Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vláda jedného Erdogana. Na ľudí pôsobí ako rocková hviezda, hovorí Lucia Yar

Vláda jedného Erdogana. Na ľudí pôsobí ako rocková hviezda, hovorí Lucia Yar

17. 5. 2023

38 min

Obrázek epizody #11_Suflér: Péče jako lék na krize

#11_Suflér: Péče jako lék na krize

16. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody Dawn Norris and the understanding that we are more than our jobs [en]

Dawn Norris and the understanding that we are more than our jobs [en]

16. 5. 2023

15 min

Obrázek epizody 014 | Jak si Svět knihy užívají spisovatelé?

014 | Jak si Svět knihy užívají spisovatelé?

16. 5. 2023

13 min

Obrázek epizody Německo 1989–2021. Jaké jsou úspěchy, problémy a výzvy sjednocené země?

Německo 1989–2021. Jaké jsou úspěchy, problémy a výzvy sjednocené země?

16. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Epizoda 3: Dávají mi TFP spolupráce smysl? A co jsem díky nim zjistila?

Epizoda 3: Dávají mi TFP spolupráce smysl? A co jsem díky nim zjistila?

16. 5. 2023

17 min

Obrázek epizody Šaty jsou moje vzpomínky i terapie. Režisérka Kateřina Kořínková Sobotková módu nepodceňuje

Šaty jsou moje vzpomínky i terapie. Režisérka Kateřina Kořínková Sobotková módu nepodceňuje

16. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Q&A: Můj rok v USA

Q&A: Můj rok v USA

16. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody Igor Matovič: Edo žije v paranoji, že mu chcem ublížiť. S jeho útokmi sme rátali, reaguje Jaroslav Naď

Igor Matovič: Edo žije v paranoji, že mu chcem ublížiť. S jeho útokmi sme rátali, reaguje Jaroslav Naď

16. 5. 2023

18 min

Obrázek epizody Akcent: Ne!musíš to vydržet – už dva roky! Jak se studuje na DAMU očima brzkých absolventů

Akcent: Ne!musíš to vydržet – už dva roky! Jak se studuje na DAMU očima brzkých absolventů

16. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody ATELIÉR PRODUKTOVÝ DESIGN / Jan Čapek & Jiří Bartoš

ATELIÉR PRODUKTOVÝ DESIGN / Jan Čapek & Jiří Bartoš

16. 5. 2023

51 min

Obrázek epizody Dříve slum, dnes bydlení se zahradou. Prošli jsme pražské nouzové kolonie s Davidem Platilem

Dříve slum, dnes bydlení se zahradou. Prošli jsme pražské nouzové kolonie s Davidem Platilem

16. 5. 2023

38 min

Obrázek epizody Nechcete to počuť, ale bez nich sme v … Kto je náš ideálny migrant?

Nechcete to počuť, ale bez nich sme v … Kto je náš ideálny migrant?

16. 5. 2023

14 min

Obrázek epizody 19: Studenti dějin umění, spojte se! O projektu Ex Arte a studiu v Olomouci

19: Studenti dějin umění, spojte se! O projektu Ex Arte a studiu v Olomouci

16. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody Starring: Arnheiður Eiríksdóttir as Octavian

Starring: Arnheiður Eiríksdóttir as Octavian

16. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody V roli: Arnheiður Eiríksdóttir jako Oktavian

V roli: Arnheiður Eiríksdóttir jako Oktavian

16. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody 23# Síla multikulturalismu: Středověká sicílie jako místo setkávání národů

23# Síla multikulturalismu: Středověká sicílie jako místo setkávání národů

16. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody #41 Nataša Novotná: Každý by měl tančit hodinu denně

#41 Nataša Novotná: Každý by měl tančit hodinu denně

16. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody ŠPORT: Hancko bojoval s majiteľom Sparty. Pre trénera to bol jediný ľavonohý stopér, ktorého chcel

ŠPORT: Hancko bojoval s majiteľom Sparty. Pre trénera to bol jediný ľavonohý stopér, ktorého chcel

16. 5. 2023

16 min

Obrázek epizody Skupina Divokej Bill letos slaví 25 let na scéně. Představila nové album a chystá se na turné

Skupina Divokej Bill letos slaví 25 let na scéně. Představila nové album a chystá se na turné

16. 5. 2023

10 min

Obrázek epizody Vizitka: Michal Dalecký: Role v Kanceláři Blaník si cením, mohl jsem se díky ní vyjádřit k politickému dění

Vizitka: Michal Dalecký: Role v Kanceláři Blaník si cením, mohl jsem se díky ní vyjádřit k politickému dění

16. 5. 2023

44 min

Obrázek epizody Buchty čtou: Pochopit Kafku znamená luštit. Jak se neztrapnit na rande, když přijde řeč na Proměnu?

Buchty čtou: Pochopit Kafku znamená luštit. Jak se neztrapnit na rande, když přijde řeč na Proměnu?

16. 5. 2023

36 min

Obrázek epizody Mozaika: Hudba, láska i Bůh v bouři rodinných vztahů. Divadlo na Vinohradech odkrývá soukromí J. S. Bacha

Mozaika: Hudba, láska i Bůh v bouři rodinných vztahů. Divadlo na Vinohradech odkrývá soukromí J. S. Bacha

16. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody #13: Oční okolí - Čím trpí a jak o ně pečovat?

#13: Oční okolí - Čím trpí a jak o ně pečovat?

16. 5. 2023

39 min

Obrázek epizody Ráčkovi hudci

Ráčkovi hudci

16. 5. 2023

8 min