Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Družiny a samostatnost | Skauting

Družiny a samostatnost | Skauting

30. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Naďa Urbánková podle Vladimíra Hrona

Úžasné životy: Naďa Urbánková podle Vladimíra Hrona

30. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Spirituála: Putování svaté Panny orleánské

Spirituála: Putování svaté Panny orleánské

30. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Bylo nás pět. Koncertní a operní sály v Jižní Koreji

Bylo nás pět. Koncertní a operní sály v Jižní Koreji

30. 6. 2024

10 min

Obrázek epizody MáG rule

MáG rule

29. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Knížky Plus: Historicky největší přehlídka tchajwanské literatury se blíží a pozve vás na ni dnešní magazín

Knížky Plus: Historicky největší přehlídka tchajwanské literatury se blíží a pozve vás na ni dnešní magazín

29. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Historicky největší přehlídka tchajwanské literatury se blíží a pozve vás na ni dnešní magazín

Historicky největší přehlídka tchajwanské literatury se blíží a pozve vás na ni dnešní magazín

29. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody BONUS: 8 hrozných

BONUS: 8 hrozných

29. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Orchestrální akademie SOČRu

Orchestrální akademie SOČRu

29. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Taktovka: Orchestrální akademie SOČRu

Taktovka: Orchestrální akademie SOČRu

29. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Výstavní super rok připravuje do dalších měsíců Národní muzeum - do Prahy přiveze umělecké sbírky z Mongolska a z Národního palácového muzea z Taiwanu

Výstavní super rok připravuje do dalších měsíců Národní muzeum - do Prahy přiveze umělecké sbírky z Mongolska a z Národního palácového muzea z Taiwanu

29. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Kultura Plus: Výstavní super rok připravuje do dalších měsíců Národní muzeum - do Prahy přiveze umělecké sbírky z Mongolska a z Národního palácového muzea z Taiwanu

Kultura Plus: Výstavní super rok připravuje do dalších měsíců Národní muzeum - do Prahy přiveze umělecké sbírky z Mongolska a z Národního palácového muzea z Taiwanu

29. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Romano Guardini, Rostislav Švácha: Dopisy od jezera Como

Romano Guardini, Rostislav Švácha: Dopisy od jezera Como

29. 6. 2024

16 min

Obrázek epizody Nenávisť nezostáva len v online priestore. Odráža sa aj v útokoch na novinárov a novinárky

Nenávisť nezostáva len v online priestore. Odráža sa aj v útokoch na novinárov a novinárky

29. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Začínáme!

Začínáme!

29. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Parta skautů, nebo skautský tým? | Skauting

Parta skautů, nebo skautský tým? | Skauting

29. 6. 2024

12 min

Obrázek epizody Petr Soukup: Svými knihami jsem chtěl lidem pomoci. Psaní scénářů je náročné | 25. 6. 2024

Petr Soukup: Svými knihami jsem chtěl lidem pomoci. Psaní scénářů je náročné | 25. 6. 2024

29. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody The Slovak Snapshots: Sixteen Dead Bears in Seventeen Days

The Slovak Snapshots: Sixteen Dead Bears in Seventeen Days

29. 6. 2024

8 min

Obrázek epizody Hororové povídky: František Xaver Svoboda: Tajemství. Kam se váš počestný soused večer ztrácí se sekyrou v ruce?

Hororové povídky: František Xaver Svoboda: Tajemství. Kam se váš počestný soused večer ztrácí se sekyrou v ruce?

28. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody Lenny Kravitz hostem ArtCafé: Jsem jen anténa, přijímám to, co ke mně přichází

Lenny Kravitz hostem ArtCafé: Jsem jen anténa, přijímám to, co ke mně přichází

28. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Wagyu, Hell´s Kitchen, Fresh Fest a marshmallow

Wagyu, Hell´s Kitchen, Fresh Fest a marshmallow

28. 6. 2024

52 min

Obrázek epizody Knižní servis 28/6/2024: Stín železné opony, Jak mluvit o smrti

Knižní servis 28/6/2024: Stín železné opony, Jak mluvit o smrti

28. 6. 2024

9 min

Obrázek epizody ArtCafé: Lenny Kravitz hostem ArtCafé: Jsem jen anténa, přijímám to, co ke mně přichází

ArtCafé: Lenny Kravitz hostem ArtCafé: Jsem jen anténa, přijímám to, co ke mně přichází

28. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody ArtCafé: Lenny Kravitz hostem ArtCafé: Jsem jen anténa, přijímám to, co ke mně přichází

ArtCafé: Lenny Kravitz hostem ArtCafé: Jsem jen anténa, přijímám to, co ke mně přichází

28. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: status umělce ve Sněmovně, kulturní válka o petici i motýly, česká animace zářící

Akcent: Výběr týdne: status umělce ve Sněmovně, kulturní válka o petici i motýly, česká animace zářící

28. 6. 2024

22 min