Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentaristka Pecháčková: Točit o sobě je přirozený vývoj kreativity. Je potřeba najít míru vkusu

Vizitka: Dokumentaristka Pecháčková: Točit o sobě je přirozený vývoj kreativity. Je potřeba najít míru vkusu

30. 3. 2023

49 min

Obrázek epizody Mozaika: Fenomén bohémy od Paříže po Teherán. Galerie Kunsthalle představila rozsáhlou mezinárodní výstavu

Mozaika: Fenomén bohémy od Paříže po Teherán. Galerie Kunsthalle představila rozsáhlou mezinárodní výstavu

30. 3. 2023

14 min

Obrázek epizody Mozaika: Velká cirkusová show i taneční představení pro děti. Startuje 29. ročník České taneční platformy

Mozaika: Velká cirkusová show i taneční představení pro děti. Startuje 29. ročník České taneční platformy

30. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Karolom Kučerom: Matovič nesklamal, jeho unikátne nápady zostali nepochopené

NA ROVINU s Karolom Kučerom: Matovič nesklamal, jeho unikátne nápady zostali nepochopené

30. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody #4 Petr Ryšavý: „Divadlo pro mě není středobod světa, ale dělám ho s obrovskou chutí.“

#4 Petr Ryšavý: „Divadlo pro mě není středobod světa, ale dělám ho s obrovskou chutí.“

30. 3. 2023

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Vychází scénář filmu, ve kterém rozmlouvají český král s prvním Evropanem, který doputoval do Tibetu

Mozaika: Vychází scénář filmu, ve kterém rozmlouvají český král s prvním Evropanem, který doputoval do Tibetu

30. 3. 2023

5 min

Obrázek epizody Věra Borská - Jak dozrává krev + Celý den prší + Hřmí + Odejít po špičkách

Věra Borská - Jak dozrává krev + Celý den prší + Hřmí + Odejít po špičkách

30. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody 14. díl: host Host

14. díl: host Host

30. 3. 2023

1 hod 14 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan Bělíček: Uvidět v banalitě antické proporce

Ranní úvaha: Jan Bělíček: Uvidět v banalitě antické proporce

30. 3. 2023

4 min

Obrázek epizody Díl XXXVII.

Díl XXXVII.

30. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Husár: Vojnová fotografia kradne dušu aj fotografovi. Každou niečo zo mňa odchádza.

Husár: Vojnová fotografia kradne dušu aj fotografovi. Každou niečo zo mňa odchádza.

30. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody 009 | Křest knihy - nejlepší důvod k alkoholovému opojení (nejen pro spisovatele)

009 | Křest knihy - nejlepší důvod k alkoholovému opojení (nejen pro spisovatele)

29. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody Čistý, skromný život je o mužských propastech a problémech, říká básník a prozaik Viktor Špaček

Čistý, skromný život je o mužských propastech a problémech, říká básník a prozaik Viktor Špaček

29. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Výstava Shifted Realities: Posuny světů digitálních a fyzických i konfrontace vnitřních s vnějšími

Výstava Shifted Realities: Posuny světů digitálních a fyzických i konfrontace vnitřních s vnějšími

29. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody ArtCafé: Výstava Shifted Realities: Posuny světů digitálních a fyzických i konfrontace vnitřních s vnějšími

ArtCafé: Výstava Shifted Realities: Posuny světů digitálních a fyzických i konfrontace vnitřních s vnějšími

29. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody ArtCafé: Výstava Shifted Realities: Posuny světů digitálních a fyzických i konfrontace vnitřních s vnějšími

ArtCafé: Výstava Shifted Realities: Posuny světů digitálních a fyzických i konfrontace vnitřních s vnějšími

29. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Akcent: Fascinace těly různých věků i dispozic. To je pohybové divadlo

Akcent: Fascinace těly různých věků i dispozic. To je pohybové divadlo

29. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Umělá inteligence a přehled zpráv

Umělá inteligence a přehled zpráv

29. 3. 2023

49 min

Obrázek epizody Ukrajinské vs. slovenské vlajky - súboj symbolov v parlamente. Šéf Naka o vyšetrovaní vraždy Tupého (Aktuality Nahlas)

Ukrajinské vs. slovenské vlajky - súboj symbolov v parlamente. Šéf Naka o vyšetrovaní vraždy Tupého (Aktuality Nahlas)

29. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Nuselský most jsem projektoval po práci. Musel jsem to zkusit, vzpomíná projektant Vítek

Nuselský most jsem projektoval po práci. Musel jsem to zkusit, vzpomíná projektant Vítek

29. 3. 2023

43 min

Obrázek epizody ADAM SEDLÁK: Když jsem psal BANGER., nad strukturou jsem přemýšlel, u Adikts jsem ji neřešil

ADAM SEDLÁK: Když jsem psal BANGER., nad strukturou jsem přemýšlel, u Adikts jsem ji neřešil

29. 3. 2023

40 min

Obrázek epizody Každé počasí je vhodné na běh a hlavní je radost z pohybu, říká běžecký trenér Jiří Mašek

Každé počasí je vhodné na běh a hlavní je radost z pohybu, říká běžecký trenér Jiří Mašek

29. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Vizitka: Dick Wolf: Ode dna pomocí šperkařského stolu

Vizitka: Dick Wolf: Ode dna pomocí šperkařského stolu

29. 3. 2023

47 min

Obrázek epizody Po čuni speciál. Plní prezident sliby? Přesvědčili jsme se!

Po čuni speciál. Plní prezident sliby? Přesvědčili jsme se!

29. 3. 2023

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Klášter Kladruby architekta Santiniho znovu otevírá. Ukáže dosud nepřístupné části

Mozaika: Klášter Kladruby architekta Santiniho znovu otevírá. Ukáže dosud nepřístupné části

29. 3. 2023

17 min