Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Virózové play-off, zdržování hry, matná Kometa a predikce čtvrtfinále

Hokej fokus podcast: Virózové play-off, zdržování hry, matná Kometa a predikce čtvrtfinále

18. 3. 2022

1 hod 21 min

Obrázek epizody Na Abramovičovu Chelsea dopadly sankce. Fotbalové kluby si ale kupují i horší vlastníci

Na Abramovičovu Chelsea dopadly sankce. Fotbalové kluby si ale kupují i horší vlastníci

18. 3. 2022

29 min

Obrázek epizody Tribuna: Na Abramovičovu Chelsea dopadly sankce. Fotbalové kluby si ale kupují i horší vlastníci

Tribuna: Na Abramovičovu Chelsea dopadly sankce. Fotbalové kluby si ale kupují i horší vlastníci

18. 3. 2022

29 min

Obrázek epizody Budoucnost Krejčího a Šmídovo pekařství. Kdo uhraje semifinále?

Budoucnost Krejčího a Šmídovo pekařství. Kdo uhraje semifinále?

18. 3. 2022

47 min

Obrázek epizody Zimák: Budoucnost Krejčího a Šmídovo pekařství. Kdo uhraje semifinále?

Zimák: Budoucnost Krejčího a Šmídovo pekařství. Kdo uhraje semifinále?

18. 3. 2022

47 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Trenér Holuša: Klidně budu mít ve skupině deset kluků, běžci potřebují konkurenci i v tréninku

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Trenér Holuša: Klidně budu mít ve skupině deset kluků, běžci potřebují konkurenci i v tréninku

18. 3. 2022

26 min

Obrázek epizody Házenou jsem v podstatě zdědil, říká Ondřej Šafránek

Házenou jsem v podstatě zdědil, říká Ondřej Šafránek

18. 3. 2022

32 min

Obrázek epizody #81 Miroslav “INKVIZITOR” Brož

#81 Miroslav “INKVIZITOR” Brož

18. 3. 2022

1 hod 30 min

Obrázek epizody #22 | Komentátor olympiády v surfingu a redaktor magazínu Freeride.cz Janek Moleš

#22 | Komentátor olympiády v surfingu a redaktor magazínu Freeride.cz Janek Moleš

17. 3. 2022

1 hod 23 min

Obrázek epizody SigmaJede #10 – Miroslav Skácelík

SigmaJede #10 – Miroslav Skácelík

17. 3. 2022

32 min

Obrázek epizody Ep. 43 | Peter Dávid

Ep. 43 | Peter Dávid

17. 3. 2022

27 min

Obrázek epizody S hokejkou u stolu #17: Dominik Kodras a Kamil Hajdušek – Bez kvalitní kondice to na ledě nejde

S hokejkou u stolu #17: Dominik Kodras a Kamil Hajdušek – Bez kvalitní kondice to na ledě nejde

17. 3. 2022

1 hod 2 min

Obrázek epizody EP 97 Jan Hlaváč

EP 97 Jan Hlaváč

17. 3. 2022

1 hod 51 min

Obrázek epizody Epizoda 31: Nukleární zima

Epizoda 31: Nukleární zima

17. 3. 2022

1 hod 4 min

Obrázek epizody Na EYOF mieria hokejistky, skokan či biatlonová nádej. Kto vo Fínsku zabojuje o medaily?

Na EYOF mieria hokejistky, skokan či biatlonová nádej. Kto vo Fínsku zabojuje o medaily?

17. 3. 2022

19 min

Obrázek epizody Na férovku s Vavřincem Hradilkem: Jachtař Michal Krysta: Při závodě Transat jsem šestadvacet dní strávil bez komunikace s rodinou

Na férovku s Vavřincem Hradilkem: Jachtař Michal Krysta: Při závodě Transat jsem šestadvacet dní strávil bez komunikace s rodinou

17. 3. 2022

29 min

Obrázek epizody Jachtař Michal Krysta: Při závodě Transat jsem šestadvacet dní strávil bez komunikace s rodinou

Jachtař Michal Krysta: Při závodě Transat jsem šestadvacet dní strávil bez komunikace s rodinou

17. 3. 2022

29 min

Obrázek epizody PŘED ZÁPASEM | LASK – Slavia

PŘED ZÁPASEM | LASK – Slavia

17. 3. 2022

5 min

Obrázek epizody #18 O triumfu na Cape Epic i šéfování světovému šampionovi. Hynek chce znovu podium

#18 O triumfu na Cape Epic i šéfování světovému šampionovi. Hynek chce znovu podium

17. 3. 2022

51 min

Obrázek epizody Uvidíme útok na Ciprese? Dokáže někdo zastavit Pogačara? Představení Milán - San Remo

Uvidíme útok na Ciprese? Dokáže někdo zastavit Pogačara? Představení Milán - San Remo

17. 3. 2022

45 min

Obrázek epizody BREAKDOWN #43 - Zhodnocení RFA Warm Up, UFC, ONE, KSW, Novinky…. (Bartoš, Krajl, Novák, Homolka)

BREAKDOWN #43 - Zhodnocení RFA Warm Up, UFC, ONE, KSW, Novinky…. (Bartoš, Krajl, Novák, Homolka)

17. 3. 2022

2 hod 28 min

Obrázek epizody „Chápu, že mě někdo nemá rád. Vrcholový sport přináší oběti“ – Petr Koukal

„Chápu, že mě někdo nemá rád. Vrcholový sport přináší oběti“ – Petr Koukal

17. 3. 2022

53 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (54. díl): Co může Jalonen předat českému hokeji a jak přijímáme cizí poznatky?

Hokej bez červené (54. díl): Co může Jalonen předat českému hokeji a jak přijímáme cizí poznatky?

17. 3. 2022

1 hod 3 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (54. díl): Co může Jalonen předat českému hokeji a jak přijímáme cizí poznatky?

Hokej bez červené (54. díl): Co může Jalonen předat českému hokeji a jak přijímáme cizí poznatky?

17. 3. 2022

1 hod 3 min