Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 🤯 Auto blokuje klíčovou “cyklostezku” a nelze ho odtáhnout.

🤯 Auto blokuje klíčovou “cyklostezku” a nelze ho odtáhnout.

23. 6. 2025

1 sec

Obrázek epizody Opustí Max Red Bull, Pérez do Cadillacu a další nováčci? Predikce gridu 2026! | We are checking #43

Opustí Max Red Bull, Pérez do Cadillacu a další nováčci? Predikce gridu 2026! | We are checking #43

23. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody Liga naruby | Manažer Nedvěd? Umělá pozice i post na míru. Nezmarovy tahy a bomba ve Zbrojovce

Liga naruby | Manažer Nedvěd? Umělá pozice i post na míru. Nezmarovy tahy a bomba ve Zbrojovce

23. 6. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Liga naruby | Manažer Nedvěd? Umělá pozice i post na míru. Nezmarovy tahy a bomba ve Zbrojovce

Liga naruby | Manažer Nedvěd? Umělá pozice i post na míru. Nezmarovy tahy a bomba ve Zbrojovce

23. 6. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Kotalík o dalším titulu Floridy

Kotalík o dalším titulu Floridy

23. 6. 2025

48 min

Obrázek epizody 2025 DÍL 18: Cavallino Rampante!

2025 DÍL 18: Cavallino Rampante!

23. 6. 2025

1 hod 43 min

Obrázek epizody Zimák ŽIVĚ | Kempný se odchodem nakopne. Český výhled před draftem do NHL

Zimák ŽIVĚ | Kempný se odchodem nakopne. Český výhled před draftem do NHL

23. 6. 2025

47 min

Obrázek epizody 87: Mistři ČR korunováni v Moravském Krumlově a CDGT ve Vacenovicích

87: Mistři ČR korunováni v Moravském Krumlově a CDGT ve Vacenovicích

23. 6. 2025

1 hod 59 min

Obrázek epizody Lafi Cup v Olešníku má za sebou už osmý ročník

Lafi Cup v Olešníku má za sebou už osmý ročník

23. 6. 2025

6 min

Obrázek epizody "Věřím, že si Premier League konečně zahraju!" Václav Hladký

"Věřím, že si Premier League konečně zahraju!" Václav Hladký

23. 6. 2025

46 min

Obrázek epizody #10: Svaly nemusí bolet, aby trénink fungoval! 5 tipů k lepšímu progresu!

#10: Svaly nemusí bolet, aby trénink fungoval! 5 tipů k lepšímu progresu!

23. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Nedvěd je pro reprezentaci skvělá volba. Snad mu to bude v manažerské pozici sedět, říká Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Nedvěd je pro reprezentaci skvělá volba. Snad mu to bude v manažerské pozici sedět, říká Horváth

23. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Nedvěd je pro reprezentaci skvělá volba. Snad mu to bude v manažerské pozici sedět, říká Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Nedvěd je pro reprezentaci skvělá volba. Snad mu to bude v manažerské pozici sedět, říká Horváth

23. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Nedvěd je pro reprezentaci skvělá volba. Snad mu to bude v manažerské pozici sedět, říká Horváth

Nedvěd je pro reprezentaci skvělá volba. Snad mu to bude v manažerské pozici sedět, říká Horváth

23. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Nocar: Vždy jsem hrál rád před plnými tribunami. Baví mě sdílet to, co mě naplňuje

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Nocar: Vždy jsem hrál rád před plnými tribunami. Baví mě sdílet to, co mě naplňuje

23. 6. 2025

38 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Nocar: Vždy jsem hrál rád před plnými tribunami. Baví mě sdílet to, co mě naplňuje

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Nocar: Vždy jsem hrál rád před plnými tribunami. Baví mě sdílet to, co mě naplňuje

23. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody Nocar: Vždy jsem hrál rád před plnými tribunami. Baví mě sdílet to, co mě naplňuje

Nocar: Vždy jsem hrál rád před plnými tribunami. Baví mě sdílet to, co mě naplňuje

23. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Místo knížky radši sport. Zabystřan jako milovník surfování, společenských her na trávě nebo tenisu

Seriál Radiožurnálu Sport: Místo knížky radši sport. Zabystřan jako milovník surfování, společenských her na trávě nebo tenisu

23. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody 29. Fangio: Jak se rodí největší legenda F1

29. Fangio: Jak se rodí největší legenda F1

23. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Bican mimo Slavii. Jaká byla situace kolem profesionálních sportovců během komunismu?

Seriál Radiožurnálu Sport: Bican mimo Slavii. Jaká byla situace kolem profesionálních sportovců během komunismu?

23. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Nadáváme na Fabrizia, hádáme se o hvězdnosti Wirtze. Hodil by se Gyökeres do Arsenalu?

Nadáváme na Fabrizia, hádáme se o hvězdnosti Wirtze. Hodil by se Gyökeres do Arsenalu?

23. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody BKT KVÍZ: O nejchytřejšího Bombaře | Radek Smoleňák vs. Jakub Nakládal

BKT KVÍZ: O nejchytřejšího Bombaře | Radek Smoleňák vs. Jakub Nakládal

23. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Přívlač Live #72 - Co dělat, když neberou?

Přívlač Live #72 - Co dělat, když neberou?

23. 6. 2025

2 hod 34 min

Obrázek epizody Z LETNÉ A STRAHOVA: SCOUTING SPECIÁL S PODRYM 🔥

Z LETNÉ A STRAHOVA: SCOUTING SPECIÁL S PODRYM 🔥

23. 6. 2025

2 hod 24 min

Obrázek epizody #546: Kteří hráči jednadvacítky mají největší potenciál? >>> Vojtěch Mrklas

#546: Kteří hráči jednadvacítky mají největší potenciál? >>> Vojtěch Mrklas

23. 6. 2025

28 min