Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Kosmonauty a popeláře jsem vynechal. Od čtyř let jsem chtěl být architektem, říká David Vávra

Mozaika: Kosmonauty a popeláře jsem vynechal. Od čtyř let jsem chtěl být architektem, říká David Vávra

9. 5. 2024

16 min

Obrázek epizody Mozaika: Kosmonauty a popeláře jsem vynechal. Od čtyř let jsem chtěl být architektem, říká David Vávra

Mozaika: Kosmonauty a popeláře jsem vynechal. Od čtyř let jsem chtěl být architektem, říká David Vávra

9. 5. 2024

16 min

Obrázek epizody Otužování - Cesta k posílení imunity a odolnosti vůči nachlazení.

Otužování - Cesta k posílení imunity a odolnosti vůči nachlazení.

9. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody Komentář: Kdyby příroda mohla, už by se s námi rozešla | Roverský kmen

Komentář: Kdyby příroda mohla, už by se s námi rozešla | Roverský kmen

9. 5. 2024

8 min

Obrázek epizody Bourání: V srdci Prahy vyroste novostavba. Nechceme to vyždímat na max, uklidňují architekti

Bourání: V srdci Prahy vyroste novostavba. Nechceme to vyždímat na max, uklidňují architekti

9. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody V srdci Prahy vyroste novostavba. Nechceme to vyždímat na max, uklidňují architekti

V srdci Prahy vyroste novostavba. Nechceme to vyždímat na max, uklidňují architekti

9. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody „Děláme domy, které nejsou drahé a přinášejí nápad,“ říká architekt v roli developera Patrik Novák

„Děláme domy, které nejsou drahé a přinášejí nápad,“ říká architekt v roli developera Patrik Novák

9. 5. 2024

55 min

Obrázek epizody Jeremiáš Fürst, módní návrhář

Jeremiáš Fürst, módní návrhář

9. 5. 2024

36 min

Obrázek epizody On neexistuje zákon o psychoterapii? | Dominika Čechová |

On neexistuje zákon o psychoterapii? | Dominika Čechová |

9. 5. 2024

43 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Martin Bedřich: Tvořivá síla země

Ranní úvaha: Martin Bedřich: Tvořivá síla země

9. 5. 2024

4 min

Obrázek epizody 26. díl - Bridgertonovi - Čekanka - 1-5. kapitola

26. díl - Bridgertonovi - Čekanka - 1-5. kapitola

9. 5. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Lexmann z KDH: Smer môže prejsť veľkými zmenami, nevieme, ako bude vyzerať o tri roky. S dnešným by sme do vlády nešli

Lexmann z KDH: Smer môže prejsť veľkými zmenami, nevieme, ako bude vyzerať o tri roky. S dnešným by sme do vlády nešli

9. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Zuzana Dostálová

Zuzana Dostálová

9. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Potomci amerických a belgických veteránů 2. světové války v Českém rozhlasu Plzeň

Potomci amerických a belgických veteránů 2. světové války v Českém rozhlasu Plzeň

8. 5. 2024

37 min

Obrázek epizody 4. díl – Věřit v šelmy a geopolitika těla

4. díl – Věřit v šelmy a geopolitika těla

8. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody ZAPOMENUTÉ KNIHY | Vladimír Vaněk - Země krvácí země kvete | Díl I. - Domov - část VI.

ZAPOMENUTÉ KNIHY | Vladimír Vaněk - Země krvácí země kvete | Díl I. - Domov - část VI.

8. 5. 2024

9 min

Obrázek epizody Nová sezóna začíná

Nová sezóna začíná

8. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Bramborové škubánky s mákem a švestkami v rumu. Klasika ještě „vylepšená“ netradičními surovinami

Vaříme s Habadějem: Bramborové škubánky s mákem a švestkami v rumu. Klasika ještě „vylepšená“ netradičními surovinami

8. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody SHARE: Apple ukázal novinky. Dva iPady, čip M4 a veľkú novinku pre AI

SHARE: Apple ukázal novinky. Dva iPady, čip M4 a veľkú novinku pre AI

8. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody #22 ŠKOLA ŽEN + LÁSKA JAKO ARGUMENTAČNÍ CVIČENÍ

#22 ŠKOLA ŽEN + LÁSKA JAKO ARGUMENTAČNÍ CVIČENÍ

8. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Glosy s Netharem 009

Glosy s Netharem 009

8. 5. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody 54. Ko Un – Malá vážka

54. Ko Un – Malá vážka

8. 5. 2024

11 min

Obrázek epizody Politológ Samo Spáč: Slovenská Súdna rada často predstavuje v akademickej literatúre príklad zlej praxe

Politológ Samo Spáč: Slovenská Súdna rada často predstavuje v akademickej literatúre príklad zlej praxe

8. 5. 2024

44 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Omáčka ze smržů podle receptu z hájovny

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Omáčka ze smržů podle receptu z hájovny

8. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Vše, co potřebujete vědět o pěstování borůvek

Vše, co potřebujete vědět o pěstování borůvek

8. 5. 2024

2 min