Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Speciál: závislost na běhání s psychoterapeutem Petrem Minaříkem

Speciál: závislost na běhání s psychoterapeutem Petrem Minaříkem

17. 5. 2025

51 min

Obrázek epizody BKT V NHL #126 | Co pobláznilo rozjetého Rantanena? Kopec trenérských změn a zvadlé hvězdy Toronta

BKT V NHL #126 | Co pobláznilo rozjetého Rantanena? Kopec trenérských změn a zvadlé hvězdy Toronta

17. 5. 2025

53 min

Obrázek epizody European Tour 6, Players Championship 15-16 a kvalifikace: Andersonova úspěšná obhajoba, démon Ross Smith a Sedláčkovo podržení průměru

European Tour 6, Players Championship 15-16 a kvalifikace: Andersonova úspěšná obhajoba, démon Ross Smith a Sedláčkovo podržení průměru

16. 5. 2025

51 min

Obrázek epizody Petr Křivka: Mám fantastickou sezónu. Důležité je poslouchat rady od těch nejlepších | U terče

Petr Křivka: Mám fantastickou sezónu. Důležité je poslouchat rady od těch nejlepších | U terče

16. 5. 2025

25 min

Obrázek epizody 124. díl - S Martinem Vaňkem o finále pro Brno po 29 letech, 7. zápase a sérii s Děčínem, atmosféře a euforii v malé hale, disciplinárce pro Frye a finálových očekáváních

124. díl - S Martinem Vaňkem o finále pro Brno po 29 letech, 7. zápase a sérii s Děčínem, atmosféře a euforii v malé hale, disciplinárce pro Frye a finálových očekáváních

16. 5. 2025

20 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Přednosti Švédů, hledání Finů a trápení Slováků

Hokej fokus podcast: Přednosti Švédů, hledání Finů a trápení Slováků

16. 5. 2025

40 min

Obrázek epizody JAK TO VYPADALO PŘÍMO NA HANÉ? - PŘÍMO Z LIGY - NADSTAVBA 4.KOLO (Zdeněk Zlámal & Petr Nerad)

JAK TO VYPADALO PŘÍMO NA HANÉ? - PŘÍMO Z LIGY - NADSTAVBA 4.KOLO (Zdeněk Zlámal & Petr Nerad)

16. 5. 2025

57 min

Obrázek epizody Extraligový Zimák | Akce Sobotka do Pardubic. Má to smysl, nebo nemá?

Extraligový Zimák | Akce Sobotka do Pardubic. Má to smysl, nebo nemá?

16. 5. 2025

23 min

Obrázek epizody Z hráče agentem. Co jsem si prožil, to teď předávám - Radek Smoleňák

Z hráče agentem. Co jsem si prožil, to teď předávám - Radek Smoleňák

16. 5. 2025

1 hod 45 min

Obrázek epizody MS Z JEDNIČKY: Líbil se mi ten šestnáctiletý Maďar. Ze Švýcarů jde respekt, říká Hanzal

MS Z JEDNIČKY: Líbil se mi ten šestnáctiletý Maďar. Ze Švýcarů jde respekt, říká Hanzal

16. 5. 2025

22 min

Obrázek epizody Bugan a Čop z MS v hokeji: Országh nie je Ramsay 2, má slabší tím

Bugan a Čop z MS v hokeji: Országh nie je Ramsay 2, má slabší tím

16. 5. 2025

35 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Trenér Bank: Na olympiádu se s Ester moc těšíme. Švýcaři spoléhají na stabilitu a proto mají úspěch

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Trenér Bank: Na olympiádu se s Ester moc těšíme. Švýcaři spoléhají na stabilitu a proto mají úspěch

16. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody "MÁM doma přes 81 000 SCORE CARDS!" - FRANTIŠEK LEBL | ROVNÝ A DLOUHÝ #73 🏌️‍♀️

"MÁM doma přes 81 000 SCORE CARDS!" - FRANTIŠEK LEBL | ROVNÝ A DLOUHÝ #73 🏌️‍♀️

16. 5. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Trenér Bank: Na olympiádu se s Ester moc těšíme. Švýcaři spoléhají na stabilitu a proto mají úspěch

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Trenér Bank: Na olympiádu se s Ester moc těšíme. Švýcaři spoléhají na stabilitu a proto mají úspěch

16. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody Trenér Bank: Na olympiádu se s Ester moc těšíme. Švýcaři spoléhají na stabilitu a proto mají úspěch

Trenér Bank: Na olympiádu se s Ester moc těšíme. Švýcaři spoléhají na stabilitu a proto mají úspěch

16. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Pohárová jízda Slovácka, která vygradovala vítězstvím ve finále proti Spartě. Válec Svědík a spol.

Seriál Radiožurnálu Sport: Pohárová jízda Slovácka, která vygradovala vítězstvím ve finále proti Spartě. Válec Svědík a spol.

16. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Ondra Chramouský: Nemá smysl tým rozprášit, jen omladit

Ondra Chramouský: Nemá smysl tým rozprášit, jen omladit

16. 5. 2025

41 min

Obrázek epizody #520: Jak se v Bundeslize bojuje o záchranu? >>> Adam Hložek

#520: Jak se v Bundeslize bojuje o záchranu? >>> Adam Hložek

16. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody CAROLINA - KEBY NUDNOSŤ A ZBYTOČNOSŤ MALI DIEŤA

CAROLINA - KEBY NUDNOSŤ A ZBYTOČNOSŤ MALI DIEŤA

16. 5. 2025

54 min

Obrázek epizody 171: Natália Hejková

171: Natália Hejková

16. 5. 2025

29 min

Obrázek epizody ZIMÁK ŽIVĚ po Maďarsku | Neči potřebuje větší kvalitu, která ho pochopí, míní Irgl

ZIMÁK ŽIVĚ po Maďarsku | Neči potřebuje větší kvalitu, která ho pochopí, míní Irgl

16. 5. 2025

41 min

Obrázek epizody LISTY DO BUDÚCNOSTI (A ROZPIS ZÁPASOV)

LISTY DO BUDÚCNOSTI (A ROZPIS ZÁPASOV)

16. 5. 2025

2 hod 5 min

Obrázek epizody 2.0 - dvojičky, ukazování a pády

2.0 - dvojičky, ukazování a pády

16. 5. 2025

51 min

Obrázek epizody Baník Blog Podcast #63: Speciál s Filipem Kaločem! Ohlédnutí za Plzní

Baník Blog Podcast #63: Speciál s Filipem Kaločem! Ohlédnutí za Plzní

15. 5. 2025

55 min

Obrázek epizody #61: Změňme pokyny pro asistenty rozhodčích! Svitková & Skáčik

#61: Změňme pokyny pro asistenty rozhodčích! Svitková & Skáčik

15. 5. 2025

41 min