi zachránilo oči.“ Generála Líbala mohl ze služby vyřadit vadný granát

„Zakryl jsem si obličej, což mi zachránilo oči.“ Generála Líbala mohl ze služby vyřadit vadný granát

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Pánové, nezapomínejte na varlata a nepodceňujte samovyšetření

Co vás zajímá: Pánové, nezapomínejte na varlata a nepodceňujte samovyšetření

12. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Pánové, nezapomínejte na varlata a nepodceňujte samovyšetření

Co vás zajímá: Pánové, nezapomínejte na varlata a nepodceňujte samovyšetření

12. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Náš host: HLASOPLET - moderní, dynamicky se vyvíjející mužská acapellová skupina

Náš host: HLASOPLET - moderní, dynamicky se vyvíjející mužská acapellová skupina

12. 11. 2025

14 min

Obrázek epizody Náš host: HLASOPLET - moderní, dynamicky se vyvíjející mužská acapellová skupina

Náš host: HLASOPLET - moderní, dynamicky se vyvíjející mužská acapellová skupina

12. 11. 2025

14 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Dobře přečtený erb ukázal na člověka, který nejvíc přispěl na pořízení vzácné jihlavské křtitelnice

Příběhy z Vysočiny: Dobře přečtený erb ukázal na člověka, který nejvíc přispěl na pořízení vzácné jihlavské křtitelnice

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Hokejista Ondřej Matýs: Cítil jsem, že mě v Olomouci opravdu chtějí. V čem ho ovlivnil Hemský?

Větrník - Host ve studiu: Hokejista Ondřej Matýs: Cítil jsem, že mě v Olomouci opravdu chtějí. V čem ho ovlivnil Hemský?

12. 11. 2025

24 min