Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Obědová pauza #1 aneb kdo jsme, co chceme a co tu vlastně děláme

Obědová pauza #1 aneb kdo jsme, co chceme a co tu vlastně děláme

19. 7. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Mozaika: Hudba je pro uši, ne pro oči. Ondřej Pivec vystoupí se svým novým projektem v pražském Jazz Docku

Mozaika: Hudba je pro uši, ne pro oči. Ondřej Pivec vystoupí se svým novým projektem v pražském Jazz Docku

19. 7. 2023

12 min

Obrázek epizody Angažmá Adéla Mazánková: Jsem hlava Cosmopolitanu, ve Varech mi chybí honosnost

Angažmá Adéla Mazánková: Jsem hlava Cosmopolitanu, ve Varech mi chybí honosnost

19. 7. 2023

41 min

Obrázek epizody Naše guilty pleasures | Speciál #20

Naše guilty pleasures | Speciál #20

19. 7. 2023

48 min

Obrázek epizody Cafe Nezisk podcast I S Janem Nedbalem MBA z organizace Prosaz z.ú.

Cafe Nezisk podcast I S Janem Nedbalem MBA z organizace Prosaz z.ú.

19. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody SHARE: Deti sa učia programovať v Minecrafte. Ako na to?

SHARE: Deti sa učia programovať v Minecrafte. Ako na to?

19. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody 080. Květen, knihy a já 2023

080. Květen, knihy a já 2023

19. 7. 2023

45 min

Obrázek epizody Barvy, pyramidy a klidně nevkus. Devadesátky v architektuře. Čím nás baví?

Barvy, pyramidy a klidně nevkus. Devadesátky v architektuře. Čím nás baví?

19. 7. 2023

41 min

Obrázek epizody „Zaručených“ receptů na první pomoc při dehydrataci jsem slyšela spousty, říká dietní sestra

„Zaručených“ receptů na první pomoc při dehydrataci jsem slyšela spousty, říká dietní sestra

19. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Vizitka: Jaroslav Beneš: Nefotím nic, co mám rád. Když jsem začínal, nablízku mi byla architektura

Vizitka: Jaroslav Beneš: Nefotím nic, co mám rád. Když jsem začínal, nablízku mi byla architektura

19. 7. 2023

42 min

Obrázek epizody Mozaika: Jakou stopu zanechává v lidech bolest? Odpověď hledá Compagnie Pieds Perchés

Mozaika: Jakou stopu zanechává v lidech bolest? Odpověď hledá Compagnie Pieds Perchés

19. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Koření do těsta měst

Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Koření do těsta měst

19. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Epizoda 7 - Co se nevešlo I. - Temerie, Foltest a velmi stručná historie incestu

Epizoda 7 - Co se nevešlo I. - Temerie, Foltest a velmi stručná historie incestu

19. 7. 2023

11 min

Obrázek epizody Po čuni! Kdy v DOV skončí festivaly a co bude dál?

Po čuni! Kdy v DOV skončí festivaly a co bude dál?

19. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Za policajné informačné úniky sedem rokov. Trest pre exfunkcionára Kaľavského ešte posúdi Najvyšší súd (podcast)

Za policajné informačné úniky sedem rokov. Trest pre exfunkcionára Kaľavského ešte posúdi Najvyšší súd (podcast)

18. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Leštění křišťálové koule s Jakubem Jelínkem

Leštění křišťálové koule s Jakubem Jelínkem

18. 7. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody 24: V objetí přírody v Entrance Gallery

24: V objetí přírody v Entrance Gallery

18. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Mozaika: Měníme ulice v otevřené galerie. Festival Sculpture Line představuje sochy předních tvůrců

Mozaika: Měníme ulice v otevřené galerie. Festival Sculpture Line představuje sochy předních tvůrců

18. 7. 2023

13 min

Obrázek epizody Mozaika: Zacelit jizvy venkova. Jakými způsoby může architektura napomoci oživovat menší města a vesnice?

Mozaika: Zacelit jizvy venkova. Jakými způsoby může architektura napomoci oživovat menší města a vesnice?

18. 7. 2023

8 min

Obrázek epizody Ypsilonka se ptá: Tentokrát Romana Janála

Ypsilonka se ptá: Tentokrát Romana Janála

18. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody S2 Ep4: PLAN_T: JAKUB KODL A LUKÁŠ NOVÁK

S2 Ep4: PLAN_T: JAKUB KODL A LUKÁŠ NOVÁK

18. 7. 2023

21 min

Obrázek epizody Mafiánsky štát, diel 4: Policajná mafia za úplatky kryla najvýnosnejšiu kriminalitu

Mafiánsky štát, diel 4: Policajná mafia za úplatky kryla najvýnosnejšiu kriminalitu

18. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody ŠPORT: Čaká nás najhoršia biatlonová sezóna, Kuzminová by bola stále naša najlepšia

ŠPORT: Čaká nás najhoršia biatlonová sezóna, Kuzminová by bola stále naša najlepšia

18. 7. 2023

15 min

Obrázek epizody S tátou v Katapultu, teď s maminkou v Banjo Bandu. Michal Šindelář má Ivana Mládka jako vzor

S tátou v Katapultu, teď s maminkou v Banjo Bandu. Michal Šindelář má Ivana Mládka jako vzor

18. 7. 2023

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Dramaturg Pavel Bár: Bavilo mě kombinovat historii divadla s politikou, u nás muzikál dost ovlivnila

Vizitka: Dramaturg Pavel Bár: Bavilo mě kombinovat historii divadla s politikou, u nás muzikál dost ovlivnila

18. 7. 2023

44 min