Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vítkovice táhne především skvělý brankář Stezka. V semifinále jsou zaslouženě, míní Procházka

Vítkovice táhne především skvělý brankář Stezka. V semifinále jsou zaslouženě, míní Procházka

28. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Martin Šonka - Můj let do nebes #6: Životní vítězství

Martin Šonka - Můj let do nebes #6: Životní vítězství

28. 3. 2023

12 min

Obrázek epizody Martin Šonka - Můj let do nebes #5: Air Race

Martin Šonka - Můj let do nebes #5: Air Race

28. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody Martin Šonka - Můj let do nebes #4: Reprezentant

Martin Šonka - Můj let do nebes #4: Reprezentant

28. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody Martin Šonka - Můj let do nebes #3: Vyvolený pro tryskáč

Martin Šonka - Můj let do nebes #3: Vyvolený pro tryskáč

28. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody Martin Šonka - Můj let do nebes #2: Být pilotem stíhačky

Martin Šonka - Můj let do nebes #2: Být pilotem stíhačky

28. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody Martin Šonka - Můj let do nebes #1: Světový šampion Red Bull Air Race

Martin Šonka - Můj let do nebes #1: Světový šampion Red Bull Air Race

28. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody #13 Simona Davídková o životě UCI rozhodčí, ředitelování i velkých životních láskách

#13 Simona Davídková o životě UCI rozhodčí, ředitelování i velkých životních láskách

28. 3. 2023

54 min

Obrázek epizody Král letecké série Air Race. Poslechněte si medailon Martina Šonky

Král letecké série Air Race. Poslechněte si medailon Martina Šonky

28. 3. 2023

12 min

Obrázek epizody 31. Fanoušci reprezentace jsou jako ponožky v sandálech fotbalového prostředí v Česku

31. Fanoušci reprezentace jsou jako ponožky v sandálech fotbalového prostředí v Česku

28. 3. 2023

1 hod 41 min

Obrázek epizody FOOTCAST #43 | Žhavé zboží feat. Holky taky

FOOTCAST #43 | Žhavé zboží feat. Holky taky

28. 3. 2023

1 hod 31 min

Obrázek epizody MÅGÅRD O TITULU S LOPEZEM! OKTAGON LIBEREC/NEJTĚŽŠÍ TURNAJ! ROZHODČÍ V UFC | MMA LETEM SVĚTEM #261

MÅGÅRD O TITULU S LOPEZEM! OKTAGON LIBEREC/NEJTĚŽŠÍ TURNAJ! ROZHODČÍ V UFC | MMA LETEM SVĚTEM #261

27. 3. 2023

58 min

Obrázek epizody PingCast#60 s Jakubem Kleprlíkem a Jindřichem Panským. Uslyšíte povídání zaměřené na Extraligu mužů.

PingCast#60 s Jakubem Kleprlíkem a Jindřichem Panským. Uslyšíte povídání zaměřené na Extraligu mužů.

27. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Podry & Vacíno: Jurásek – nespoutaná bomba s vyťukanou levačkou. Co chce hrát Šilhavý?

Podry & Vacíno: Jurásek – nespoutaná bomba s vyťukanou levačkou. Co chce hrát Šilhavý?

27. 3. 2023

58 min

Obrázek epizody Jurásek: nespoutaná bomba s vyťukanou levačkou. Co chce hrát Šilhavý?

Jurásek: nespoutaná bomba s vyťukanou levačkou. Co chce hrát Šilhavý?

27. 3. 2023

58 min

Obrázek epizody Vasil Ducár cítí před zápasem o pozici české boxerské jedničky tlak

Vasil Ducár cítí před zápasem o pozici české boxerské jedničky tlak

27. 3. 2023

19 min

Obrázek epizody Plavali v bazénu, pak vyběhli do Stromovky. V Českých Budějovicích závodili aquatlonisté

Plavali v bazénu, pak vyběhli do Stromovky. V Českých Budějovicích závodili aquatlonisté

27. 3. 2023

6 min

Obrázek epizody Je Calzona stratený v preklade, slovenský Mourinho alebo mimo reality?

Je Calzona stratený v preklade, slovenský Mourinho alebo mimo reality?

27. 3. 2023

40 min

Obrázek epizody Odbrzděno #23 Cesta k úspěchu? Stabilizovaná sestava a bez zranění

Odbrzděno #23 Cesta k úspěchu? Stabilizovaná sestava a bez zranění

27. 3. 2023

38 min

Obrázek epizody Dračí podcast, díl 22.

Dračí podcast, díl 22.

27. 3. 2023

38 min

Obrázek epizody Mercedes: Vzestup a pád impéria

Mercedes: Vzestup a pád impéria

27. 3. 2023

55 min

Obrázek epizody Mercedes: Vzestup a pád impéria

Mercedes: Vzestup a pád impéria

27. 3. 2023

55 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Freediver David Vencl: V ledové vodě se musím především uvolnit. Hodlám zkoušet extrémní kousky

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Freediver David Vencl: V ledové vodě se musím především uvolnit. Hodlám zkoušet extrémní kousky

27. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Freediver David Vencl: V ledové vodě se musím především uvolnit. Hodlám zkoušet extrémní kousky

Freediver David Vencl: V ledové vodě se musím především uvolnit. Hodlám zkoušet extrémní kousky

27. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Jumbo znovu nechytatelné. Bude to stačit na Flandry? A Roglič proti Evenepoelovi na Katalánsku

Jumbo znovu nechytatelné. Bude to stačit na Flandry? A Roglič proti Evenepoelovi na Katalánsku

27. 3. 2023

29 min