Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Epizoda 18: Joe R. Lansdale

Epizoda 18: Joe R. Lansdale

19. 3. 2024

1 hod 50 min

Obrázek epizody Poslankyňa Števulová (PS): Správanie Žilinku k Lipšicovi a prokurátorom pôsobí ako pomsta. Mal by to vysvetliť

Poslankyňa Števulová (PS): Správanie Žilinku k Lipšicovi a prokurátorom pôsobí ako pomsta. Mal by to vysvetliť

19. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Agent JFK 2: Není krve bez ohně - 1. kapitola (mluvené slovo, audiokniha)

Agent JFK 2: Není krve bez ohně - 1. kapitola (mluvené slovo, audiokniha)

18. 3. 2024

39 min

Obrázek epizody ArtCafé: Nečekané kulturní spojnice Česka a Mongolska

ArtCafé: Nečekané kulturní spojnice Česka a Mongolska

18. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody Botník 11: DJ Manene o osmihodinové show i hudbě na fotbalových stadionech

Botník 11: DJ Manene o osmihodinové show i hudbě na fotbalových stadionech

18. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody ArtCafé: Nečekané kulturní spojnice Česka a Mongolska

ArtCafé: Nečekané kulturní spojnice Česka a Mongolska

18. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody Nečekané kulturní spojnice Česka a Mongolska

Nečekané kulturní spojnice Česka a Mongolska

18. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody Eng. episode: CINDERELLA by Charles Perrault

Eng. episode: CINDERELLA by Charles Perrault

18. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody 45. Jan Grolich - hejtman

45. Jan Grolich - hejtman

18. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody VLADIMIR 518: PŘIPADALO MI NEFÉR, ŽE SE O ŠPIČKOVÝCH ARCHITEKTECH MLUVÍ JAKO O PŘISLUHOVAČÍCH MINULÉHO REŽIMU

VLADIMIR 518: PŘIPADALO MI NEFÉR, ŽE SE O ŠPIČKOVÝCH ARCHITEKTECH MLUVÍ JAKO O PŘISLUHOVAČÍCH MINULÉHO REŽIMU

18. 3. 2024

46 min

Obrázek epizody Akcent: Jak podpořit filmařky s dětmi? Počítat s penězi na hlídání už v rozpočtu na natáčení

Akcent: Jak podpořit filmařky s dětmi? Počítat s penězi na hlídání už v rozpočtu na natáčení

18. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Šlachová Tlučhuba

Šlachová Tlučhuba

18. 3. 2024

46 min

Obrázek epizody Putin je po riadených voľbách ešte silnejší a radikálnejší, obávam sa stretu so Západom, tvrdí analytik Pavel Havlíček

Putin je po riadených voľbách ešte silnejší a radikálnejší, obávam sa stretu so Západom, tvrdí analytik Pavel Havlíček

18. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Keď poznáte nedostatky na jazdenke, môžete ovplyvniť aj jej konečnú cenu

Keď poznáte nedostatky na jazdenke, môžete ovplyvniť aj jej konečnú cenu

18. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Placky z kynutého bramborového těsta

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Placky z kynutého bramborového těsta

18. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody 💩 Wallace Wattles: The Science of Getting Rich (1910)

💩 Wallace Wattles: The Science of Getting Rich (1910)

18. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody #20 X10 JE DIVADLEM ROKU 2023 (hovoříme s ředitelkou Lenkou Havlíkovou a šéfdramaturgem Ondřejem Novotným)

#20 X10 JE DIVADLEM ROKU 2023 (hovoříme s ředitelkou Lenkou Havlíkovou a šéfdramaturgem Ondřejem Novotným)

18. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody 🎪 P.T. Barnum: The Art of Money Getting (1880)

🎪 P.T. Barnum: The Art of Money Getting (1880)

18. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Mozaika: Tisíc hlasů pokořeno. Největší sborový koncert se setkal s ohromným zájmem veřejnosti

Mozaika: Tisíc hlasů pokořeno. Největší sborový koncert se setkal s ohromným zájmem veřejnosti

18. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Jitka Zelenková ON AIR: „Setkání s Karlem Gottem a bratry Štaidlovými pro mě bylo osudové."

Jitka Zelenková ON AIR: „Setkání s Karlem Gottem a bratry Štaidlovými pro mě bylo osudové."

18. 3. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Vizitka: Divadelní režisérka Barbara Herz: Lidi mi dávají důvěru a já se je snažím nezradit

Vizitka: Divadelní režisérka Barbara Herz: Lidi mi dávají důvěru a já se je snažím nezradit

18. 3. 2024

52 min

Obrázek epizody V roli: EVA LEINWEBEROVÁ jako Elza

V roli: EVA LEINWEBEROVÁ jako Elza

18. 3. 2024

45 min

Obrázek epizody Daň z příjmů fyzických osob

Daň z příjmů fyzických osob

18. 3. 2024

6 min

Obrázek epizody Šťáva - namluvil a zpracoval Přemysl Drozd

Šťáva - namluvil a zpracoval Přemysl Drozd

18. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody Mozaika: Vinohradské divadlo slibuje tobogán emocí. Nasazuje drama Tracyho Lettse Srpen v zemi indiánů

Mozaika: Vinohradské divadlo slibuje tobogán emocí. Nasazuje drama Tracyho Lettse Srpen v zemi indiánů

18. 3. 2024

10 min