Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Liga naruby |Hapal má svého „Preciada“, Almási dospěl, co Frýdek a koho chce ještě Baník ulovit?| Speciál

Liga naruby |Hapal má svého „Preciada“, Almási dospěl, co Frýdek a koho chce ještě Baník ulovit?| Speciál

3. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Hapal má svého „Preciada“, Almási dospěl, co Frýdek a koho chce ještě Baník ulovit?| Speciál

Hapal má svého „Preciada“, Almási dospěl, co Frýdek a koho chce ještě Baník ulovit?| Speciál

3. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Velo fokus venku: Před Tour de France

Velo fokus venku: Před Tour de France

3. 7. 2025

1 hod 29 min

Obrázek epizody Velo fokus venku: Před Tour de France

Velo fokus venku: Před Tour de France

3. 7. 2025

1 hod 29 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Premiéra pro Bittnera, neoficiální šampionát sprinterů nebo show Pogačara? Startuje Tour de France

Kilometry Jiřího Ježka: Premiéra pro Bittnera, neoficiální šampionát sprinterů nebo show Pogačara? Startuje Tour de France

3. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody Premiéra pro Bittnera, neoficiální šampionát sprinterů nebo show Pogačara? Startuje Tour de France

Premiéra pro Bittnera, neoficiální šampionát sprinterů nebo show Pogačara? Startuje Tour de France

3. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody Je práce pro WWE na full time? | Kávička 345

Je práce pro WWE na full time? | Kávička 345

3. 7. 2025

59 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Kozák: Když mě trápilo zranění, tak jsem se v Aston Ville hodně trápil. Liberec mě zase nakopl

Desítka Pavla Horvátha: Kozák: Když mě trápilo zranění, tak jsem se v Aston Ville hodně trápil. Liberec mě zase nakopl

3. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Kozák: Když mě trápilo zranění, tak jsem se v Aston Ville hodně trápil. Liberec mě zase nakopl

Kozák: Když mě trápilo zranění, tak jsem se v Aston Ville hodně trápil. Liberec mě zase nakopl

3. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Kozák: Když mě trápilo zranění, tak jsem se v Aston Ville hodně trápil. Liberec mě zase nakopl

Desítka Pavla Horvátha: Kozák: Když mě trápilo zranění, tak jsem se v Aston Ville hodně trápil. Liberec mě zase nakopl

3. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody iSkaut | Překvapivá posila: Hollý je „nechuťák“, co střílí šeredné góly. Co s ním provede Priske?

iSkaut | Překvapivá posila: Hollý je „nechuťák“, co střílí šeredné góly. Co s ním provede Priske?

3. 7. 2025

7 min

Obrázek epizody Překvapivá posila: Hollý je „nechuťák“, co střílí šeredné góly. Co s ním provede Priske?

Překvapivá posila: Hollý je „nechuťák“, co střílí šeredné góly. Co s ním provede Priske?

3. 7. 2025

7 min

Obrázek epizody Tohle jsou nejhorší stadiony v lize 😤 A kam na nejlepší klobásu? | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #31

Tohle jsou nejhorší stadiony v lize 😤 A kam na nejlepší klobásu? | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #31

3. 7. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Fernstädtová otevřeně o boji s cukrovkou: Dny, kdy sedím doma a brečím, už nejsou tak často

Fernstädtová otevřeně o boji s cukrovkou: Dny, kdy sedím doma a brečím, už nejsou tak často

3. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: „Zahraný mečbol si nepamatuji, ale ulevilo se mi.“ Novotná v roce 1998 ovládla Wimbledon

Seriál Radiožurnálu Sport: „Zahraný mečbol si nepamatuji, ale ulevilo se mi.“ Novotná v roce 1998 ovládla Wimbledon

3. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Sezona 1959/1960: Hradecký titul jako zjevení, triumf se slavil na škváře

Seriál Radiožurnálu Sport: Sezona 1959/1960: Hradecký titul jako zjevení, triumf se slavil na škváře

3. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody „Až přestanu po prohře brečet, budu vědět, že mám skončit“ – Adéla Hanzlíčková

„Až přestanu po prohře brečet, budu vědět, že mám skončit“ – Adéla Hanzlíčková

3. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody #554: Jak bohatá je stoletá historie fotbalové ligy? >>> Roman Jašek

#554: Jak bohatá je stoletá historie fotbalové ligy? >>> Roman Jašek

3. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Velký kluci jsou v kurzu, Čechů mohlo být na draftu víc | Bago #43

Velký kluci jsou v kurzu, Čechů mohlo být na draftu víc | Bago #43

3. 7. 2025

44 min

Obrázek epizody 20 let od smrti #2 Zbyněk Busta

20 let od smrti #2 Zbyněk Busta

3. 7. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody MISTŘI SVĚTA #32 | DRAFT 2025 & Kristýna Kaltounková dělá historii!🏆 První Evropanka v PWHL jako #1

MISTŘI SVĚTA #32 | DRAFT 2025 & Kristýna Kaltounková dělá historii!🏆 První Evropanka v PWHL jako #1

2. 7. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody Suverénní McLaren, torpédo Antonelli a nezastavující zelené rakety | We are checking #44

Suverénní McLaren, torpédo Antonelli a nezastavující zelené rakety | We are checking #44

2. 7. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Norris v Rakousku zabral a Sauber pokračuje v nečekané formě

Norris v Rakousku zabral a Sauber pokračuje v nečekané formě

2. 7. 2025

59 min

Obrázek epizody MotoGP Pokec 2025 - 10. Assen

MotoGP Pokec 2025 - 10. Assen

2. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Za oponou sportu #65 - Lukáš Kraják - Rozvoj rychlostních schopností ve fotbale

Za oponou sportu #65 - Lukáš Kraják - Rozvoj rychlostních schopností ve fotbale

2. 7. 2025

1 hod 43 min