Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Olympijský rok Perušiče a Schweinera: Spánek v hypoxických stanech, trénink v komoře a světový titul

Olympijský rok Perušiče a Schweinera: Spánek v hypoxických stanech, trénink v komoře a světový titul

6. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Po 8. etapě Tour de France

Po 8. etapě Tour de France

6. 7. 2024

33 min

Obrázek epizody Velo fokus podcast: Po 8. etapě Tour de France

Velo fokus podcast: Po 8. etapě Tour de France

6. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Rozbor čtvrtfinále: Smutní Němci, šťastní Španělé. Nudná Francie a zbytečný Ronaldo (free epizoda)

Rozbor čtvrtfinále: Smutní Němci, šťastní Španělé. Nudná Francie a zbytečný Ronaldo (free epizoda)

6. 7. 2024

32 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Slovensko lepší než Česko? Hancko do Atlética, dvojí metr UEFA, posily v lize

Fotbal fokus podcast: Slovensko lepší než Česko? Hancko do Atlética, dvojí metr UEFA, posily v lize

6. 7. 2024

48 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Slovensko lepší než Česko? Hancko do Atlética, dvojí metr UEFA, posily v lize

Fotbal fokus podcast: Slovensko lepší než Česko? Hancko do Atlética, dvojí metr UEFA, posily v lize

6. 7. 2024

48 min

Obrázek epizody #88 Bronzovou kopačku nedostal, o ryzím zlatu nevěděl. Kanonýr Daněk nejen o Innsbrucku, Happelovi a Venglošovi

#88 Bronzovou kopačku nedostal, o ryzím zlatu nevěděl. Kanonýr Daněk nejen o Innsbrucku, Happelovi a Venglošovi

6. 7. 2024

1 hod 43 min

Obrázek epizody Po 7. etapě Tour de France

Po 7. etapě Tour de France

5. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Velo fokus podcast: Po 7. etapě Tour de France

Velo fokus podcast: Po 7. etapě Tour de France

5. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody NENASER TROUBU

NENASER TROUBU

5. 7. 2024

1 hod 46 min

Obrázek epizody Čtyři minuty chůze k olympijské vesnici. Ubytování pro členy týmu musí Martin Doktor zajistit včas

Čtyři minuty chůze k olympijské vesnici. Ubytování pro členy týmu musí Martin Doktor zajistit včas

5. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody EURO 2024 SPECIÁL: PREVIEW ČTVRTFINÁLE

EURO 2024 SPECIÁL: PREVIEW ČTVRTFINÁLE

5. 7. 2024

1 hod 27 min

Obrázek epizody Plavkyně Horská: Nejvíc pro mě bylo, že rodiče zažili můj dosavadní životní závod přímo na místě

Plavkyně Horská: Nejvíc pro mě bylo, že rodiče zažili můj dosavadní životní závod přímo na místě

5. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Plavkyně Horská: Nejvíc pro mě bylo, že rodiče zažili můj dosavadní životní závod přímo na místě

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Plavkyně Horská: Nejvíc pro mě bylo, že rodiče zažili můj dosavadní životní závod přímo na místě

5. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Sport Alive #52 - F1 naživo vs. ve studiu & Tomáš Houska (Český olympijský tým)

Sport Alive #52 - F1 naživo vs. ve studiu & Tomáš Houska (Český olympijský tým)

5. 7. 2024

1 hod 27 min

Obrázek epizody Největší úspěch českého beachvolejbalu! Perušič se Schweinerem se stali mistry světa

Největší úspěch českého beachvolejbalu! Perušič se Schweinerem se stali mistry světa

5. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody #295: Pomůže Slavii léčba Chorým? >>> Jan Dočkal

#295: Pomůže Slavii léčba Chorým? >>> Jan Dočkal

5. 7. 2024

22 min

Obrázek epizody Levej Hák Ep. 36: Tank Davis a Benavidez září, Shakur a Ennis opět v akci, mimořádně pohled na Pereira vs. Procházka 2

Levej Hák Ep. 36: Tank Davis a Benavidez září, Shakur a Ennis opět v akci, mimořádně pohled na Pereira vs. Procházka 2

4. 7. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Football Club #54 Proč Češi vyhořeli na Euru? A jak postavit tým pro MS?

Football Club #54 Proč Češi vyhořeli na Euru? A jak postavit tým pro MS?

4. 7. 2024

1 hod 26 min

Obrázek epizody 81. díl - Klay do Dallasu, končí éra GSW? Je Paul George terno pro SIxers a půjdou Thunder do finále + dosavadní průběh free agency u VŠECH týmů NBA

81. díl - Klay do Dallasu, končí éra GSW? Je Paul George terno pro SIxers a půjdou Thunder do finále + dosavadní průběh free agency u VŠECH týmů NBA

4. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Po 6. etapě Tour de France

Po 6. etapě Tour de France

4. 7. 2024

40 min

Obrázek epizody Velo fokus podcast: Po 6. etapě Tour de France

Velo fokus podcast: Po 6. etapě Tour de France

4. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Liga naruby | Slováci přesně ví, co mají hrát, říká Pivarník. A Češi? Co chtějí od útočníků?

Liga naruby | Slováci přesně ví, co mají hrát, říká Pivarník. A Češi? Co chtějí od útočníků?

4. 7. 2024

13 min

Obrázek epizody Rozhovor | Slováci přesně ví, co mají hrát, říká Pivarník. A Češi? Co chtějí od útočníků?

Rozhovor | Slováci přesně ví, co mají hrát, říká Pivarník. A Češi? Co chtějí od útočníků?

4. 7. 2024

13 min

Obrázek epizody Svoboda a Abraham: Salač do MotoGP? Bude to mít opravdu těžké | 4. 7. 2024

Svoboda a Abraham: Salač do MotoGP? Bude to mít opravdu těžké | 4. 7. 2024

4. 7. 2024

30 min