Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #505: Jak bude vzpomínat na roky v Česku? >>> Teja Oblaková

#505: Jak bude vzpomínat na roky v Česku? >>> Teja Oblaková

25. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Hravost, lehkost, šikovnost a góly! Jak se NHL změnila? | Bago NHL #8

Hravost, lehkost, šikovnost a góly! Jak se NHL změnila? | Bago NHL #8

25. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody English for footballers: Tactics - Counter-attacking

English for footballers: Tactics - Counter-attacking

25. 4. 2025

15 min

Obrázek epizody Football Club #87 Jak se dělá ženská liga s šéfkou týmu Sparty Pavlou Satrapovou

Football Club #87 Jak se dělá ženská liga s šéfkou týmu Sparty Pavlou Satrapovou

24. 4. 2025

39 min

Obrázek epizody 70.Díl Nadzemí-Jarda Maršík starší: Dobrodružné lezení v Sasku

70.Díl Nadzemí-Jarda Maršík starší: Dobrodružné lezení v Sasku

24. 4. 2025

2 hod 1 min

Obrázek epizody Florbal.cz podcast #63: Bude se konat boleslavská odplata?

Florbal.cz podcast #63: Bude se konat boleslavská odplata?

24. 4. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody #56 – Jak si usmažit Hurikán? 😈🌪

#56 – Jak si usmažit Hurikán? 😈🌪

24. 4. 2025

47 min

Obrázek epizody Za oponou sportu #56 - doc. PhDr. Petr Schlegel, Ph.D. - Air Bike aneb je lepší běh nebo Air bike?

Za oponou sportu #56 - doc. PhDr. Petr Schlegel, Ph.D. - Air Bike aneb je lepší běh nebo Air bike?

24. 4. 2025

57 min

Obrázek epizody Nový lídr šampionátu, vyškolený Lando a týmový Williams | We are checking #35

Nový lídr šampionátu, vyškolený Lando a týmový Williams | We are checking #35

24. 4. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody Dozvuky FIA WEC – 6 hodin v Imole

Dozvuky FIA WEC – 6 hodin v Imole

24. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody #55: Kolik českých fotbalistů uvidíme v příští sezoně Premier League? Kadlec & Podmol

#55: Kolik českých fotbalistů uvidíme v příští sezoně Premier League? Kadlec & Podmol

24. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody #14: Miroslav Patka: Nové mistrovské medaile s sebou nesou kus přírody.

#14: Miroslav Patka: Nové mistrovské medaile s sebou nesou kus přírody.

24. 4. 2025

53 min

Obrázek epizody Max Karhan: Chci do Formule 3, ale buďme realisté. Není to pro mě cesta | Na trati

Max Karhan: Chci do Formule 3, ale buďme realisté. Není to pro mě cesta | Na trati

24. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Role trenéra se přeceňuje. Víme, co chce reprezentace hrát, bude to dřina

Role trenéra se přeceňuje. Víme, co chce reprezentace hrát, bude to dřina

24. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody Slavia získá titul, odveta Plzně se Spartou a možná ztráta Baníku | FOOTCAST PREVIEW Finále ligy 1/5

Slavia získá titul, odveta Plzně se Spartou a možná ztráta Baníku | FOOTCAST PREVIEW Finále ligy 1/5

24. 4. 2025

56 min

Obrázek epizody VLÁDCI PRAHY #078: Nejlepší Sparta od Salcburku! Návrat trojzubce a skandální Berka

VLÁDCI PRAHY #078: Nejlepší Sparta od Salcburku! Návrat trojzubce a skandální Berka

24. 4. 2025

1 hod 43 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Návrat Evenepoela mě těší. Dokázal, že může dostat Pogačara na limit, pochvaluje si Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Návrat Evenepoela mě těší. Dokázal, že může dostat Pogačara na limit, pochvaluje si Ježek

24. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Návrat Evenepoela mě těší. Dokázal, že může dostat Pogačara na limit, pochvaluje si Ježek

Návrat Evenepoela mě těší. Dokázal, že může dostat Pogačara na limit, pochvaluje si Ježek

24. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Ep. 51 - FREE HIT?

Ep. 51 - FREE HIT?

24. 4. 2025

58 min

Obrázek epizody ARNOŠT PETRÁČEK: „Víc jsem dokázat nemohl. 19 let ve světové špičce je toho důkazem“

ARNOŠT PETRÁČEK: „Víc jsem dokázat nemohl. 19 let ve světové špičce je toho důkazem“

24. 4. 2025

52 min

Obrázek epizody Dynamo Vibes | Jiří Andrt

Dynamo Vibes | Jiří Andrt

24. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody iSkaut | Mistr ošklivých gólů, druhý Lafata. Má Vecheta na Slavii, nebo to vezme přes Olomouc?

iSkaut | Mistr ošklivých gólů, druhý Lafata. Má Vecheta na Slavii, nebo to vezme přes Olomouc?

24. 4. 2025

8 min

Obrázek epizody Slezák o srdcařině v Bohemians, přerušení kariéry a výletu do Austrálie nebo trénování B-týmu

Slezák o srdcařině v Bohemians, přerušení kariéry a výletu do Austrálie nebo trénování B-týmu

24. 4. 2025

52 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Slezák o srdcařině v Bohemians, přerušení kariéry a výletu do Austrálie nebo trénování B-týmu

Desítka Pavla Horvátha: Slezák o srdcařině v Bohemians, přerušení kariéry a výletu do Austrálie nebo trénování B-týmu

24. 4. 2025

52 min

Obrázek epizody Mistr ošklivých gólů, druhý Lafata. Má Vecheta na Slavii, nebo to vezme přes Olomouc?

Mistr ošklivých gólů, druhý Lafata. Má Vecheta na Slavii, nebo to vezme přes Olomouc?

24. 4. 2025

8 min