Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ranní úvaha: Zbyněk Černík: O (ne)pomíjivosti

Ranní úvaha: Zbyněk Černík: O (ne)pomíjivosti

21. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody 41: Jak může fungovat kabelka, která nemá jediný steh? A který z dvojice – Jirka nebo Karel – se stal brašnářem, aby už nemusel nosit dětské poklady z výletů po kapsách?

41: Jak může fungovat kabelka, která nemá jediný steh? A který z dvojice – Jirka nebo Karel – se stal brašnářem, aby už nemusel nosit dětské poklady z výletů po kapsách?

21. 11. 2025

52 min

Obrázek epizody #47: Zrádci za devatero horami – 5 (ukázka z epizody)

#47: Zrádci za devatero horami – 5 (ukázka z epizody)

21. 11. 2025

6 min

Obrázek epizody Komerční divadlo

Komerční divadlo

21. 11. 2025

49 min

Obrázek epizody Když je čas jednat

Když je čas jednat

21. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody Zažívame tretí najdôležitejší November v dejinách, tento raz proti hlúposti a babráctvu, tvrdí osobnosť Novembra L. Snopko

Zažívame tretí najdôležitejší November v dejinách, tento raz proti hlúposti a babráctvu, tvrdí osobnosť Novembra L. Snopko

20. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody Akcent: Metoda Markovič, Sbormistr... Pomohl by návod, jak mají tvůrci jednat s oběťmi násilí, říká novinář

Akcent: Metoda Markovič, Sbormistr... Pomohl by návod, jak mají tvůrci jednat s oběťmi násilí, říká novinář

20. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Metoda Markovič, Sbormistr... Pomohl by návod, jak mají tvůrci jednat s oběťmi násilí, říká novinář

Metoda Markovič, Sbormistr... Pomohl by návod, jak mají tvůrci jednat s oběťmi násilí, říká novinář

20. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Akcent: Metoda Markovič, Sbormistr... Pomohl by návod, jak mají tvůrci jednat s oběťmi násilí, říká novinář

Akcent: Metoda Markovič, Sbormistr... Pomohl by návod, jak mají tvůrci jednat s oběťmi násilí, říká novinář

20. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody ZAPOMENUTÉ KNIHY | Vladimír Vaněk - Země krvácí země kvete | Díl II. - Krvavý labyrint - část XXIV.

ZAPOMENUTÉ KNIHY | Vladimír Vaněk - Země krvácí země kvete | Díl II. - Krvavý labyrint - část XXIV.

20. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Rande naslepo s knižními hrdinkami

Rande naslepo s knižními hrdinkami

20. 11. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Jiří Štift o tom, jak postavit gastro kolos, který funguje

Jiří Štift o tom, jak postavit gastro kolos, který funguje

20. 11. 2025

51 min

Obrázek epizody Nielen dopyt a ponuka, ale aj kvalita súťaže. Koncentrácia na trhu práce nás môže vyjsť draho

Nielen dopyt a ponuka, ale aj kvalita súťaže. Koncentrácia na trhu práce nás môže vyjsť draho

20. 11. 2025

21 min

Obrázek epizody „Podle Loose chyběla Čechům k dokonalosti jen znalost jeho díla,“ říkají historičky architektury Dagmar Černoušková a Jana Kořínková

„Podle Loose chyběla Čechům k dokonalosti jen znalost jeho díla,“ říkají historičky architektury Dagmar Černoušková a Jana Kořínková

20. 11. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Lucie Bílá ON AIR: „V první kapele jsem hrála na basu, připadala jsem si s ní sexy."

Lucie Bílá ON AIR: „V první kapele jsem hrála na basu, připadala jsem si s ní sexy."

20. 11. 2025

47 min

Obrázek epizody Nad Decí 9: Atlas odrůd - Sauvignon

Nad Decí 9: Atlas odrůd - Sauvignon

20. 11. 2025

37 min

Obrázek epizody Veronika Staňková, vedoucí psychosociální péče Mobilního hospice Ondrášek – je oporou tam, kde jsou poslední krůčky na cestě nejtěžší

Veronika Staňková, vedoucí psychosociální péče Mobilního hospice Ondrášek – je oporou tam, kde jsou poslední krůčky na cestě nejtěžší

20. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Čarodějka: Druhá část se jedničce nevyrovná, jen doklepává příběh. Dost jsem se nudil, říká Sladký

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Čarodějka: Druhá část se jedničce nevyrovná, jen doklepává příběh. Dost jsem se nudil, říká Sladký

20. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody Čarodějka: Druhá část se jedničce nevyrovná, jen doklepává příběh. Dost jsem se nudil, říká Sladký

Čarodějka: Druhá část se jedničce nevyrovná, jen doklepává příběh. Dost jsem se nudil, říká Sladký

20. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Risotto z telecího masa podle knihy Česká hospodyně Marie Součkové z roku 1905

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Risotto z telecího masa podle knihy Česká hospodyně Marie Součkové z roku 1905

20. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Risotto z telecího masa podle knihy Česká hospodyně Marie Součkové z roku 1905

Risotto z telecího masa podle knihy Česká hospodyně Marie Součkové z roku 1905

20. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Nový román Štěpána Javůrka připomíná hodnotu svobody i příběhy obyčejných lidí

Nový román Štěpána Javůrka připomíná hodnotu svobody i příběhy obyčejných lidí

20. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatelka a cestovatelka Martina Skala: Můj sen se splnil na hřbetu koně

Vizitka: Spisovatelka a cestovatelka Martina Skala: Můj sen se splnil na hřbetu koně

20. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Kovárna: Vacková, vychovatelka národa

Kovárna: Vacková, vychovatelka národa

20. 11. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Týden s básníkem: Kim Sakkat - Vstupuji do Diamantových hor

Týden s básníkem: Kim Sakkat - Vstupuji do Diamantových hor

20. 11. 2025

59 sec