Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody KOKOŘÍNSKO: Na své si přijdou cyklisti, pěší i motorkáři.

KOKOŘÍNSKO: Na své si přijdou cyklisti, pěší i motorkáři.

2. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Wem gehört Deutschland? Episode 4: Max Czollek und Kelly Laubinger

Wem gehört Deutschland? Episode 4: Max Czollek und Kelly Laubinger

2. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Před sto lety sci-fi, dnes realita. Věděli jste, že myšlenka samořiditelného auta má české kořeny?

Zápisník zahraničních zpravodajů: Před sto lety sci-fi, dnes realita. Věděli jste, že myšlenka samořiditelného auta má české kořeny?

2. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Před sto lety sci-fi, dnes realita. Věděli jste, že myšlenka samořiditelného auta má české kořeny?

Před sto lety sci-fi, dnes realita. Věděli jste, že myšlenka samořiditelného auta má české kořeny?

2. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Jak správně volat tísňovou linku? Poradí vám zdravotnický záchranář

Host Dopoledního expresu: Jak správně volat tísňovou linku? Poradí vám zdravotnický záchranář

2. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Travičům na stopě. Káně žere na místě, luňák i orel potravu odnáší

Radioporadna: Travičům na stopě. Káně žere na místě, luňák i orel potravu odnáší

2. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Travičům na stopě. Káně žere na místě, luňák i orel potravu odnáší

Radioporadna: Travičům na stopě. Káně žere na místě, luňák i orel potravu odnáší

2. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Andrea Elsnerová: Hana od Aleny Mornaštajnové mě úplně pohltila

Blízká setkání: Herečka Andrea Elsnerová: Hana od Aleny Mornaštajnové mě úplně pohltila

2. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Andrea Elsnerová: Hana od Aleny Mornaštajnové mě úplně pohltila

Blízká setkání: Herečka Andrea Elsnerová: Hana od Aleny Mornaštajnové mě úplně pohltila

2. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Herečka Andrea Elsnerová: Hana od Aleny Mornaštajnové mě úplně pohltila

Herečka Andrea Elsnerová: Hana od Aleny Mornaštajnové mě úplně pohltila

2. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Host ve středu: Chci s Duklou vyhrát extraligu, říká nový majitel hokejového týmu Slavomír Pavlíček

Host ve středu: Chci s Duklou vyhrát extraligu, říká nový majitel hokejového týmu Slavomír Pavlíček

2. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Short Stuff: BM Radio

Short Stuff: BM Radio

2. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 02. 07. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje | 02. 07. 2025

2. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody MUDr. Jana Pikoňová a Markéta Kurovská | Rodinná porodnice krajské Nemocnice Karviná - Ráj

MUDr. Jana Pikoňová a Markéta Kurovská | Rodinná porodnice krajské Nemocnice Karviná - Ráj

2. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Na dovolenou s sebou přibalte i lék na alergii

Doktorská rada: Na dovolenou s sebou přibalte i lék na alergii

2. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Na place: Po pauze mě hnalo to, že ještě jednou chci zažít ideální závod nebo radost z medaile, přiznává Šlouf

Na place: Po pauze mě hnalo to, že ještě jednou chci zažít ideální závod nebo radost z medaile, přiznává Šlouf

2. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Ve Světlé nad Sázavou je k vidění rozsáhlá sbírka turistických známek

Ve Světlé nad Sázavou je k vidění rozsáhlá sbírka turistických známek

2. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Umělecký ředitel Šulc: Vášeň je hybnou silou pro skladatele, interprety i Smetanovu Litomyšl

Vizitka: Umělecký ředitel Šulc: Vášeň je hybnou silou pro skladatele, interprety i Smetanovu Litomyšl

2. 7. 2025

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Umělecký ředitel Šulc: Vášeň je hybnou silou pro skladatele, interprety i Smetanovu Litomyšl

Vizitka: Umělecký ředitel Šulc: Vášeň je hybnou silou pro skladatele, interprety i Smetanovu Litomyšl

2. 7. 2025

43 min

Obrázek epizody Umělecký ředitel Šulc: Vášeň je hybnou silou pro skladatele, interprety i Smetanovu Litomyšl

Umělecký ředitel Šulc: Vášeň je hybnou silou pro skladatele, interprety i Smetanovu Litomyšl

2. 7. 2025

43 min

Obrázek epizody #21 Opakující věci bereme, jako samozřejmost, ale jde o velké štěstí.

#21 Opakující věci bereme, jako samozřejmost, ale jde o velké štěstí.

2. 7. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody #20 Dospívá první generace, která nezažila svět bez sociálních sítí - NEZKRÁCENÁ EPIZODA

#20 Dospívá první generace, která nezažila svět bez sociálních sítí - NEZKRÁCENÁ EPIZODA

2. 7. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody #18 Vliv módy na sebevyjádření - NEZKRÁCENÁ EPIZODA

#18 Vliv módy na sebevyjádření - NEZKRÁCENÁ EPIZODA

2. 7. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Perla novogotického romantismu a prázdniny aneb Co uvidíte na zámku Raduň o prázdninách

Křížem krajem: Perla novogotického romantismu a prázdniny aneb Co uvidíte na zámku Raduň o prázdninách

2. 7. 2025

8 min

Obrázek epizody Syna vodních slalomářů zlákal hokej. Matouš Štěpánek se chce živit jako tvrdý obránce

Syna vodních slalomářů zlákal hokej. Matouš Štěpánek se chce živit jako tvrdý obránce

2. 7. 2025

3 min