Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Zapisoval jsem, co život vyplavil na břeh. Historik umění Josef Kroutvor v nové knize „driftuje“

Mozaika: Zapisoval jsem, co život vyplavil na břeh. Historik umění Josef Kroutvor v nové knize „driftuje“

21. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Daniela Špinar nejen o své adaptaci a režii Krysaře

Mozaika: Daniela Špinar nejen o své adaptaci a režii Krysaře

21. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody Mozaika: Daniela Špinar nejen o své adaptaci a režii Krysaře

Mozaika: Daniela Špinar nejen o své adaptaci a režii Krysaře

21. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: show zvaná Český lev, dechovka žije, kultura po covidu, Peter Brook 100

Akcent: Výběr týdne: show zvaná Český lev, dechovka žije, kultura po covidu, Peter Brook 100

21. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Výběr týdne: show zvaná Český lev, dechovka žije, kultura po covidu, Peter Brook 100

Výběr týdne: show zvaná Český lev, dechovka žije, kultura po covidu, Peter Brook 100

21. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: show zvaná Český lev, dechovka žije, kultura po covidu, Peter Brook 100

Akcent: Výběr týdne: show zvaná Český lev, dechovka žije, kultura po covidu, Peter Brook 100

21. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Irena Kačírková podle Carmen Mayerové

Úžasné životy: Úžasné životy: Irena Kačírková podle Carmen Mayerové

21. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jsou hudební ocenění barometrem scény?

ArtCafé: Jsou hudební ocenění barometrem scény?

21. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jsou hudební ocenění barometrem scény?

ArtCafé: Jsou hudební ocenění barometrem scény?

21. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody Jsou hudební ocenění barometrem scény?

Jsou hudební ocenění barometrem scény?

21. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody Expert poradil, ako sa majú médiá vyšmyknúť z pasce Roberta Fica (Aktuality Nahlas)

Expert poradil, ako sa majú médiá vyšmyknúť z pasce Roberta Fica (Aktuality Nahlas)

21. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Špína: Pozor, už raší sonické lístky! Nasloucháme prvním letošním novinkám z DIY scény

Špína: Pozor, už raší sonické lístky! Nasloucháme prvním letošním novinkám z DIY scény

21. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Čelisti: Zrůdný režim všedníma očima. Brazilské drama Navždy s vámi právem získalo Oscara

Čelisti: Zrůdný režim všedníma očima. Brazilské drama Navždy s vámi právem získalo Oscara

21. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody 6: EM - Módní značka, co hledá jméno

6: EM - Módní značka, co hledá jméno

21. 3. 2025

55 min

Obrázek epizody Zveme vás do Moving Station v Plzni

Zveme vás do Moving Station v Plzni

21. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Česneková vomajda

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Česneková vomajda

21. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Ťažký týždeň: Géniovia v politike (epizóda 11/25)

Ťažký týždeň: Géniovia v politike (epizóda 11/25)

21. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Vizitka: Barytonista Pavol Kubáň: Opera mě ze začátku nebavila, v divadle jsem usínal

Vizitka: Barytonista Pavol Kubáň: Opera mě ze začátku nebavila, v divadle jsem usínal

21. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Veganství. Co znamená veganská strava a co vše je omezené?

Jezte, ať v��m to sluší: Veganství. Co znamená veganská strava a co vše je omezené?

21. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Čo sme sa dozvedeli o Petrovi Kotlárovi a aká je jeho skutočná úloha? (B&K 08/25)

Čo sme sa dozvedeli o Petrovi Kotlárovi a aká je jeho skutočná úloha? (B&K 08/25)

21. 3. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Pred príchodom do Trnavy riešil i Slovan, napokon strelil krásny postupový gól: Dopadlo to, ako malo

Pred príchodom do Trnavy riešil i Slovan, napokon strelil krásny postupový gól: Dopadlo to, ako malo

21. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody U vědo měla

U vědo měla

21. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Šourek: Despota

Ranní úvaha: Petr Šourek: Despota

21. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Mozek

Mozek