Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody I v roli asistenta jsem měl štěstí na hlavní trenéry. Vždy jsem pracoval na maximum, říká Saňák

I v roli asistenta jsem měl štěstí na hlavní trenéry. Vždy jsem pracoval na maximum, říká Saňák

21. 11. 2024

52 min

Obrázek epizody Budoucí kapitán Sparty a nový Panák? Vydrovou inspirací je Rynešova cesta

Budoucí kapitán Sparty a nový Panák? Vydrovou inspirací je Rynešova cesta

21. 11. 2024

12 min

Obrázek epizody Jak se nám vydařily predikce před sezónou? | VYHODNOCENÍ TIPŮ 2024

Jak se nám vydařily predikce před sezónou? | VYHODNOCENÍ TIPŮ 2024

21. 11. 2024

50 min

Obrázek epizody iSkaut | Budoucí kapitán Sparty a nový Panák? Vydrovou inspirací je Rynešova cesta

iSkaut | Budoucí kapitán Sparty a nový Panák? Vydrovou inspirací je Rynešova cesta

21. 11. 2024

12 min

Obrázek epizody Sparta zvládne výroční zápas, málo gólů v Hradci a Slavia si zastřílí | FOOTCAST PREVIEW 16.kolo

Sparta zvládne výroční zápas, málo gólů v Hradci a Slavia si zastřílí | FOOTCAST PREVIEW 16.kolo

21. 11. 2024

56 min

Obrázek epizody O tureckých fanoušcích: Zažil jsem kameny i střelbu, po gólu jsme se nesměli radovat - Michal Kadlec | Away Days #14

O tureckých fanoušcích: Zažil jsem kameny i střelbu, po gólu jsme se nesměli radovat - Michal Kadlec | Away Days #14

21. 11. 2024

41 min

Obrázek epizody EXTRALIFE PODCAST #6 | Patrik Zdráhal: Jak zastavit splašeného koně?

EXTRALIFE PODCAST #6 | Patrik Zdráhal: Jak zastavit splašeného koně?

21. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Fight! | Zvedne Oktagon platy v Gamechageru kvůli hvězdám? Paul je dobrý boxer

Fight! | Zvedne Oktagon platy v Gamechageru kvůli hvězdám? Paul je dobrý boxer

21. 11. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Zvedne Oktagon platy v Gamechageru kvůli hvězdám? Paul je dobrý boxer

Zvedne Oktagon platy v Gamechageru kvůli hvězdám? Paul je dobrý boxer

21. 11. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody „Skončí turnaj a rovnou jdeme trénovat. Golf jsem hrála i na černo“ – Sára Kousková

„Skončí turnaj a rovnou jdeme trénovat. Golf jsem hrála i na černo“ – Sára Kousková

21. 11. 2024

50 min

Obrázek epizody #394: Proč Real Madrid herně strádá i přes hvězdné posílení? >>> Tomáš Podvín

#394: Proč Real Madrid herně strádá i přes hvězdné posílení? >>> Tomáš Podvín

21. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody I rozhodčí je člověk! Hokej musí mít kulturu | Bago #11

I rozhodčí je člověk! Hokej musí mít kulturu | Bago #11

21. 11. 2024

31 min

Obrázek epizody Posezení s Josefem Sedláčkem část 2.

Posezení s Josefem Sedláčkem část 2.

21. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Dva a půl běžce #44: Běhání se zátěží, rýma, kreatin, práce na směny, stravování během dne ad.

Dva a půl běžce #44: Běhání se zátěží, rýma, kreatin, práce na směny, stravování během dne ad.

21. 11. 2024

55 min

Obrázek epizody Houston Rockets vs Indiana Packers

Houston Rockets vs Indiana Packers

20. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody "Běžecký Večerníček" #12 "Milý Ježíšku: Fénix8. Asi?!"

"Běžecký Večerníček" #12 "Milý Ježíšku: Fénix8. Asi?!"

20. 11. 2024

47 min

Obrázek epizody 28. díl - "Kluci by si memoriál měli zejména užít. Když přijde úspěch, je to jen třešnička na dortu," vyjádřil se hlavní trenér U11 Ondřej Pospíchal k účasti na Memoriál Vojtěcha Kahovce.

28. díl - "Kluci by si memoriál měli zejména užít. Když přijde úspěch, je to jen třešnička na dortu," vyjádřil se hlavní trenér U11 Ondřej Pospíchal k účasti na Memoriál Vojtěcha Kahovce.

20. 11. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody DUKLAJF: Život na Julisce I #1 Michal Novák - Dukla je pro mě životní styl

DUKLAJF: Život na Julisce I #1 Michal Novák - Dukla je pro mě životní styl

20. 11. 2024

50 min

Obrázek epizody Má už nároďák pod Haškem tvář? Bizár Dynamo, žhavý Červ na Letnou?

Má už nároďák pod Haškem tvář? Bizár Dynamo, žhavý Červ na Letnou?

20. 11. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Má už nároďák pod Haškem tvář? Bizár Dynamo, žhavý Červ na Letnou?

Fotbal fokus podcast: Má už nároďák pod Haškem tvář? Bizár Dynamo, žhavý Červ na Letnou?

20. 11. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody REPRE PAUZA | Podcast Gólová Matematika #18

REPRE PAUZA | Podcast Gólová Matematika #18

20. 11. 2024

38 min

Obrázek epizody 7. Cavs finále?! - Nejhorší city edice 24/25 dresů?

7. Cavs finále?! - Nejhorší city edice 24/25 dresů?

20. 11. 2024

1 hod 19 min

Obrázek epizody Centrkurt | Berdych o Nadalovi: Incident v Madridu byl zbytečný. Proč z něj měl husí kůži?

Centrkurt | Berdych o Nadalovi: Incident v Madridu byl zbytečný. Proč z něj měl husí kůži?

20. 11. 2024

38 min

Obrázek epizody PŘÍMÁK: Na co Hašek sáhl po prohře v Gruzii, povedlo se mu, chválí Uhrin

PŘÍMÁK: Na co Hašek sáhl po prohře v Gruzii, povedlo se mu, chválí Uhrin

20. 11. 2024

42 min

Obrázek epizody Berdych o Nadalovi: Incident v Madridu byl zbytečný. Proč z něj měl husí kůži?

Berdych o Nadalovi: Incident v Madridu byl zbytečný. Proč z něj měl husí kůži?

20. 11. 2024

38 min