Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pracanti: Jana Šrámková

Pracanti: Jana Šrámková

20. 4. 2023

34 min

Obrázek epizody 🤔 Vaclav Smil: How the World Really Works

🤔 Vaclav Smil: How the World Really Works

20. 4. 2023

8 min

Obrázek epizody KAFE - Kolik šálků už je moc?

KAFE - Kolik šálků už je moc?

20. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody Film On se bojí: Joaquin Phoenix čelí existenciálnímu strachu. Tu kafkovsky, tu hororově

Film On se bojí: Joaquin Phoenix čelí existenciálnímu strachu. Tu kafkovsky, tu hororově

20. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Vydejte se opět na Stříbrnou stopu! Nadace St. Joachim zve na druhý ročník

Vydejte se opět na Stříbrnou stopu! Nadace St. Joachim zve na druhý ročník

20. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Vít Zouhar: Premiéra může být i derniéra. Když píšu operu, myslím na prostor, kde se bude hrát

Vizitka: Vít Zouhar: Premiéra může být i derniéra. Když píšu operu, myslím na prostor, kde se bude hrát

20. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody Janolytik 2023: Elon Musk ako Igor Matovič, len s väčším budgetom? A ako sú na tom Gates a Soros? (16.diel)

Janolytik 2023: Elon Musk ako Igor Matovič, len s väčším budgetom? A ako sú na tom Gates a Soros? (16.diel)

20. 4. 2023

15 min

Obrázek epizody Čtenářský deník: Čtenářský deník nabízí knihy, které musíte znát, ale nemusíte číst

Čtenářský deník: Čtenářský deník nabízí knihy, které musíte znát, ale nemusíte číst

20. 4. 2023

1 min

Obrázek epizody Asfaltéři#78

Asfaltéři#78

20. 4. 2023

45 min

Obrázek epizody Petr Hájek, zakladatel a ředitel The Chemistry Gallery

Petr Hájek, zakladatel a ředitel The Chemistry Gallery

20. 4. 2023

39 min

Obrázek epizody Robert Křesťan ON AIR: „V bluegrassu se zpívá vysoko a smutně."

Robert Křesťan ON AIR: „V bluegrassu se zpívá vysoko a smutně."

20. 4. 2023

58 min

Obrázek epizody Mozaika: Jsem rád, že jsem měl celý život tak různorodou práci. Ve věku 90 let zemřel designér Zdeněk Ziegler

Mozaika: Jsem rád, že jsem měl celý život tak různorodou práci. Ve věku 90 let zemřel designér Zdeněk Ziegler

20. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody NA ROVINU s ministrom Samuelom Vlčanom: Chcem presadiť európsky zákaz dovozu niektorých ukrajinských potravín

NA ROVINU s ministrom Samuelom Vlčanom: Chcem presadiť európsky zákaz dovozu niektorých ukrajinských potravín

20. 4. 2023

37 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Václav Vokolek: Neznámý král

Ranní úvaha: Václav Vokolek: Neznámý král

20. 4. 2023

5 min

Obrázek epizody 011_2023-04-20

011_2023-04-20

20. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody Stěhování do Třeboně, otevírání kavárny s ročním dítětem. Kafe ke kašně - Adéla a Kryštof Vicherkovi

Stěhování do Třeboně, otevírání kavárny s ročním dítětem. Kafe ke kašně - Adéla a Kryštof Vicherkovi

20. 4. 2023

1 hod 28 min

Obrázek epizody Kristína Pomothy: Psychedeliká liečia traumy, ale nie je to pre každého

Kristína Pomothy: Psychedeliká liečia traumy, ale nie je to pre každého

20. 4. 2023

38 min

Obrázek epizody Oplatí sa napísať závet? Dozviete sa ako na to

Oplatí sa napísať závet? Dozviete sa ako na to

19. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Ekstase je kniha o člověku, který není schopný žít v dnešní společnosti

Ekstase je kniha o člověku, který není schopný žít v dnešní společnosti

19. 4. 2023

32 min

Obrázek epizody Minister Vlčan: Žiadnej kontaminácie potravín sa Slováci nemusia obávať

Minister Vlčan: Žiadnej kontaminácie potravín sa Slováci nemusia obávať

19. 4. 2023

20 min

Obrázek epizody Podcast: Alláh stvořil kalašnikov, aby vás chytil za srdce a peněženku, říká reportér

Podcast: Alláh stvořil kalašnikov, aby vás chytil za srdce a peněženku, říká reportér

19. 4. 2023

29 min

Obrázek epizody Kdybych nespolupracovala s umělcem, stala by se ze mě krychle. Co umění přináší do vzdělávání?

Kdybych nespolupracovala s umělcem, stala by se ze mě krychle. Co umění přináší do vzdělávání?

19. 4. 2023

47 min

Obrázek epizody ArtCafé: Kdybych nespolupracovala s umělcem, stala by se ze mě krychle. Co umění přináší do vzdělávání?

ArtCafé: Kdybych nespolupracovala s umělcem, stala by se ze mě krychle. Co umění přináší do vzdělávání?

19. 4. 2023

47 min

Obrázek epizody ArtCafé: Kdybych nespolupracovala s umělcem, stala by se ze mě krychle. Co umění přináší do vzdělávání?

ArtCafé: Kdybych nespolupracovala s umělcem, stala by se ze mě krychle. Co umění přináší do vzdělávání?

19. 4. 2023

47 min

Obrázek epizody Akcent: Filmové adaptace deskových her: Dračí doupě vs. Dungeons & Dragons

Akcent: Filmové adaptace deskových her: Dračí doupě vs. Dungeons & Dragons

19. 4. 2023

26 min