Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

Blízká setkání: Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

30. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Vindahl bude ve Spartě brankářskou jedničkou. Přípravné zápasy se hrají ve velké únavě

Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Vindahl bude ve Spartě brankářskou jedničkou. Přípravné zápasy se hrají ve velké únavě

30. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

30. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Rudolf Švaříček procestoval celý svět, od ledových plání Antarktidy až po nejvyšší horu světa

Dobré dopoledne: Rudolf Švaříček procestoval celý svět, od ledových plání Antarktidy až po nejvyšší horu světa

30. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Kdo chtěl žít na Knížecích Pláních, musel za to tvrdě platit

Kdo chtěl žít na Knížecích Pláních, musel za to tvrdě platit

30. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

Host Lucie Výborné: Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

30. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

Host Lucie Výborné: Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

30. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

30. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Speciál: Začíná Léto s Rádiem Mama. Moravec: Někdy to bylo za čarou

Speciál: Začíná Léto s Rádiem Mama. Moravec: Někdy to bylo za čarou

30. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Z druhé galerie: OHLÉDNUTÍ ZA UPLYNULOU SEZONOU A VÝHLEDY DO NADCHÁZEJÍCÍ

Z druhé galerie: OHLÉDNUTÍ ZA UPLYNULOU SEZONOU A VÝHLEDY DO NADCHÁZEJÍCÍ

30. 6. 2025

38 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Hrají nejen divadlo pro děti, ale věnují se i terapii loutkou

Host Českého rozhlasu Ostrava: Hrají nejen divadlo pro děti, ale věnují se i terapii loutkou

30. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Soukalová: Chci jít úplně na dřeň, abych se o sobě dozvěděla co nejvíc. Těžké výzvy mě ohromně baví

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Soukalová: Chci jít úplně na dřeň, abych se o sobě dozvěděla co nejvíc. Těžké výzvy mě ohromně baví

30. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Kříženka Šíra by moc potřebovala nového pána. Má ráda lidi a pohyb na čerstvém vzduchu

Kříženka Šíra by moc potřebovala nového pána. Má ráda lidi a pohyb na čerstvém vzduchu

30. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Je urážlivější slovo „cikán“, nebo „cigán“? Odpověď překvapí. Co v Česku zažívají Romové

Je urážlivější slovo „cikán“, nebo „cigán“? Odpověď překvapí. Co v Česku zažívají Romové

30. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Vizitka: Dramaturg Drábek: Důstojnost v exilu mizí. Musíte prosit, abyste mohli být člověkem a tvůrcem

Vizitka: Dramaturg Drábek: Důstojnost v exilu mizí. Musíte prosit, abyste mohli být člověkem a tvůrcem

30. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Dramaturg Drábek: Důstojnost v exilu mizí. Musíte prosit, abyste mohli být člověkem a tvůrcem

Vizitka: Dramaturg Drábek: Důstojnost v exilu mizí. Musíte prosit, abyste mohli být člověkem a tvůrcem

30. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody Dramaturg Drábek: Důstojnost v exilu mizí. Musíte prosit, abyste mohli být člověkem a tvůrcem

Dramaturg Drábek: Důstojnost v exilu mizí. Musíte prosit, abyste mohli být člověkem a tvůrcem

30. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody #09 – Ondřej Fojtů: Z posilovny v Brně mezi nejsilnější muže světa

#09 – Ondřej Fojtů: Z posilovny v Brně mezi nejsilnější muže světa

30. 6. 2025

57 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Cestopis z Berlína, slovníček z Lublinu a kolo! Na cestách s rodačkou z Jičína „Bjetkou“ Dvořákovou

Na cestách s Petrem Voldánem: Cestopis z Berlína, slovníček z Lublinu a kolo! Na cestách s rodačkou z Jičína „Bjetkou“ Dvořákovou

30. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Cestopis z Berlína, slovníček z Lublinu a kolo! Na cestách s rodačkou z Jičína „Bjetkou“ Dvořákovou

Cestopis z Berlína, slovníček z Lublinu a kolo! Na cestách s rodačkou z Jičína „Bjetkou“ Dvořákovou

30. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Mě fekt hrabe 🤣🤣

Mě fekt hrabe 🤣🤣

30. 6. 2025

5 min

Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Král Slunce, božský císař, nejmilovanější vůdce míru Donald Trump

Všichni tady umřeme: Král Slunce, božský císař, nejmilovanější vůdce míru Donald Trump

30. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Ferdiš Duša, rodák z Frýdlantu nad Ostravicí, byl renesanční člověk a všestranný umělec

Křížem krajem: Ferdiš Duša, rodák z Frýdlantu nad Ostravicí, byl renesanční člověk a všestranný umělec

30. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Ferdiš Duša, rodák z Frýdlantu nad Ostravicí, byl renesanční člověk a všestranný umělec

Křížem krajem: Ferdiš Duša, rodák z Frýdlantu nad Ostravicí, byl renesanční člověk a všestranný umělec

30. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Sledování počasí, krásné výhledy i pozvánky na grilování. Takové je létání horkovzdušným balónem

Sledování počasí, krásné výhledy i pozvánky na grilování. Takové je létání horkovzdušným balónem

30. 6. 2025

3 min