Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Carlota Sanz Ruiz: Ekonomie koblihy – mezi chudobou a katastrofou

Carlota Sanz Ruiz: Ekonomie koblihy – mezi chudobou a katastrofou

18. 5. 2022

34 min

Obrázek epizody Megafon  - s ředitelem Radovanem Auerem o veletrhu Svět knihy 2022

Megafon - s ředitelem Radovanem Auerem o veletrhu Svět knihy 2022

18. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Mozaika: Stavba první české sokolovny netrvala ani půl roku. Novorenesanční budova stojí v Sokolské ulici

Mozaika: Stavba první české sokolovny netrvala ani půl roku. Novorenesanční budova stojí v Sokolské ulici

18. 5. 2022

5 min

Obrázek epizody Violoncellista Peter Jarůšek mluví o nové desce Pavel Haas Quartet

Violoncellista Peter Jarůšek mluví o nové desce Pavel Haas Quartet

18. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Konečná

Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Konečná

18. 5. 2022

5 min

Obrázek epizody Vůně

Vůně

18. 5. 2022

7 min

Obrázek epizody David Karásek | Design do uší

David Karásek | Design do uší

18. 5. 2022

20 min

Obrázek epizody Stará dobrá mladá krev: Veronika Dvorská

Stará dobrá mladá krev: Veronika Dvorská

18. 5. 2022

30 min

Obrázek epizody 6 famózních knih, které teprve vyjdou #6

6 famózních knih, které teprve vyjdou #6

17. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak se vyvíjela kontrakultura. Machovec: K interpretaci české podzemní a undergroundové literatury

Jak se vyvíjela kontrakultura. Machovec: K interpretaci české podzemní a undergroundové literatury

17. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody 20. Thich Nhat Hanh – Bezžábovitost

20. Thich Nhat Hanh – Bezžábovitost

17. 5. 2022

19 min

Obrázek epizody Italská literatura si zaslouží pozornost. Navrátilku bych doporučila všem

Italská literatura si zaslouží pozornost. Navrátilku bych doporučila všem

17. 5. 2022

37 min

Obrázek epizody Mozaika: Odvážný ponor do rozmanitostí světa. Cenu Jiřího Ortena 2022 získala básnická sbírka Měňagon

Mozaika: Odvážný ponor do rozmanitostí světa. Cenu Jiřího Ortena 2022 získala básnická sbírka Měňagon

17. 5. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Festival Anifilm skončil, jaká je současná úroveň českého animovaného filmu?

Akcent: Festival Anifilm skončil, jaká je současná úroveň českého animovaného filmu?

17. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Jsem trendsetter aka Naše Národní divadlo

Jsem trendsetter aka Naše Národní divadlo

17. 5. 2022

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Československá sídliště budovaná během humanistické fáze vynikala urbanistickými kvalitami

Mozaika: Československá sídliště budovaná během humanistické fáze vynikala urbanistickými kvalitami

17. 5. 2022

9 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Humor se musí hrát s vážnou tváří.“ Připomeňte si Josefa Abrháma v rozhovoru s Lucií Výbornou

Host Lucie Výborné: „Humor se musí hrát s vážnou tváří.“ Připomeňte si Josefa Abrháma v rozhovoru s Lucií Výbornou

17. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody Hostem ředitel Techmania Science Center Jiří Královec

Hostem ředitel Techmania Science Center Jiří Královec

17. 5. 2022

12 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Jan Štifter: Nevěstince převlečené za kavárny. Víme o nich díky zdravotním knížkám

Vizitka: Spisovatel Jan Štifter: Nevěstince převlečené za kavárny. Víme o nich díky zdravotním knížkám

17. 5. 2022

45 min

Obrázek epizody Jazz do kapsy, díl 3: Moderní jazz

Jazz do kapsy, díl 3: Moderní jazz

17. 5. 2022

7 min

Obrázek epizody Bydlení zítřka 3. díl - Viktor Peška, Crestyl

Bydlení zítřka 3. díl - Viktor Peška, Crestyl

17. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody ...a to je co? Jaký je román Bílá Voda a jaká je pozice Kateřiny Tučkové v současné literatuře

...a to je co? Jaký je román Bílá Voda a jaká je pozice Kateřiny Tučkové v současné literatuře

17. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody ...a to je co? Co ukazuje film Promlčeno? Jaké jsou tvůrčí přednosti i limity Roberta Sedláčka

...a to je co? Co ukazuje film Promlčeno? Jaké jsou tvůrčí přednosti i limity Roberta Sedláčka

17. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Angažmá Tome Prince🎙 Novej track budu hrát i na Colours

Angažmá Tome Prince🎙 Novej track budu hrát i na Colours

17. 5. 2022

50 min

Obrázek epizody "Já jsem si někde na chatě napsala knížku, a teď je z toho film!" říká Jana Bernášková, autorka dvou bestsellerů

"Já jsem si někde na chatě napsala knížku, a teď je z toho film!" říká Jana Bernášková, autorka dvou bestsellerů

17. 5. 2022

36 min