Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Martin Červinka ON AIR: „Když mi někdo pošle demo, musím věřit, že to ten člověk myslí vážně. "

Martin Červinka ON AIR: „Když mi někdo pošle demo, musím věřit, že to ten člověk myslí vážně. "

6. 10. 2022

33 min

Obrázek epizody Lekce chemie i Historky ze tmy aneb podzimní výběr knižních novinek

Lekce chemie i Historky ze tmy aneb podzimní výběr knižních novinek

6. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody Kamil Kučera, vzpěrač, odchovanec Baníku Sokolov, který se pyšní mnoha tituly

Kamil Kučera, vzpěrač, odchovanec Baníku Sokolov, který se pyšní mnoha tituly

6. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Christian Knüsel: Dirigent je jako horský vůdce. Orchestru pomáhá zdolat úskalí skladby

Vizitka: Christian Knüsel: Dirigent je jako horský vůdce. Orchestru pomáhá zdolat úskalí skladby

6. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody #32 Veronika Forejtová: Zaplaťpánbůh, že ostravské publikum přišlo o moje mladé role!

#32 Veronika Forejtová: Zaplaťpánbůh, že ostravské publikum přišlo o moje mladé role!

6. 10. 2022

40 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Horáková: Řeka Iowa si teče líně

Ranní úvaha: Pavla Horáková: Řeka Iowa si teče líně

6. 10. 2022

4 min

Obrázek epizody „České Žleby - Böhmisch Röhren“ – Luděk Němec

„České Žleby - Böhmisch Röhren“ – Luděk Němec

6. 10. 2022

13 min

Obrázek epizody PROMO: Morelův vynález

PROMO: Morelův vynález

5. 10. 2022

20 sec

Obrázek epizody Cafe Nezisk podcast | S Janou Fryzelkovou a Sandrou Ort Feyglovou – Začni učit

Cafe Nezisk podcast | S Janou Fryzelkovou a Sandrou Ort Feyglovou – Začni učit

5. 10. 2022

1 hod 12 min

Obrázek epizody Martin a Adam Matuškovi, majitelé, Pivovar Matuška - část 2/2 - Osobnosti piva

Martin a Adam Matuškovi, majitelé, Pivovar Matuška - část 2/2 - Osobnosti piva

5. 10. 2022

39 min

Obrázek epizody Kniha Led je otevřená různým interpretacím dějin, říká Jacek Dukaj

Kniha Led je otevřená různým interpretacím dějin, říká Jacek Dukaj

5. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody ArtCafé: Audio tvorba jako intimní průvodce citlivým tématem sexuálního násilí

ArtCafé: Audio tvorba jako intimní průvodce citlivým tématem sexuálního násilí

5. 10. 2022

44 min

Obrázek epizody Audio tvorba jako intimní průvodce citlivým tématem sexuálního násilí

Audio tvorba jako intimní průvodce citlivým tématem sexuálního násilí

5. 10. 2022

44 min

Obrázek epizody Akcent: Moderní učebnice jsou jiné. Mají žáky vybízet k badatelské aktivitě, ne je ubíjet množstvím textu

Akcent: Moderní učebnice jsou jiné. Mají žáky vybízet k badatelské aktivitě, ne je ubíjet množstvím textu

5. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody 30. Hafíz – Ticho

30. Hafíz – Ticho

5. 10. 2022

15 min

Obrázek epizody Sochařka Tereza Štětinová: K hadrům mám až přehnanou úctu, musím mít nažehleno

Sochařka Tereza Štětinová: K hadrům mám až přehnanou úctu, musím mít nažehleno

5. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody #28 Ivana Kolcunová | akrobatka

#28 Ivana Kolcunová | akrobatka

5. 10. 2022

40 min

Obrázek epizody David Gaberle

David Gaberle

5. 10. 2022

1 hod 11 min

Obrázek epizody Dům za cenu bytu v paneláku. A do zimy. To si přáli rodiče architekta Ondřeje Palenčára

Dům za cenu bytu v paneláku. A do zimy. To si přáli rodiče architekta Ondřeje Palenčára

5. 10. 2022

37 min

Obrázek epizody Právní rady na téma výživné

Právní rady na téma výživné

5. 10. 2022

13 min

Obrázek epizody Vizitka: Tono Stano: Stěžovat si stojí spoustu energie, sebelítost vyřadí člověka ze života

Vizitka: Tono Stano: Stěžovat si stojí spoustu energie, sebelítost vyřadí člověka ze života

5. 10. 2022

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Lyrik v efektní masce z krásných slov. Vratislav Färber si v Jedné větě vede příliš neosobní deník

Mozaika: Lyrik v efektní masce z krásných slov. Vratislav Färber si v Jedné větě vede příliš neosobní deník

5. 10. 2022

5 min

Obrázek epizody Jana Orlová - Vyšívám Měsíc... + Po zimě ještě měla...

Jana Orlová - Vyšívám Měsíc... + Po zimě ještě měla...

5. 10. 2022

2 min

Obrázek epizody Slunci a dešti nelze poručit. Nikol Bóková opět na Classic Praha, nejen o novém labelu

Slunci a dešti nelze poručit. Nikol Bóková opět na Classic Praha, nejen o novém labelu

5. 10. 2022

30 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Vizina: Salve, hodnoty!

Ranní úvaha: Petr Vizina: Salve, hodnoty!

5. 10. 2022

4 min