Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Momenty: Kriminální příběhy můžou vypovídat o společnosti víc než ty politické, říká režisér Jiří Svoboda

Momenty: Kriminální příběhy můžou vypovídat o společnosti víc než ty politické, říká režisér Jiří Svoboda

30. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody Reparát: Kreativní vzdělávání: Umění vysvětlí zlomky i krevní oběh

Reparát: Kreativní vzdělávání: Umění vysvětlí zlomky i krevní oběh

30. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Momenty: Kriminální příběhy můžou vypovídat o společnosti víc než ty politické, říká režisér Jiří Svoboda

Momenty: Kriminální příběhy můžou vypovídat o společnosti víc než ty politické, říká režisér Jiří Svoboda

30. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody Pro a proti: Údery na Írán byly chyba, říká Smetana. Schneider nesouhlasí

Pro a proti: Údery na Írán byly chyba, říká Smetana. Schneider nesouhlasí

30. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Náš host: Slovo penze nemám rád, jen přecházím na jiný způsob financování života, říká Jaroslav Kopejtko

Náš host: Slovo penze nemám rád, jen přecházím na jiný způsob financování života, říká Jaroslav Kopejtko

30. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Casablanca: Jet na Ukrajinu je rozhodně zajímavější, než se vydat na Eiffelovku, říkají dobrovolníci

Casablanca: Jet na Ukrajinu je rozhodně zajímavější, než se vydat na Eiffelovku, říkají dobrovolníci

30. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Casablanca: Jet na Ukrajinu je rozhodně zajímavější, než se vydat na Eiffelovku, říkají dobrovolníci

Casablanca: Jet na Ukrajinu je rozhodně zajímavější, než se vydat na Eiffelovku, říkají dobrovolníci

30. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Jet na Ukrajinu je rozhodně zajímavější, než se vydat na Eiffelovku, říkají dobrovolníci

Jet na Ukrajinu je rozhodně zajímavější, než se vydat na Eiffelovku, říkají dobrovolníci

30. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Měla jsem kliku. Díky Semaforu se ze mě nestala špatná zdravotní sestra, říká Miluška Voborníková

Měla jsem kliku. Díky Semaforu se ze mě nestala špatná zdravotní sestra, říká Miluška Voborníková

30. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Alex a host: Měla jsem kliku. Díky Semaforu se ze mě nestala špatná zdravotní sestra, říká Miluška Voborníková

Alex a host: Měla jsem kliku. Díky Semaforu se ze mě nestala špatná zdravotní sestra, říká Miluška Voborníková

30. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: MaruškaVEG a veganské stravování: Pro mne je to komplexní balíček všeho, co mi dává v životě smysl

Radioporadna: MaruškaVEG a veganské stravování: Pro mne je to komplexní balíček všeho, co mi dává v životě smysl

30. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Mýty o první světové válce - lži, které považujete za pravdu | Historie

Mýty o první světové válce - lži, které považujete za pravdu | Historie

30. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Houby, peníze za známky, cestovní pojištění i návštěva Kristýny

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Houby, peníze za známky, cestovní pojištění i návštěva Kristýny

30. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Zátiší 25/6/2025 Luboš Palata

Zátiší 25/6/2025 Luboš Palata

30. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Propouštění v OKD. Polské předsednictví v Radě EU. Den ozbrojených sil

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Propouštění v OKD. Polské předsednictví v Radě EU. Den ozbrojených sil

30. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Japonci si doplnili slova ke Smetanově Vltavě. Skladbu si zpívají děti ve škole, říká Tomáš Stránský

Host ve studiu: Japonci si doplnili slova ke Smetanově Vltavě. Skladbu si zpívají děti ve škole, říká Tomáš Stránský

30. 6. 2025

10 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Pomáhá vám při seznamování AI? Aplikace sbírají citlivé údaje, nesdělujte jim všechno

Antivirus: Antivirus: Pomáhá vám při seznamování AI? Aplikace sbírají citlivé údaje, nesdělujte jim všechno

30. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody „Kdybych neměl Rafíka, nebyl bych možná ani já.“ Muž roku 2016 prožívá nejtěžší rok života, nevzdává to kvůli synovi

„Kdybych neměl Rafíka, nebyl bych možná ani já.“ Muž roku 2016 prožívá nejtěžší rok života, nevzdává to kvůli synovi

30. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Syrovar: V covidu nám hrozil krach, zlom přineslo výdejní okénko a nekonečné fronty

Tap Takeover s pivovarem Syrovar: V covidu nám hrozil krach, zlom přineslo výdejní okénko a nekonečné fronty

30. 6. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody ⁣PŘÁTELENÍ: Kamarádský rozchody jsou pro mě mnohem horší než ty s partnerama

⁣PŘÁTELENÍ: Kamarádský rozchody jsou pro mě mnohem horší než ty s partnerama

30. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody #9 - starosta Začátku Sudet (Dolní Poustevna) Robert Holec

#9 - starosta Začátku Sudet (Dolní Poustevna) Robert Holec

30. 6. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody Rozlúčka so školou: Pre niektorých úľava, pre iných slzy a objatia

Rozlúčka so školou: Pre niektorých úľava, pre iných slzy a objatia

30. 6. 2025

13 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vlašské ořechy a mrkev jsou ideální na výrobu samoopalovacího krému. Vyzkoušejte to hned!

Radioporadna: Vlašské ořechy a mrkev jsou ideální na výrobu samoopalovacího krému. Vyzkoušejte to hned!

30. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vlašské ořechy a mrkev jsou ideální na výrobu samoopalovacího krému. Vyzkoušejte to hned!

Radioporadna: Vlašské ořechy a mrkev jsou ideální na výrobu samoopalovacího krému. Vyzkoušejte to hned!

30. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

Blízká setkání: Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

30. 6. 2025

28 min