Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lit: Ke psaní haiku mě dovedla videohra. Crowdfundingová kampaň byla hrůza, říká básník Daniel Kopejska

Lit: Ke psaní haiku mě dovedla videohra. Crowdfundingová kampaň byla hrůza, říká básník Daniel Kopejska

17. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Ke psaní haiku mě dovedla videohra. Crowdfundingová kampaň byla hrůza, říká básník Daniel Kopejska

Ke psaní haiku mě dovedla videohra. Crowdfundingová kampaň byla hrůza, říká básník Daniel Kopejska

17. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách. Delikatesa, se kterou zažijete neuvěřitelný gurmánský zážitek

Vaříme s Habadějem: Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách. Delikatesa, se kterou zažijete neuvěřitelný gurmánský zážitek

17. 4. 2024

21 min

Obrázek epizody Café Nezisk podcast I S Terezou Leperlier a Barborou Vignerovou

Café Nezisk podcast I S Terezou Leperlier a Barborou Vignerovou

17. 4. 2024

50 min

Obrázek epizody Jsem Robot

Jsem Robot

17. 4. 2024

11 min

Obrázek epizody Jsem jenom čech

Jsem jenom čech

17. 4. 2024

7 min

Obrázek epizody Opakuju extinctions ‼️ je vyhynutí

Opakuju extinctions ‼️ je vyhynutí

17. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Ľubomírom Daňkom: Korupcia na najvyšších miestach sa opäť nevyšetruje

NA ROVINU s Ľubomírom Daňkom: Korupcia na najvyšších miestach sa opäť nevyšetruje

17. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Pepřenky hnědé podle knihy Domácí cukrářství sester Kresbachových z roku 1910

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Pepřenky hnědé podle knihy Domácí cukrářství sester Kresbachových z roku 1910

17. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Workwear na věky: designérka Linda Havrlíková o šatech a práci

Workwear na věky: designérka Linda Havrlíková o šatech a práci

17. 4. 2024

33 min

Obrázek epizody Vizitka: Básník a režisér Vít Malota: Chci se dostat až na dřeň toho, o čem vypovídám

Vizitka: Básník a režisér Vít Malota: Chci se dostat až na dřeň toho, o čem vypovídám

17. 4. 2024

48 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Svátek všech milovníků skvělého jídla aneb Přenos z kulinářského festivalu Gastro v Hradci Králové

Vaříme s Habadějem: Svátek všech milovníků skvělého jídla aneb Přenos z kulinářského festivalu Gastro v Hradci Králové

17. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody Kristýna Janáčková: Nesnažím se nikoho napasovat do svých představ

Kristýna Janáčková: Nesnažím se nikoho napasovat do svých představ

17. 4. 2024

41 min

Obrázek epizody We can only face the climate crisis with new stories, shows writer Magnason

We can only face the climate crisis with new stories, shows writer Magnason

17. 4. 2024

1 hod 22 min

Obrázek epizody 🎙️🎙️🎙️ Rap, chlast a JPQ - 2. část rozhovoru

🎙️🎙️🎙️ Rap, chlast a JPQ - 2. část rozhovoru

17. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Alena Scheinostová: Máma má mobil

Ranní úvaha: Alena Scheinostová: Máma má mobil

17. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Po čuni! O léčebné rehabilitaci s virtuální realitou i otevřené nemocnici pro všechny

Po čuni! O léčebné rehabilitaci s virtuální realitou i otevřené nemocnici pro všechny

17. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Epizoda 46 - Čas opovržení

Epizoda 46 - Čas opovržení

17. 4. 2024

20 min

Obrázek epizody Lucia Ďuriš Nicholsonová: Žiadny Mesiáš nepríde a nezachráni nás, budú tu vládnuť štyri roky

Lucia Ďuriš Nicholsonová: Žiadny Mesiáš nepríde a nezachráni nás, budú tu vládnuť štyri roky

17. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Ex libris: Za rovnocennost evropských plemen aneb Jak československá antropologie polemizovala s nacismem

Ex libris: Za rovnocennost evropských plemen aneb Jak československá antropologie polemizovala s nacismem

16. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Za rovnocennost evropských plemen aneb Jak československá antropologie polemizovala s nacismem

Za rovnocennost evropských plemen aneb Jak československá antropologie polemizovala s nacismem

16. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Európa: Prídeme o eurofondy? Čo chce o zrušení špeciálnej prokuratúry vedieť Komisia

Európa: Prídeme o eurofondy? Čo chce o zrušení špeciálnej prokuratúry vedieť Komisia

16. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Danko je pre Fica drahá nevesta. Obídu Hlas a bude šéfovať parlamentu?

Danko je pre Fica drahá nevesta. Obídu Hlas a bude šéfovať parlamentu?

16. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Extra 005 - Whisky celebrity

Extra 005 - Whisky celebrity

16. 4. 2024

1 hod 1 min