Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Špína: Musíme si sedět hlavně lidsky. Vydavatelství Day After letos slaví třicet let na scéně

Špína: Musíme si sedět hlavně lidsky. Vydavatelství Day After letos slaví třicet let na scéně

22. 6. 2023

45 min

Obrázek epizody Alabastrová ručička — Božena Němcová (zastaralá slova)

Alabastrová ručička — Božena Němcová (zastaralá slova)

22. 6. 2023

18 min

Obrázek epizody Blíží se konec natáčení videoreklamy?

Blíží se konec natáčení videoreklamy?

22. 6. 2023

51 min

Obrázek epizody Akcent: Když expozice přeteče z galerie ven do ulice. Jak vystavovat architekturu, aby bavila i laiky?

Akcent: Když expozice přeteče z galerie ven do ulice. Jak vystavovat architekturu, aby bavila i laiky?

22. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Hegerov paradox: Na kandidátke KDH mu dvojka nestačila, u svojich mu stačiť musí. Nesebeckosť alla Heger? (AktualityNahlas)

Hegerov paradox: Na kandidátke KDH mu dvojka nestačila, u svojich mu stačiť musí. Nesebeckosť alla Heger? (AktualityNahlas)

22. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody Debbi ON AIR: „Jsem ráda, že jsem Superstar nevyhrála, měla bych závazky."

Debbi ON AIR: „Jsem ráda, že jsem Superstar nevyhrála, měla bych závazky."

22. 6. 2023

39 min

Obrázek epizody Po Zelenskom je najobľúbenejší. Kto je železný generál (Nahlas z Ukraїny)

Po Zelenskom je najobľúbenejší. Kto je železný generál (Nahlas z Ukraїny)

22. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Jsem všudezdejší. Esej básnířky Marie Iljašenko uspěla v soutěži Toma Stopparda

Mozaika: Jsem všudezdejší. Esej básnířky Marie Iljašenko uspěla v soutěži Toma Stopparda

22. 6. 2023

45 min

Obrázek epizody Aká je správna starostlivosť o bazén a vírivku? (Nehnuteľnosti)

Aká je správna starostlivosť o bazén a vírivku? (Nehnuteľnosti)

22. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Ostrovský fotograf Bořivoj Hořínek zve na výstavu do Letohrádku

Ostrovský fotograf Bořivoj Hořínek zve na výstavu do Letohrádku

22. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody Ředitelka PKF-Prague Philharmonia Kateřina Kalistová představuje nadcházející sezónu orchestru

Ředitelka PKF-Prague Philharmonia Kateřina Kalistová představuje nadcházející sezónu orchestru

22. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody 20. díl: Olda a Tomáš na vlnách audioknih

20. díl: Olda a Tomáš na vlnách audioknih

22. 6. 2023

55 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Dora Kaprálová: Hypnoza loňského léta

Ranní úvaha: Dora Kaprálová: Hypnoza loňského léta

22. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody Bohemian Perfection - Férové ceny srdcařům

Bohemian Perfection - Férové ceny srdcařům

22. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Prezidentka končí. Rozhodla o tom "vláda davu"? Téma pre Vašečku a Soltesza

Prezidentka končí. Rozhodla o tom "vláda davu"? Téma pre Vašečku a Soltesza

22. 6. 2023

53 min

Obrázek epizody Současné školství a škola budoucnosti; panelová diskuze, středa 21. 6. 2023, DDM Strakonice

Současné školství a škola budoucnosti; panelová diskuze, středa 21. 6. 2023, DDM Strakonice

21. 6. 2023

1 hod 55 min

Obrázek epizody hranice

hranice

21. 6. 2023

7 min

Obrázek epizody 31. Barbora Urbanová (KAM JDEŠ?)

31. Barbora Urbanová (KAM JDEŠ?)

21. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Orwella jsme si omezili na dvě knihy. Přečtěte si k jeho 120. narozeninám i něco dalšího

Orwella jsme si omezili na dvě knihy. Přečtěte si k jeho 120. narozeninám i něco dalšího

21. 6. 2023

38 min

Obrázek epizody Podcast: Proč na mých fotkách nejsou lidé? Nechci je obtěžovat

Podcast: Proč na mých fotkách nejsou lidé? Nechci je obtěžovat

21. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody Zuzana Čaputová a poslanci neuspeli.  „Žilinkova" 363-ka ostáva nezmenená

Zuzana Čaputová a poslanci neuspeli. „Žilinkova" 363-ka ostáva nezmenená

21. 6. 2023

18 min

Obrázek epizody Akcent: Depeche Mode se vrací. Tehdy to byl vějíř mezi punkem a popovou queer fantazií, říká publicista

Akcent: Depeche Mode se vrací. Tehdy to byl vějíř mezi punkem a popovou queer fantazií, říká publicista

21. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody „Ukázalo se, že jsem docela zručnej.“ Jak bohemista rekonstruoval stodolu podle architektů z BYRA

„Ukázalo se, že jsem docela zručnej.“ Jak bohemista rekonstruoval stodolu podle architektů z BYRA

21. 6. 2023

43 min

Obrázek epizody Přeštická zubařka Eva Perglerová je třetí Češkou na Mount Everestu

Přeštická zubařka Eva Perglerová je třetí Češkou na Mount Everestu

21. 6. 2023

12 min

Obrázek epizody Martin Prokeš: Jsem hrdý na to, že jsem pořadatelem regionálního festivalu

Martin Prokeš: Jsem hrdý na to, že jsem pořadatelem regionálního festivalu

21. 6. 2023

18 min