Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Debora Štysová / divadlo

Debora Štysová / divadlo

15. 2. 2021

28 min

Obrázek epizody #2 - Jana Jarošová

#2 - Jana Jarošová

15. 2. 2021

18 min

Obrázek epizody Báseň - Pro Tebe, příteli

Báseň - Pro Tebe, příteli

15. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Můj první podcast!

Můj první podcast!

15. 2. 2021

20 min

Obrázek epizody Richard Genzer - Když jsme byli mladí, nic moc jsme neřešili, rád na tu dobu vzpomínám, užil jsem si ji. Byl jsem mladý, měl jsem patku, tančili jsme, bylo míň aut, míň stresu,..

Richard Genzer - Když jsme byli mladí, nic moc jsme neřešili, rád na tu dobu vzpomínám, užil jsem si ji. Byl jsem mladý, měl jsem patku, tančili jsme, bylo míň aut, míň stresu,..

15. 2. 2021

24 min

Obrázek epizody RUMění #3 - Výroba rumu

RUMění #3 - Výroba rumu

15. 2. 2021

21 min

Obrázek epizody Norbert Lichý - Záporáci se hrajou dobře, jsou to vděčné role.

Norbert Lichý - Záporáci se hrajou dobře, jsou to vděčné role.

15. 2. 2021

20 min

Obrázek epizody Báseň - Sobecký neznámý

Báseň - Sobecký neznámý

15. 2. 2021

3 min

Obrázek epizody Jan Kunze - Pozoruju na sobě, že i když se snažím odlišovat „role“ v jednotlivých projektech … ta vnitřní podstata zůstává stejná.

Jan Kunze - Pozoruju na sobě, že i když se snažím odlišovat „role“ v jednotlivých projektech … ta vnitřní podstata zůstává stejná.

15. 2. 2021

33 min

Obrázek epizody Hassan Al Sheikh - Vůně mého dětství jsou- pomerančový květ pro vstávání, v poledne jasmín a večer ke spánku damašská růže...

Hassan Al Sheikh - Vůně mého dětství jsou- pomerančový květ pro vstávání, v poledne jasmín a večer ke spánku damašská růže...

15. 2. 2021

31 min

Obrázek epizody Václav "Voxel" Lebeda - Když jsem viděl zhruba v pěti letech film Amadeus, zamiloval jsem se do té hudby a rozhodl se, že jednou budu -velkým skladatelem...

Václav "Voxel" Lebeda - Když jsem viděl zhruba v pěti letech film Amadeus, zamiloval jsem se do té hudby a rozhodl se, že jednou budu -velkým skladatelem...

15. 2. 2021

55 min

Obrázek epizody Povídka Číšník - 2. část

Povídka Číšník - 2. část

15. 2. 2021

25 min

Obrázek epizody Povídka Číšník - 1. část

Povídka Číšník - 1. část

15. 2. 2021

12 min

Obrázek epizody Michal Skočovský - režisér "Už je tady zas!"

Michal Skočovský - režisér "Už je tady zas!"

15. 2. 2021

12 min

Obrázek epizody Album dne - Jean Sibelius: The Seven Symphonies & Kullervo (2)

Album dne - Jean Sibelius: The Seven Symphonies & Kullervo (2)

15. 2. 2021

13 min

Obrázek epizody Příští zastávka: Divadlo Bolka Polívky, host: Jaromír Barin Tichý

Příští zastávka: Divadlo Bolka Polívky, host: Jaromír Barin Tichý

15. 2. 2021

40 min

Obrázek epizody Mozaika - Modrý hotel. Život Stephena Cranea byl krátký, ale přímo nabitý dobrodružstvím různého druhu

Mozaika - Modrý hotel. Život Stephena Cranea byl krátký, ale přímo nabitý dobrodružstvím různého druhu

15. 2. 2021

8 min

Obrázek epizody Ep. 164 - Fantastic Beasts and Where to Find Them Movie (Part 3) w/ Michael Harle

Ep. 164 - Fantastic Beasts and Where to Find Them Movie (Part 3) w/ Michael Harle

15. 2. 2021

1 hod 14 min

Obrázek epizody Paolo Buzzi - Žluté plody

Paolo Buzzi - Žluté plody

15. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Mozaika - Hřbitov Malvazinky. Kde se vzal Smíchovský hřbitov na kopci?

Mozaika - Hřbitov Malvazinky. Kde se vzal Smíchovský hřbitov na kopci?

15. 2. 2021

5 min

Obrázek epizody Legenda o modré trávě, kapitola 5 a 6

Legenda o modré trávě, kapitola 5 a 6

15. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody TRADESHOW podcast 035: yeezuz2020

TRADESHOW podcast 035: yeezuz2020

15. 2. 2021

43 min

Obrázek epizody S Ivanou Matouškovou o funkci tajemnice uměleckého souboru a cestě k divadlu

S Ivanou Matouškovou o funkci tajemnice uměleckého souboru a cestě k divadlu

15. 2. 2021

8 min

Obrázek epizody Akcent - Dřevostavby i zákaz stěhování do měst. Jak meziválečné Československo řešilo bytovou krizi?

Akcent - Dřevostavby i zákaz stěhování do měst. Jak meziválečné Československo řešilo bytovou krizi?

15. 2. 2021

28 min

Obrázek epizody #25 Kryštof Šámal – Jak se dostat na Eurovizi

#25 Kryštof Šámal – Jak se dostat na Eurovizi

15. 2. 2021

33 min