Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hranice lásky: Téma polyamorie je výborný, pro Čechy ale šokující

Hranice lásky: Téma polyamorie je výborný, pro Čechy ale šokující

7. 7. 2022

14 min

Obrázek epizody Mozaika: 80. léta

Mozaika: 80. léta

7. 7. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Zpívající Přízraky na vlnách Vltavy. Divadelní spolek JEDL se pochlubil dosud největším projektem

Mozaika: Zpívající Přízraky na vlnách Vltavy. Divadelní spolek JEDL se pochlubil dosud největším projektem

7. 7. 2022

5 min

Obrázek epizody Na terapii řešíme úzkosti, deprese i sebepoškozování, říká o mladistvých psycholožka Čermáková

Na terapii řešíme úzkosti, deprese i sebepoškozování, říká o mladistvých psycholožka Čermáková

7. 7. 2022

28 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Martin Bedřich: Palackého jeskyně

Ranní úvaha: Martin Bedřich: Palackého jeskyně

7. 7. 2022

4 min

Obrázek epizody „Současný Steinbeck“ a mumínci, co nejsou pro děti. Sedm komiksových novinek, které nesmíte minout

„Současný Steinbeck“ a mumínci, co nejsou pro děti. Sedm komiksových novinek, které nesmíte minout

6. 7. 2022

33 min

Obrázek epizody ep. 02: Četba, čaj a čisté čakry (7): Jak Anna URČITĚ měla kalhoty a Hanka chatu v Třeboni.

ep. 02: Četba, čaj a čisté čakry (7): Jak Anna URČITĚ měla kalhoty a Hanka chatu v Třeboni.

6. 7. 2022

2 hod 49 min

Obrázek epizody Bohoslužba: Přímý přenos sváteční bohoslužby Církve československé husitské z Betlémské kaple v Praze

Bohoslužba: Přímý přenos sváteční bohoslužby Církve československé husitské z Betlémské kaple v Praze

6. 7. 2022

1 hod 39 min

Obrázek epizody TIPY PRO VÍNOMILCE enologa Honzy Koubka (5. 7. 2022)

TIPY PRO VÍNOMILCE enologa Honzy Koubka (5. 7. 2022)

6. 7. 2022

1 min

Obrázek epizody Trouble with Gender, Care and Violence

Trouble with Gender, Care and Violence

6. 7. 2022

22 min

Obrázek epizody Knižní podcast #18 - Nejkrásnější světová knihkupectví, co jsem navštívila

Knižní podcast #18 - Nejkrásnější světová knihkupectví, co jsem navštívila

6. 7. 2022

22 min

Obrázek epizody 27. Mary Oliverová – Nemiluj svůj život příliš

27. Mary Oliverová – Nemiluj svůj život příliš

6. 7. 2022

17 min

Obrázek epizody Vilém Čok ON AIR: „Kvůli svojí první base jsem umyl černý nádobí celýmu Václaváku."

Vilém Čok ON AIR: „Kvůli svojí první base jsem umyl černý nádobí celýmu Václaváku."

5. 7. 2022

56 min

Obrázek epizody Útěk z Leopoldova: Komunisté se stali majiteli absolutní pravdy

Útěk z Leopoldova: Komunisté se stali majiteli absolutní pravdy

5. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Čti s námi Čarodějnice dřívější a budoucí

Čti s námi Čarodějnice dřívější a budoucí

5. 7. 2022

39 min

Obrázek epizody K baronce jsem chodil na hodiny kreslení. Její příběh je i příběhem mého kraje, říká Silvester Lavrík

K baronce jsem chodil na hodiny kreslení. Její příběh je i příběhem mého kraje, říká Silvester Lavrík

5. 7. 2022

34 min

Obrázek epizody Nadšenci na Slovensku pracují za instituce. I za cenu sebezničení

Nadšenci na Slovensku pracují za instituce. I za cenu sebezničení

5. 7. 2022

37 min

Obrázek epizody O Harry Potterovi s Vladimírem Medkem

O Harry Potterovi s Vladimírem Medkem

5. 7. 2022

32 min

Obrázek epizody S architektkou nejen o pražském metru: Najdete v něm prsa i antiprsa. A co ozdobí novou linku D?

S architektkou nejen o pražském metru: Najdete v něm prsa i antiprsa. A co ozdobí novou linku D?

5. 7. 2022

47 min

Obrázek epizody Jazz do kapsy, díl 10: Jazzová policie

Jazz do kapsy, díl 10: Jazzová policie

5. 7. 2022

6 min

Obrázek epizody Borůvkové Kuchařské čarování

Borůvkové Kuchařské čarování

5. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Promoudření: s Davidem Helánem a Pavlem Ticho(něm) na Vltavské

Promoudření: s Davidem Helánem a Pavlem Ticho(něm) na Vltavské

5. 7. 2022

17 min

Obrázek epizody Dokumentární prvotiny studentů ATD

Dokumentární prvotiny studentů ATD

5. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Dvě strany jedné mince. Operní dům a Národní hudební fórum ve Vratislavi

Dvě strany jedné mince. Operní dům a Národní hudební fórum ve Vratislavi

5. 7. 2022

11 min

Obrázek epizody 20. Eliška Říhová - o smrti, o tom když zjistíte, že jste se jmenovali jinak, o samostatnosti, víře a o divadle

20. Eliška Říhová - o smrti, o tom když zjistíte, že jste se jmenovali jinak, o samostatnosti, víře a o divadle

5. 7. 2022

56 min