Obrázek epizody Alex a host: Na jeviště mě to teď neláká. Alexej Pyško o egu v divadle i o střílení ve filmu Gangster Ka

Alex a host: Na jeviště mě to teď neláká. Alexej Pyško o egu v divadle i o střílení ve filmu Gangster Ka

16. 9. 2026

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Na jeviště mě to teď neláká. Alexej Pyško o egu v divadle i o střílení ve filmu Gangster Ka

Alex a host: Na jeviště mě to teď neláká. Alexej Pyško o egu v divadle i o střílení ve filmu Gangster Ka

16. 9. 2026

27 min

16. 9. 2026

27 min

16. 9. 2026

27 min

Obrázek epizody Steam Frame přichází, vylepšený Shogun 2, malý vliv PlayStation Blackout a spousta domácích zpráv

Steam Frame přichází, vylepšený Shogun 2, malý vliv PlayStation Blackout a spousta domácích zpráv

16. 9. 2026

9 min

Obrázek epizody Jihočeské odpoledne: Nic si neodpíral, díky tomu měl hodně chuti do práce. Historika Augusta Sedláčka připomínají v Písku

Jihočeské odpoledne: Nic si neodpíral, díky tomu měl hodně chuti do práce. Historika Augusta Sedláčka připomínají v Písku

16. 9. 2026

5 min

Obrázek epizody Středočeský host: V Poděbradech zdaleka neléčí jen srdce. Pomáhají i seniorům po výměně kloubů anebo obézním dětem

Středočeský host: V Poděbradech zdaleka neléčí jen srdce. Pomáhají i seniorům po výměně kloubů anebo obézním dětem

16. 9. 2026

21 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Nemocným na Semilsku umožňuje zůstat doma. Hospic 14 pomocníků rozšiřuje služby

Vybrali jsme pro vás: Nemocným na Semilsku umožňuje zůstat doma. Hospic 14 pomocníků rozšiřuje služby

16. 9. 2026

3 min

Obrázek epizody Doplň šťávu #20 – Agresivita za volantem

Doplň šťávu #20 – Agresivita za volantem

16. 9. 2026

33 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Hmyzí svět se mění. S Petrem Kočárkem o tom, jak moc je hmyz užitečný

Host Českého rozhlasu Ostrava: Hmyzí svět se mění. S Petrem Kočárkem o tom, jak moc je hmyz užitečný

16. 9. 2026

21 min

Obrázek epizody Hmyzí svět se mění. S Petrem Kočárkem o tom, jak moc je hmyz užitečný

Hmyzí svět se mění. S Petrem Kočárkem o tom, jak moc je hmyz užitečný

16. 9. 2026

21 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Více než 70 procent Češek a Čechů pravidelně třídí odpad. Ne vždy to ale dělají dobře

Host Dopoledního expresu: Více než 70 procent Češek a Čechů pravidelně třídí odpad. Ne vždy to ale dělají dobře

16. 9. 2026

13 min

Obrázek epizody Více než 70 procent Češek a Čechů pravidelně třídí odpad. Ne vždy to ale dělají dobře

Více než 70 procent Češek a Čechů pravidelně třídí odpad. Ne vždy to ale dělají dobře

16. 9. 2026

13 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kde uvidíte tisíce vlaštovek před odletem do Afriky? A které druhy míří až do daleké Indie?

Radioporadna: Kde uvidíte tisíce vlaštovek před odletem do Afriky? A které druhy míří až do daleké Indie?

16. 9. 2026

18 min

Obrázek epizody Kde uvidíte tisíce vlaštovek před odletem do Afriky? A které druhy míří až do daleké Indie?

Kde uvidíte tisíce vlaštovek před odletem do Afriky? A které druhy míří až do daleké Indie?

16. 9. 2026

18 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Kristýna Gilarová vydává své první album: Především chci, aby měla má muzika energii a bavila lidi

Host ve studiu: Kristýna Gilarová vydává své první album: Především chci, aby měla má muzika energii a bavila lidi

16. 9. 2026

11 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Maso na rozmarýnu

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Maso na rozmarýnu

16. 9. 2026

2 min

Obrázek epizody Jablonecká přehrada: Od protestů k chloubě města

Jablonecká přehrada: Od protestů k chloubě města

16. 9. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Kvůli suchu neteče voda a obec ji musí brát z cisteren. Situaci vyřeší v Nedašově Lhotě nový přivad…

Zprávy ze Zlínského kraje: Kvůli suchu neteče voda a obec ji musí brát z cisteren. Situaci vyřeší v Nedašově Lhotě nový přivad…

16. 9. 2026

1 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Bateriové úložiště u Velké Bíteše pomůže stabilizovat síť i při blackoutu

Příběhy z Vysočiny: Bateriové úložiště u Velké Bíteše pomůže stabilizovat síť i při blackoutu

16. 9. 2026

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Fotbalový cestovatel Václav Sejk: Jsem rád, že jsem měl konečně léto bez nervů, říká útočník Sigmy

Větrník - Host ve studiu: Fotbalový cestovatel Václav Sejk: Jsem rád, že jsem měl konečně léto bez nervů, říká útočník Sigmy

16. 9. 2026

22 min

Obrázek epizody 136 | Krmit masem nebo granulemi? | Šimon Cipro

136 | Krmit masem nebo granulemi? | Šimon Cipro

16. 9. 2026

44 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Armáda zahájí průzkum kontaminované oblasti na Šumavě. Vyčištění lokality vyjde asi na 190 milionů

Zprávy pro Plzeňský kraj: Armáda zahájí průzkum kontaminované oblasti na Šumavě. Vyčištění lokality vyjde asi na 190 milionů

16. 9. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Ostrava obnovila jednání se státem o stavbě justičního areálu. Řeší směnu pozemků a nové znalecké p…

Zprávy ČRo Ostrava: Ostrava obnovila jednání se státem o stavbě justičního areálu. Řeší směnu pozemků a nové znalecké p…

16. 9. 2026

1 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Do světa básníka Petra Bezruče vám dají nahlédnout v jeho opavském památníku

Křížem krajem: Do světa básníka Petra Bezruče vám dají nahlédnout v jeho opavském památníku

16. 9. 2026

9 min