Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Fico se bojí vězení, proto tak hystericky bojuje o moc

Ranní brífink

Fico se bojí vězení, proto tak hystericky bojuje o moc

21. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody Alternativní App Store v iOS 17. Chceme je?

Appliště Podcast

Alternativní App Store v iOS 17. Chceme je?

21. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody Podvodníci na telefonu a jejich nekalé praktiky | S2:E18

KYBcast – podcast NPI ČR

Podvodníci na telefonu a jejich nekalé praktiky | S2:E18

19. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody AlzaTech Podcast Ep18: GamesCom, IFA & Techtober"

AlzaTech Podcast

AlzaTech Podcast Ep18: GamesCom, IFA & Techtober"

19. 8. 2023

51 min

Obrázek epizody iPure Podcast #200: Prosím, nerušit - režimy Soustředění

Redakční podcast iPure

iPure Podcast #200: Prosím, nerušit - režimy Soustředění

19. 8. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Quest: Baldur's Gate III je nejpropracovanější RPG za dlouhá léta a hodlá měnit encyklopedie her na hrdiny

Český rozhlas - Digitální svět

Quest: Baldur's Gate III je nejpropracovanější RPG za dlouhá léta a hodlá měnit encyklopedie her na hrdiny

18. 8. 2023

58 min

Obrázek epizody Čelisti: Too Hot to Händel: Přitáhne sexy reality show spíš milovníky barokní hudby, nebo salátu coleslaw?

Čelisti: Too Hot to Händel: Přitáhne sexy reality show spíš milovníky barokní hudby, nebo salátu coleslaw?

18. 8. 2023

44 min

Obrázek epizody Supper Club × How Descript Built A Next Gen Video Editor In The Browser With Andrew Lisowski

Syntax - Tasty Web Development Treats

Supper Club × How Descript Built A Next Gen Video Editor In The Browser With Andrew Lisowski

18. 8. 2023

1 hod

Obrázek epizody Online Plus: Robotaxíky zablokovaly v San Franciscu dopravu. Návštěvníci festivalu totiž přetížili mobilní síť

Online Plus: Robotaxíky zablokovaly v San Franciscu dopravu. Návštěvníci festivalu totiž přetížili mobilní síť

18. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Robotaxíky zablokovaly v San Franciscu dopravu. Návštěvníci festivalu totiž přetížili mobilní síť

Online Plus

Robotaxíky zablokovaly v San Franciscu dopravu. Návštěvníci festivalu totiž přetížili mobilní síť

18. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Jak jsem zkoušel Danuši Nerudovou ze znalosti českých europoslanců a jak jsem za to dostal vyčiněno

Podcasty HN

Jak jsem zkoušel Danuši Nerudovou ze znalosti českých europoslanců a jak jsem za to dostal vyčiněno

18. 8. 2023

7 min

Obrázek epizody Jak jsem zkoušel Danuši Nerudovou ze znalosti českých europoslanců a jak jsem za to dostal vyčiněno

Ranní brífink

Jak jsem zkoušel Danuši Nerudovou ze znalosti českých europoslanců a jak jsem za to dostal vyčiněno

18. 8. 2023

7 min

Obrázek epizody 19 - Krádeže vraků lodí

Zjisti víc

19 - Krádeže vraků lodí

18. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody #393 – Andrew Huberman: Relationships, Drama, Betrayal, Sex, and Love

Lex Fridman Podcast

#393 – Andrew Huberman: Relationships, Drama, Betrayal, Sex, and Love

17. 8. 2023

2 hod 20 min

Obrázek epizody 45: Od mobilu k JavaScriptu

Qcast

45: Od mobilu k JavaScriptu

17. 8. 2023

33 min

Obrázek epizody mNews #219 – Xiaomi, probuď se, ujíždí ti vlak

mNews (audio)

mNews #219 – Xiaomi, probuď se, ujíždí ti vlak

17. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody 63: Podcast #65 Simona Pacáková - Od neziskovek ke kryptosvětu

Pro(fi) účetní

63: Podcast #65 Simona Pacáková - Od neziskovek ke kryptosvětu

17. 8. 2023

49 min

Obrázek epizody Data Talk #50: Martin Kavřík (NOTINO)

Data Talk

Data Talk #50: Martin Kavřík (NOTINO)

17. 8. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Těžit bitcoin v Evropě se dnes vůbec nevyplatí. Po zákazu v Číně jede hlavně USA a Latinská Amerika, říká Csepcsar z Braiins

KryptoSpace

Těžit bitcoin v Evropě se dnes vůbec nevyplatí. Po zákazu v Číně jede hlavně USA a Latinská Amerika, říká Csepcsar z Braiins

17. 8. 2023

47 min

Obrázek epizody V zimě nepůjde o to, zda bude dost zdrojů energie, ale kolik nás to bude stát

Podcasty HN

V zimě nepůjde o to, zda bude dost zdrojů energie, ale kolik nás to bude stát

17. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody V zimě nepůjde o to, zda bude dost zdrojů energie, ale kolik nás to bude stát

Ranní brífink

V zimě nepůjde o to, zda bude dost zdrojů energie, ale kolik nás to bude stát

17. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody S6E32 | Tak se zase všichni uklidníme...

INDIAN SHOWTIME

S6E32 | Tak se zase všichni uklidníme...

16. 8. 2023

2 hod 7 min

Obrázek epizody Simulační teorie: Je naše realita skutečná, nebo žijeme ve virtuálním světe? #7

FutureCast: technologie zítřka

Simulační teorie: Je naše realita skutečná, nebo žijeme ve virtuálním světe? #7

16. 8. 2023

48 min

Obrázek epizody Na policejním závěru nezáleží, Marek Wollner se nepravosti vůči ženám v ČT dopouštěl

Podcasty HN

Na policejním závěru nezáleží, Marek Wollner se nepravosti vůči ženám v ČT dopouštěl

16. 8. 2023

44 min

Obrázek epizody Většina obcí je zeleným řešením nakloněná, když na ně dostanou dotaci, říká starosta oceněné Záměle

Podcasty HN

Většina obcí je zeleným řešením nakloněná, když na ně dostanou dotaci, říká starosta oceněné Záměle

16. 8. 2023

38 min