Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Je rozhodnuto? Verstappen je zpět a kráčí za titulem! Alpine povstal z popela! - Review VC Brazílie

Je rozhodnuto? Verstappen je zpět a kráčí za titulem! Alpine povstal z popela! - Review VC Brazílie

4. 11. 2024

1 hod 13 min

Obrázek epizody Liga naruby | Sparta, tým v rozkladu. Co Birma a Friis? Chorý bez loktů, Vácha vs. Lingr

Liga naruby | Sparta, tým v rozkladu. Co Birma a Friis? Chorý bez loktů, Vácha vs. Lingr

4. 11. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Sparta, tým v rozkladu. Co Birma a Friis? Chorý bez loktů, Vácha vs. Lingr

Sparta, tým v rozkladu. Co Birma a Friis? Chorý bez loktů, Vácha vs. Lingr

4. 11. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody #43 Sparta v rozkladu. Bem-vindo Amorim! Černý na koni.

#43 Sparta v rozkladu. Bem-vindo Amorim! Černý na koni.

4. 11. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Luděk Zelenka o problémech Sparty v kabině a formě Slavie | Na hřišti

Luděk Zelenka o problémech Sparty v kabině a formě Slavie | Na hřišti

4. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody BKT#219 | Nepříjemný rozhovory v Třinci? Vysvobození pro Říčku a Abdul mimo nároďák

BKT#219 | Nepříjemný rozhovory v Třinci? Vysvobození pro Říčku a Abdul mimo nároďák

4. 11. 2024

47 min

Obrázek epizody Šampión vs. babráci! Ale čo keby nebola červená vlajka? | EisKing DEBRIEFING 21/24

Šampión vs. babráci! Ale čo keby nebola červená vlajka? | EisKing DEBRIEFING 21/24

4. 11. 2024

55 min

Obrázek epizody #16: Ztratil Arsenal šanci na titul už po deseti kolech? Häring & Tvaroh

#16: Ztratil Arsenal šanci na titul už po deseti kolech? Häring & Tvaroh

4. 11. 2024

44 min

Obrázek epizody JE SPARTA V KRIZI? - PŘÍMO Z LIGY - 14.KOLO (Rozbor)

JE SPARTA V KRIZI? - PŘÍMO Z LIGY - 14.KOLO (Rozbor)

4. 11. 2024

47 min

Obrázek epizody Pešán u dna, Jágr není platný. Pasta nemá kondici?

Pešán u dna, Jágr není platný. Pasta nemá kondici?

4. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Zimák | Pešán u dna, Jágr není platný. Pasta nemá kondici?

Zimák | Pešán u dna, Jágr není platný. Pasta nemá kondici?

4. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Listopadové Sportovní ozvěny jsou tady

Listopadové Sportovní ozvěny jsou tady

4. 11. 2024

5 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Sparta v krizi. Co Birmančevič a Friis? + Hapal v Baníku, liberecká bída

Fotbal fokus podcast: Sparta v krizi. Co Birmančevič a Friis? + Hapal v Baníku, liberecká bída

4. 11. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Sparta v krizi. Co Birmančevič a Friis? + Hapal v Baníku, liberecká bída

Sparta v krizi. Co Birmančevič a Friis? + Hapal v Baníku, liberecká bída

4. 11. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Prohry City i Arsenalu, herní styl Rubéna Amorima. Kdo si zasloužil Zlatý míč? (volná část)

Prohry City i Arsenalu, herní styl Rubéna Amorima. Kdo si zasloužil Zlatý míč? (volná část)

4. 11. 2024

46 min

Obrázek epizody Lazio vs Cagliari

Lazio vs Cagliari

4. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody Problémy uvnitř kabiny, herní krize Sparty a velká výhra Baníku. Horváth hodnotí 14. kolo české ligy

Problémy uvnitř kabiny, herní krize Sparty a velká výhra Baníku. Horváth hodnotí 14. kolo české ligy

4. 11. 2024

52 min

Obrázek epizody Chtěl jsem odejít v tichosti. Mrzí mě, že nevyšlo olympijské finále, říká Maslák po konci kariéry

Chtěl jsem odejít v tichosti. Mrzí mě, že nevyšlo olympijské finále, říká Maslák po konci kariéry

4. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Selhání | FOOTCAST #124

Selhání | FOOTCAST #124

4. 11. 2024

1 hod 41 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Chtěl jsem odejít v tichosti. Mrzí mě, že nevyšlo olympijské finále, říká Maslák po konci kariéry

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Chtěl jsem odejít v tichosti. Mrzí mě, že nevyšlo olympijské finále, říká Maslák po konci kariéry

4. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody TMG #25 Velký průzkum mezi manažery NBA. Jak ti nahoře vidí ligu?

TMG #25 Velký průzkum mezi manažery NBA. Jak ti nahoře vidí ligu?

4. 11. 2024

2 hod 23 min

Obrázek epizody #40 RITUÁLY: Škodí nebo pomáhají? (Rafael Nadal - Sezóna II., ep. 13)

#40 RITUÁLY: Škodí nebo pomáhají? (Rafael Nadal - Sezóna II., ep. 13)

4. 11. 2024

14 min

Obrázek epizody Přívlač live #44 - Technologie DAIWA - Navijáky a pruty, historie

Přívlač live #44 - Technologie DAIWA - Navijáky a pruty, historie

4. 11. 2024

3 hod 34 min

Obrázek epizody #20 Aneta Tejralová: "Když si věříš, dokážeš si získat respekt i mezi kluky.”

#20 Aneta Tejralová: "Když si věříš, dokážeš si získat respekt i mezi kluky.”

4. 11. 2024

1 hod 13 min

Obrázek epizody #381: Proč vnímá fotbalovou Duklu jako skvělou investici? >>> Matěj Turek

#381: Proč vnímá fotbalovou Duklu jako skvělou investici? >>> Matěj Turek

4. 11. 2024

33 min