Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody BIG SHOCK! PODCAST | 6. díl: Rapper Refew

BIG SHOCK! PODCAST | 6. díl: Rapper Refew

25. 6. 2021

57 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Ambice trénovat jsem nikdy neměl. Vychovat slalomáře je jednodušší než sjezdaře, tvrdí Tomáš Bank

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Ambice trénovat jsem nikdy neměl. Vychovat slalomáře je jednodušší než sjezdaře, tvrdí Tomáš Bank

25. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody #65 Radim Krajl - sběratelské UFC kartičky

#65 Radim Krajl - sběratelské UFC kartičky

25. 6. 2021

1 hod 23 min

Obrázek epizody NOVÉ DRESY | Na vzhledu nezáleží, hlavně ať se prodávají

NOVÉ DRESY | Na vzhledu nezáleží, hlavně ať se prodávají

24. 6. 2021

55 min

Obrázek epizody Vodný slalom je symbolom úspechu, ale zažil aj športovú tragédiu

Vodný slalom je symbolom úspechu, ale zažil aj športovú tragédiu

24. 6. 2021

35 min

Obrázek epizody Adam "Special" Peschel  #MotoOsobnost

Adam "Special" Peschel #MotoOsobnost

24. 6. 2021

1 hod 23 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Náhrada za Bořila, osmifinálový soupeř a přestup Stronatiho

Fotbal fokus podcast: Náhrada za Bořila, osmifinálový soupeř a přestup Stronatiho

24. 6. 2021

1 hod 51 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Náhrada za Bořila, osmifinálový soupeř a přestup Stronatiho

Fotbal fokus podcast: Náhrada za Bořila, osmifinálový soupeř a přestup Stronatiho

24. 6. 2021

1 hod 51 min

Obrázek epizody #12 Živý speciál - odpovědi na vaše otázky

#12 Živý speciál - odpovědi na vaše otázky

24. 6. 2021

45 min

Obrázek epizody Nizozemci jako oblíbený český soupeř? V osmifinále mohou rozhodnout křídla

Nizozemci jako oblíbený český soupeř? V osmifinále mohou rozhodnout křídla

24. 6. 2021

32 min

Obrázek epizody Na férovku s Vavřincem Hradilkem: Ročně naběhám přes 8 tisíc kilometrů. Běhací trenažery nesnáším, tvrdí ultramaratonec Brunner

Na férovku s Vavřincem Hradilkem: Ročně naběhám přes 8 tisíc kilometrů. Běhací trenažery nesnáším, tvrdí ultramaratonec Brunner

24. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Ep. 37 - Laciho mládenca príhody a skúsenosti z premiéry v komentátorskej kabíne

Ep. 37 - Laciho mládenca príhody a skúsenosti z premiéry v komentátorskej kabíne

24. 6. 2021

44 min

Obrázek epizody #12 Jaroslav Vlach: Jako pokladník jsem skrblík, mám bankovky v očích

#12 Jaroslav Vlach: Jako pokladník jsem skrblík, mám bankovky v očích

24. 6. 2021

53 min

Obrázek epizody EURO, 13. deň: Ešte aj Gréci strieľali viac. Tarkovič si však za taktikou stojí

EURO, 13. deň: Ešte aj Gréci strieľali viac. Tarkovič si však za taktikou stojí

24. 6. 2021

10 min

Obrázek epizody „O olympiádu se popereme, český basket jde nahoru“ – Michal Ježdík

„O olympiádu se popereme, český basket jde nahoru“ – Michal Ježdík

24. 6. 2021

42 min

Obrázek epizody NEBLBNITE, ŽE MONTREAL IDE DO FINÁLE (Hedmanove mandle)

NEBLBNITE, ŽE MONTREAL IDE DO FINÁLE (Hedmanove mandle)

23. 6. 2021

41 min

Obrázek epizody KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #42 - PLAY OFF ZA DVEŘMA - JAKÉ JSOU ŠANCE?

KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #42 - PLAY OFF ZA DVEŘMA - JAKÉ JSOU ŠANCE?

23. 6. 2021

1 hod 4 min

Obrázek epizody 7. EisKing DEBRIEFING - To co bolo?! Francouzsky strategicky thriller par excellence

7. EisKing DEBRIEFING - To co bolo?! Francouzsky strategicky thriller par excellence

23. 6. 2021

55 min

Obrázek epizody 6. EisKing DEBRIEFING - Infarktove Baku! Hamiltonova karma a sokujici podium

6. EisKing DEBRIEFING - Infarktove Baku! Hamiltonova karma a sokujici podium

23. 6. 2021

55 min

Obrázek epizody 5. EisKing DEBRIEFING - Jak Leclerc zahodil domaci vitezstvi a Hamilton neumi prohravat...

5. EisKing DEBRIEFING - Jak Leclerc zahodil domaci vitezstvi a Hamilton neumi prohravat...

23. 6. 2021

1 hod 1 min

Obrázek epizody #13 Den hokejistky

#13 Den hokejistky

23. 6. 2021

45 min

Obrázek epizody 4. EisKing DEBRIEFING LIVE - Mistrovska strategicka bitva, demoralizovany Verstappen a trucujici Bottas

4. EisKing DEBRIEFING LIVE - Mistrovska strategicka bitva, demoralizovany Verstappen a trucujici Bottas

23. 6. 2021

42 min

Obrázek epizody 3. EisKing DEBRIEFING - Navrat krale nebo dalsi davka nespravedlnosti?

3. EisKing DEBRIEFING - Navrat krale nebo dalsi davka nespravedlnosti?

23. 6. 2021

58 min

Obrázek epizody Ep. 24 | P. Horák a A. Mráz

Ep. 24 | P. Horák a A. Mráz

23. 6. 2021

52 min