Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #7 Nejhorší je stav sebeuspokojení.

#7 Nejhorší je stav sebeuspokojení.

10. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody Harlan Ellison rád šokoval. Nakladateli na účet příjemce poslal 213 cihel a mrtvého sviště

Harlan Ellison rád šokoval. Nakladateli na účet příjemce poslal 213 cihel a mrtvého sviště

10. 5. 2022

34 min

Obrázek epizody Akcent: Benátské bienále je letos bez české účasti. Československý pavilon je v dezolátním stavu

Akcent: Benátské bienále je letos bez české účasti. Československý pavilon je v dezolátním stavu

10. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Asambláž prostoru. Jak dva autoři vytvářejí nový celek rozdílnými způsoby?

Mozaika: Asambláž prostoru. Jak dva autoři vytvářejí nový celek rozdílnými způsoby?

10. 5. 2022

8 min

Obrázek epizody Co pozná vaše kamera? Jaké jsou možnosti a hrozby počítačového vidění

Co pozná vaše kamera? Jaké jsou možnosti a hrozby počítačového vidění

10. 5. 2022

38 min

Obrázek epizody (Ne)výchovné tresty | Skauting: Jak netrestat

(Ne)výchovné tresty | Skauting: Jak netrestat

10. 5. 2022

10 min

Obrázek epizody Martin Stára a Ján Antal | Architekti kanceláří - 12. díl

Martin Stára a Ján Antal | Architekti kanceláří - 12. díl

10. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Příběhy hodné úžasu: Odbojový časopis

Příběhy hodné úžasu: Odbojový časopis

10. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Krotitelé slov - Alice Flemrová

Krotitelé slov - Alice Flemrová

10. 5. 2022

38 min

Obrázek epizody Pomoc člověku byla důležitější než moje emoce. Byl jsem jako stroj

Pomoc člověku byla důležitější než moje emoce. Byl jsem jako stroj

10. 5. 2022

15 min

Obrázek epizody 23. díl s Kateřinou Pileckou

23. díl s Kateřinou Pileckou

10. 5. 2022

5 min

Obrázek epizody Jazz do kapsy, díl 2: Jam session

Jazz do kapsy, díl 2: Jam session

10. 5. 2022

7 min

Obrázek epizody Mozaika: Polská publicistka Margo Rejmer ve své druhé reportážní knize odhaluje totalitní kořeny Albánie

Mozaika: Polská publicistka Margo Rejmer ve své druhé reportážní knize odhaluje totalitní kořeny Albánie

10. 5. 2022

15 min

Obrázek epizody Gastronomické kreace z mletého masa a chřestu

Gastronomické kreace z mletého masa a chřestu

10. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody Mozaika: Progresivní francouzský modernismus. Zapomenutá tvorba Dirka Jan Rola a Janine Abrahamové opět ožívá

Mozaika: Progresivní francouzský modernismus. Zapomenutá tvorba Dirka Jan Rola a Janine Abrahamové opět ožívá

10. 5. 2022

7 min

Obrázek epizody Ateliér 205: O opeře

Ateliér 205: O opeře

10. 5. 2022

47 min

Obrázek epizody Léto budiž pochváleno (Klášterní hudební slavnosti Šumperk a okolí)

Léto budiž pochváleno (Klášterní hudební slavnosti Šumperk a okolí)

10. 5. 2022

11 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Alena Scheinostová: V svatou hledě řeku

Ranní úvaha: Alena Scheinostová: V svatou hledě řeku

10. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody 12. Johanka Krtičková - o dabingu, herectví a o tom, jak se propojit s hranou postavou

12. Johanka Krtičková - o dabingu, herectví a o tom, jak se propojit s hranou postavou

10. 5. 2022

1 hod 23 min

Obrázek epizody 72 - Zaklínač - Menší zlo

72 - Zaklínač - Menší zlo

10. 5. 2022

1 hod 20 min

Obrázek epizody Díl šedesátý první – Eva Doležalová

Díl šedesátý první – Eva Doležalová

9. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Akcent: Knihovny a nakladatelé nabízejí literaturu v ukrajinštině

Akcent: Knihovny a nakladatelé nabízejí literaturu v ukrajinštině

9. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Kostky jsou vrženy | Hráči a postavy #1

Kostky jsou vrženy | Hráči a postavy #1

9. 5. 2022

1 hod 35 min

Obrázek epizody Tomáš Polák (Mig 21) ON AIR: „Název naší kapely jsem s kamarádem směnil za pivo."

Tomáš Polák (Mig 21) ON AIR: „Název naší kapely jsem s kamarádem směnil za pivo."

9. 5. 2022

34 min

Obrázek epizody Vizitka: Nechtěl jsem tvořit podle cizího diktátu. Proto jsem odešel z Československa, říká skladatel Cmiral

Vizitka: Nechtěl jsem tvořit podle cizího diktátu. Proto jsem odešel z Československa, říká skladatel Cmiral

9. 5. 2022

50 min