Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody SHARE: Slovenky si pochvaľujú prácu v IT. V spoločnosti UNIQA GSC to vyhovuje aj matkám

SHARE: Slovenky si pochvaľujú prácu v IT. V spoločnosti UNIQA GSC to vyhovuje aj matkám

22. 3. 2023

19 min

Obrázek epizody Díl XXIX.

Díl XXIX.

22. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Angažmá Ela Yababy: Taiwan a kulturní šok, v Japonsku jsem za úspěšnou zpěvačku, měla jsem svého osobního řidiče

Angažmá Ela Yababy: Taiwan a kulturní šok, v Japonsku jsem za úspěšnou zpěvačku, měla jsem svého osobního řidiče

22. 3. 2023

40 min

Obrázek epizody Po čuni: 13 Přežil 26 operací, teď pomáhá ostatním bojovat s rakovinou

Po čuni: 13 Přežil 26 operací, teď pomáhá ostatním bojovat s rakovinou

22. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Rayo Blaze – Started from the bottom now he’s here

Rayo Blaze – Started from the bottom now he’s here

21. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody Ypsilonka se ptá: Tentokrát Dominika Renče

Ypsilonka se ptá: Tentokrát Dominika Renče

21. 3. 2023

14 min

Obrázek epizody Mozaika: Třetí rok v řadě porotu oslnilo autorské duo. Představujeme laureáty Ceny Czech Grand Design 2022

Mozaika: Třetí rok v řadě porotu oslnilo autorské duo. Představujeme laureáty Ceny Czech Grand Design 2022

21. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody Vašečka: Trpíme ukrivdenosťou, pocitom ohrozenia a ohromujúcou nedôverou.

Vašečka: Trpíme ukrivdenosťou, pocitom ohrozenia a ohromujúcou nedôverou.

21. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody 008 | Skončím v pekle, když píšu do knih?

008 | Skončím v pekle, když píšu do knih?

21. 3. 2023

19 min

Obrázek epizody 12: Dětské umění, apokalypsa a feminismus? Zajděte do Kunsthalle

12: Dětské umění, apokalypsa a feminismus? Zajděte do Kunsthalle

21. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody Nevšední napětí, novinky českých autorek a pár věcí, co jsme předpověděly...

Nevšední napětí, novinky českých autorek a pár věcí, co jsme předpověděly...

21. 3. 2023

19 min

Obrázek epizody Akcent: Podpora literárních talentů a rozvíjení kontaktů v cizině. Spisovatelé chtějí spolupracovat

Akcent: Podpora literárních talentů a rozvíjení kontaktů v cizině. Spisovatelé chtějí spolupracovat

21. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Posun vo vražde Daniela Tupého. Aké má Čína plány s Putinom?

Posun vo vražde Daniela Tupého. Aké má Čína plány s Putinom?

21. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody A-Z knižní TAG

A-Z knižní TAG

21. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Na Tému: Viete kam sa oplatí ísť tento rok na dovolenku?

Na Tému: Viete kam sa oplatí ísť tento rok na dovolenku?

21. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Návštěvníci. Rozhovor s režisérkou Veronikou Liškovou a sociální antropoložkou Zdenkou Sokolíčkovou

Mozaika: Návštěvníci. Rozhovor s režisérkou Veronikou Liškovou a sociální antropoložkou Zdenkou Sokolíčkovou

21. 3. 2023

6 min

Obrázek epizody Janolytik 2023: Vieme, kedy vás v práci nahradí umelá inteligencia! (14.diel)

Janolytik 2023: Vieme, kedy vás v práci nahradí umelá inteligencia! (14.diel)

21. 3. 2023

14 min

Obrázek epizody Předčasná smrt ve 104 letech? Osudovou chybu své pratety nehodlá Martin Otava opakovat

Předčasná smrt ve 104 letech? Osudovou chybu své pratety nehodlá Martin Otava opakovat

21. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentarista Tomáš Kratochvíl o natáčení mezi Romy: Fascinuje mě nepoměr mezi pověstí a realitou

Vizitka: Dokumentarista Tomáš Kratochvíl o natáčení mezi Romy: Fascinuje mě nepoměr mezi pověstí a realitou

21. 3. 2023

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Natáčení s vůní santalového dřeva. Caveův román mě dostal do tranzu, popisuje Jan Hájek

Mozaika: Natáčení s vůní santalového dřeva. Caveův román mě dostal do tranzu, popisuje Jan Hájek

21. 3. 2023

17 min

Obrázek epizody SHARE: Prečo Slovensko organizuje súťaž v kyberbezpečnosti CyberGame

SHARE: Prečo Slovensko organizuje súťaž v kyberbezpečnosti CyberGame

21. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody ŠPORT: Tretie miesto je skvelé, ale Petra Vlhová mala aj na viac

ŠPORT: Tretie miesto je skvelé, ale Petra Vlhová mala aj na viac

21. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Jan Lisiecki hostem pořadu Hudba v miléniu

Jan Lisiecki hostem pořadu Hudba v miléniu

21. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Ve znamení české hudby a hvězdných umělců. Česká filharmonie představila 128. koncertní sezonu

Mozaika: Ve znamení české hudby a hvězdných umělců. Česká filharmonie představila 128. koncertní sezonu

21. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody Jarní recepty s čerstvým lupením

Jarní recepty s čerstvým lupením

21. 3. 2023

34 min