Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Chybějící cílová fotografie a výjimečný ročník 2024. Jak se pořadatelé poučí pro rok 2025?

Seriál Radiožurnálu Sport: Chybějící cílová fotografie a výjimečný ročník 2024. Jak se pořadatelé poučí pro rok 2025?

10. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Levej Hák speciál / Counterpunch profiboxerem Tomášem Šálkem

Levej Hák speciál / Counterpunch profiboxerem Tomášem Šálkem

10. 1. 2025

48 min

Obrázek epizody #430: Čím Nottingham Forest překvapuje Premier League? >>> Jan Podmol

#430: Čím Nottingham Forest překvapuje Premier League? >>> Jan Podmol

10. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Sešívaní sobě #14: Inventura kádru a posil, vychytal by Béřa postup v EL? A kdo je 1. sešívaný sob?

Sešívaní sobě #14: Inventura kádru a posil, vychytal by Béřa postup v EL? A kdo je 1. sešívaný sob?

9. 1. 2025

1 hod 59 min

Obrázek epizody Jak přežít na kole vedle kamionu? 🚲 vs 🚛

Jak přežít na kole vedle kamionu? 🚲 vs 🚛

9. 1. 2025

2 sec

Obrázek epizody “Antonín Kinský: Debut v Tottenhamu, chyby anglických rozhodčích a přestupové spekulace”

“Antonín Kinský: Debut v Tottenhamu, chyby anglických rozhodčích a přestupové spekulace”

9. 1. 2025

34 min

Obrázek epizody Ep. 41 - Zbavit Salaha kapitánské pásky?

Ep. 41 - Zbavit Salaha kapitánské pásky?

9. 1. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Předpovědi tenisové sezony 2025. Co s Kvitovou? Zvažuje návrat, už trénuje

Předpovědi tenisové sezony 2025. Co s Kvitovou? Zvažuje návrat, už trénuje

9. 1. 2025

49 min

Obrázek epizody Centrkurt | Předpovědi tenisové sezony 2025. Co s Kvitovou? Zvažuje návrat, už trénuje

Centrkurt | Předpovědi tenisové sezony 2025. Co s Kvitovou? Zvažuje návrat, už trénuje

9. 1. 2025

49 min

Obrázek epizody Měla být dvacítka zlatá? Frodl trénoval Hrabala, chce do ciziny?

Měla být dvacítka zlatá? Frodl trénoval Hrabala, chce do ciziny?

9. 1. 2025

37 min

Obrázek epizody Zimák | Měla být dvacítka zlatá? Frodl trénoval Hrabala, chce do ciziny?

Zimák | Měla být dvacítka zlatá? Frodl trénoval Hrabala, chce do ciziny?

9. 1. 2025

37 min

Obrázek epizody Miloslav Janáček: Zrušení Dakaru byl šok. Teď si užívám roli youtubera | Na trati

Miloslav Janáček: Zrušení Dakaru byl šok. Teď si užívám roli youtubera | Na trati

9. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Ježek: Běžky jsou dobrým doplňkovým sportem k cyklistice nebo běhu. Mně ale běžkování nikdy nešlo

Ježek: Běžky jsou dobrým doplňkovým sportem k cyklistice nebo běhu. Mně ale běžkování nikdy nešlo

9. 1. 2025

49 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Běžky jsou dobrým doplňkovým sportem k cyklistice nebo běhu. Mně ale běžkování nikdy nešlo

Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Běžky jsou dobrým doplňkovým sportem k cyklistice nebo běhu. Mně ale běžkování nikdy nešlo

9. 1. 2025

49 min

Obrázek epizody EXTRALIFE PODCAST #11 | Nicolas Hlava: Od Plekyho s větší lopatou

EXTRALIFE PODCAST #11 | Nicolas Hlava: Od Plekyho s větší lopatou

9. 1. 2025

32 min

Obrázek epizody #4 Návrat na scénu

#4 Návrat na scénu

9. 1. 2025

34 min

Obrázek epizody První dojem | Shejbal o sebevědomém debutu Kinského: Nezvyklá rozcvička ho nerozhodila. Co chybičky?

První dojem | Shejbal o sebevědomém debutu Kinského: Nezvyklá rozcvička ho nerozhodila. Co chybičky?

9. 1. 2025

7 min

Obrázek epizody První dojem | Shejbal o sebevědomém debutu Kinského: Nezvyklá rozcvička ho nerozhodila. Co chybičky?

První dojem | Shejbal o sebevědomém debutu Kinského: Nezvyklá rozcvička ho nerozhodila. Co chybičky?

9. 1. 2025

7 min

Obrázek epizody Dva a půl běžce #49: Rozklus a kilometráž, patní ostruha, Coros Pace Pro ad.

Dva a půl běžce #49: Rozklus a kilometráž, patní ostruha, Coros Pace Pro ad.

9. 1. 2025

52 min

Obrázek epizody Sbíral jsem míče od vysokých hráčů a těžil z toho. Byl jsem dravec, vzpomíná na úspěšnou kariéru Jun

Sbíral jsem míče od vysokých hráčů a těžil z toho. Byl jsem dravec, vzpomíná na úspěšnou kariéru Jun

9. 1. 2025

53 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Sbíral jsem míče od vysokých hráčů a těžil z toho. Byl jsem dravec, vzpomíná na úspěšnou kariéru Jun

Desítka Pavla Horvátha: Sbíral jsem míče od vysokých hráčů a těžil z toho. Byl jsem dravec, vzpomíná na úspěšnou kariéru Jun

9. 1. 2025

54 min

Obrázek epizody Chladnokrevná placírka a dynamika: to je vytoužený Látal. Chystá Hapal duo?

Chladnokrevná placírka a dynamika: to je vytoužený Látal. Chystá Hapal duo?

9. 1. 2025

9 min

Obrázek epizody iSkaut | Chladnokrevná placírka a dynamika: to je vytoužený Látal. Chystá Hapal duo?

iSkaut | Chladnokrevná placírka a dynamika: to je vytoužený Látal. Chystá Hapal duo?

9. 1. 2025

9 min

Obrázek epizody DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #6: Od dorostu po ÁČKO: Proč ne každý talent dosáhne vrcholu?

DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #6: Od dorostu po ÁČKO: Proč ne každý talent dosáhne vrcholu?

9. 1. 2025

56 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Světový šampionát atletů netradičně až v září. Kdo z Čechů naváže na dva bronzy z roku 2023?

Seriál Radiožurnálu Sport: Světový šampionát atletů netradičně až v září. Kdo z Čechů naváže na dva bronzy z roku 2023?

9. 1. 2025

2 min