Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Těší nás, že se k nám lidé vrací. Závody se snažíme dělat tak, aby byly pro každého, říká Chalupský

Těší nás, že se k nám lidé vrací. Závody se snažíme dělat tak, aby byly pro každého, říká Chalupský

18. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Těší nás, že se k nám lidé vrací. Závody se snažíme dělat tak, aby byly pro každého, říká Chalupský

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Těší nás, že se k nám lidé vrací. Závody se snažíme dělat tak, aby byly pro každého, říká Chalupský

18. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Sezona 1977/1978: Dosud jediná mistrovská sezona fotbalové Zbrojovky Brno

Seriál Radiožurnálu Sport: Sezona 1977/1978: Dosud jediná mistrovská sezona fotbalové Zbrojovky Brno

18. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Nový ligový ročník jako výzva pro nováčka ze Zlína. Jaké posily mají udržet tým mezi elitou?

Seriál Radiožurnálu Sport: Nový ligový ročník jako výzva pro nováčka ze Zlína. Jaké posily mají udržet tým mezi elitou?

18. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Z Letné a Strahova: předsezonní speciál s Pavlem Šťastným

Z Letné a Strahova: předsezonní speciál s Pavlem Šťastným

18. 7. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody #565: Naváže Baník na minulou sezonu? >>> Matěj Chaluš

#565: Naváže Baník na minulou sezonu? >>> Matěj Chaluš

18. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody 175: Tomáš Havlínek

175: Tomáš Havlínek

18. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Ep123

Ep123

18. 7. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Rozhovor | Na mladé a na rozhodčí neřvu. Kadeřábek o lídrovství, Priskem i ženě reportérce

Rozhovor | Na mladé a na rozhodčí neřvu. Kadeřábek o lídrovství, Priskem i ženě reportérce

18. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody Rozhovor | Na mladé a na rozhodčí neřvu. Kadeřábek o lídrovství, Priskem i ženě reportérce

Rozhovor | Na mladé a na rozhodčí neřvu. Kadeřábek o lídrovství, Priskem i ženě reportérce

18. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody #5: Routesetting je technický sport

#5: Routesetting je technický sport

18. 7. 2025

38 min

Obrázek epizody Velo fokus podcast: Po 12. etapě Tour de France

Velo fokus podcast: Po 12. etapě Tour de France

17. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Velo fokus podcast: Po 11. etapě Tour de France

Velo fokus podcast: Po 11. etapě Tour de France

17. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody ŽELEZNÁ SPARTA #001

ŽELEZNÁ SPARTA #001

17. 7. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody ČEKÁNÍ JE U KONCE! LIGA JE ZPĚT - Přímo Z Ligy 1.KOLO

ČEKÁNÍ JE U KONCE! LIGA JE ZPĚT - Přímo Z Ligy 1.KOLO

17. 7. 2025

59 min

Obrázek epizody Za oponou sportu #67 - Petr Dvořáček - Z kickboxu do MMA

Za oponou sportu #67 - Petr Dvořáček - Z kickboxu do MMA

17. 7. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody Viktor Freisinger: Bolelo mě vrátit se k fotbalu. Dnes je pro mě symbolem naděje | Away Days #46

Viktor Freisinger: Bolelo mě vrátit se k fotbalu. Dnes je pro mě symbolem naděje | Away Days #46

17. 7. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Speciál | Gangster Van Buren, párty v muzeu a secesní vzory: příběh báječných videí Hradce Králové

Speciál | Gangster Van Buren, párty v muzeu a secesní vzory: příběh báječných videí Hradce Králové

17. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Speciál | Gangster Van Buren, párty v muzeu a secesní vzory: příběh báječných videí Hradce Králové

Speciál | Gangster Van Buren, párty v muzeu a secesní vzory: příběh báječných videí Hradce Králové

17. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Kelemen: Největší radost jsem měl z Paříž-Roubaix, kde jsem se držel vedle Pogačara a van der Poela

Kilometry Jiřího Ježka: Kelemen: Největší radost jsem měl z Paříž-Roubaix, kde jsem se držel vedle Pogačara a van der Poela

17. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody Kelemen: Největší radost jsem měl z Paříž-Roubaix, kde jsem se držel vedle Pogačara a van der Poela

Kelemen: Největší radost jsem měl z Paříž-Roubaix, kde jsem se držel vedle Pogačara a van der Poela

17. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody Zimák s Hadamczikem: porcování miliardy do klubů, obhajoba U16, idea zavřít extraligu

Zimák s Hadamczikem: porcování miliardy do klubů, obhajoba U16, idea zavřít extraligu

17. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Slavia zahájí obhajobu vítězstvím, těžký start pro Spartu a Baník | FOOTCAST PREVIEW 1. kolo

Slavia zahájí obhajobu vítězstvím, těžký start pro Spartu a Baník | FOOTCAST PREVIEW 1. kolo

17. 7. 2025

58 min

Obrázek epizody Livesport Daily RE:ACTION >>> Začíná Chance Liga! Kdo prožije radost a kdo sezonu hrůzy?

Livesport Daily RE:ACTION >>> Začíná Chance Liga! Kdo prožije radost a kdo sezonu hrůzy?

17. 7. 2025

1 hod

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Plno hladových vlčáků o pohárovou Evropu. Kdo všechno se může porvat o přední příčky v lize?

Seriál Radiožurnálu Sport: Plno hladových vlčáků o pohárovou Evropu. Kdo všechno se může porvat o přední příčky v lize?

17. 7. 2025

2 min