Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Premier League speciál: Velké preview Arsenalu

Premier League speciál: Velké preview Arsenalu

9. 8. 2025

32 min

Obrázek epizody Bony UNLIMITED. | „Nejvíc mi dala Sparta.“

Bony UNLIMITED. | „Nejvíc mi dala Sparta.“

8. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Šimon Hájek: Šipky jsou můj svět. Dokážou mě uklidnit, nic jiného mě nezajímá | U terče

Šimon Hájek: Šipky jsou můj svět. Dokážou mě uklidnit, nic jiného mě nezajímá | U terče

8. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Novotný: Kincl vyhrál trashtalk. Na Štvanici budeme pravidelně. Buday a Martínek v Oktagonu?

Novotný: Kincl vyhrál trashtalk. Na Štvanici budeme pravidelně. Buday a Martínek v Oktagonu?

8. 8. 2025

12 min

Obrázek epizody Fight! | Novotný: Kincl vyhrál trashtalk. Na Štvanici budeme pravidelně. Buday a Martínek v Oktagonu?

Fight! | Novotný: Kincl vyhrál trashtalk. Na Štvanici budeme pravidelně. Buday a Martínek v Oktagonu?

8. 8. 2025

12 min

Obrázek epizody Jak probíhají střelecké a běžecké testy?

Jak probíhají střelecké a běžecké testy?

8. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Dřív se lámal chleba v šermu, teď je to v překážkové dráze, říká o změnách moderní pětibojař Lukeš

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Dřív se lámal chleba v šermu, teď je to v překážkové dráze, říká o změnách moderní pětibojař Lukeš

8. 8. 2025

30 min

Obrázek epizody Dřív se lámal chleba v šermu, teď je to v překážkové dráze, říká o změnách moderní pětibojař Lukeš

Dřív se lámal chleba v šermu, teď je to v překážkové dráze, říká o změnách moderní pětibojař Lukeš

8. 8. 2025

32 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Dřív se lámal chleba v šermu, teď je to v překážkové dráze, říká o změnách moderní pětibojař Lukeš

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Dřív se lámal chleba v šermu, teď je to v překážkové dráze, říká o změnách moderní pětibojař Lukeš

8. 8. 2025

32 min

Obrázek epizody Nejlepší výškař české historie Jaroslav Bába a současnosti Jan Štefela. Jaká je jejich spolupráce?

Nejlepší výškař české historie Jaroslav Bába a současnosti Jan Štefela. Jaká je jejich spolupráce?

8. 8. 2025

37 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Bokij v Olomouci a první Afričan v české lize. Kdy se v tuzemsku začali prosazovat cizinci?

Seriál Radiožurnálu Sport: Bokij v Olomouci a první Afričan v české lize. Kdy se v tuzemsku začali prosazovat cizinci?

8. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody #580: Jak probíhala měsíční stáž v Bayernu? >>> Matěj Kvaček

#580: Jak probíhala měsíční stáž v Bayernu? >>> Matěj Kvaček

8. 8. 2025

21 min

Obrázek epizody Ep. 57 - Naše sestavy - bez kterých hráčů to nepůjde

Ep. 57 - Naše sestavy - bez kterých hráčů to nepůjde

7. 8. 2025

1 hod 18 min

Obrázek epizody MMA LETEM SVĚTEM #344 | OKTAGON 74: ŠTVANICE bude v plamenech 🔥 Buday OUT z UFC! 7-1 nestačil?! 😡

MMA LETEM SVĚTEM #344 | OKTAGON 74: ŠTVANICE bude v plamenech 🔥 Buday OUT z UFC! 7-1 nestačil?! 😡

7. 8. 2025

53 min

Obrázek epizody Bod VARu #84 | PREVIEW TÝMŮ NA NOVOU SEZÓNU

Bod VARu #84 | PREVIEW TÝMŮ NA NOVOU SEZÓNU

7. 8. 2025

1 hod 38 min

Obrázek epizody POZITIVNÍ | Kávička 353

POZITIVNÍ | Kávička 353

7. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody Fanoušek HSV: Dortmund je nuda, překvapil Magdeburk, z koncernových klubů máme srandu | Away Days #49

Fanoušek HSV: Dortmund je nuda, překvapil Magdeburk, z koncernových klubů máme srandu | Away Days #49

7. 8. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody #66: Uspěje Malick Diouf v Premier League? A kdo bude jednička v Burnley? Tvaroh & Häring

#66: Uspěje Malick Diouf v Premier League? A kdo bude jednička v Burnley? Tvaroh & Häring

7. 8. 2025

44 min

Obrázek epizody Jan Skála: Buď umřu na přepracování, nebo budu zase závodit | Na trati

Jan Skála: Buď umřu na přepracování, nebo budu zase závodit | Na trati

7. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Za oponou sportu #69 - Matěj Krupčík - IRONMAN Frankfurt 140.6 - příběh, který nevymyslíš

Za oponou sportu #69 - Matěj Krupčík - IRONMAN Frankfurt 140.6 - příběh, který nevymyslíš

7. 8. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody Odveta za finále MOL Cupu, dvě derby, a co Slavia bez Chorého? | FOOTCAST PREVIEW 4. kolo

Odveta za finále MOL Cupu, dvě derby, a co Slavia bez Chorého? | FOOTCAST PREVIEW 4. kolo

7. 8. 2025

58 min

Obrázek epizody Livesport Daily RE:ACTION >>> Ultimátní ligová jedenáctka! Kdo zvolil Limberského, Liuniho a Krejčího?

Livesport Daily RE:ACTION >>> Ultimátní ligová jedenáctka! Kdo zvolil Limberského, Liuniho a Krejčího?

7. 8. 2025

48 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Z přestupu Evenepoela jsem rozpačitý. Je to divné rozhodnutí i v podání týmových manažerů

Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Z přestupu Evenepoela jsem rozpačitý. Je to divné rozhodnutí i v podání týmových manažerů

7. 8. 2025

49 min

Obrázek epizody Ježek: Z přestupu Evenepoela jsem rozpačitý. Je to divné rozhodnutí i v podání týmových manažerů

Ježek: Z přestupu Evenepoela jsem rozpačitý. Je to divné rozhodnutí i v podání týmových manažerů

7. 8. 2025

49 min

Obrázek epizody Preview Premier League: Newcastle, Brighton a Nottingham Forest

Preview Premier League: Newcastle, Brighton a Nottingham Forest

7. 8. 2025

35 min