Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Náš host: Prázdniny v Techmania Science Center

Náš host: Prázdniny v Techmania Science Center

15. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Koupání bez zdravotních rizik hlídají v přírodních nádržích hygienici

Koupání bez zdravotních rizik hlídají v přírodních nádržích hygienici

15. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Hokejistka Kaltounková: Ženský hokej by sklidil daleko víc úspěchů, když by se hrálo víc do těla

Čistá hra Martina Procházky: Hokejistka Kaltounková: Ženský hokej by sklidil daleko víc úspěchů, když by se hrálo víc do těla

15. 7. 2025

47 min

Obrázek epizody Kobereček, tašku, kávu nebo bylinkový sirup. To vám nabídnou klienti Denního centra Barevný svět

Kobereček, tašku, kávu nebo bylinkový sirup. To vám nabídnou klienti Denního centra Barevný svět

15. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisérka: Kirchnerová: Filmy u nás vznikají za obrovských obětí tvůrců. Karavan je i můj příběh

Vizitka: Režisérka: Kirchnerová: Filmy u nás vznikají za obrovských obětí tvůrců. Karavan je i můj příběh

15. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisérka: Kirchnerová: Filmy u nás vznikají za obrovských obětí tvůrců. Karavan je i můj příběh

Vizitka: Režisérka: Kirchnerová: Filmy u nás vznikají za obrovských obětí tvůrců. Karavan je i můj příběh

15. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Režisérka: Kirchnerová: Filmy u nás vznikají za obrovských obětí tvůrců. Karavan je i můj příběh

Režisérka: Kirchnerová: Filmy u nás vznikají za obrovských obětí tvůrců. Karavan je i můj příběh

15. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Pohotovost kvůli horečce? Klid, říká pediatr Cyril Matějka – tady máš návod, co (ne)dělat🧠

Pohotovost kvůli horečce? Klid, říká pediatr Cyril Matějka – tady máš návod, co (ne)dělat🧠

15. 7. 2025

42 min

Obrázek epizody Org. Story #20: SIDEQUESTY (jak se žije, když pondělí až pátek není středem vesmíru?)

Org. Story #20: SIDEQUESTY (jak se žije, když pondělí až pátek není středem vesmíru?)

15. 7. 2025

48 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Naše nejvýchodnější rozhledna Velká Čantoryje je oblíbená, hora ročně přiláká až 300 tisíc turistů

Křížem krajem: Naše nejvýchodnější rozhledna Velká Čantoryje je oblíbená, hora ročně přiláká až 300 tisíc turistů

15. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody Na zámku Kačina na Kutnohorsku si můžete vychutnat atmosféru unikátního zámeckého divadla

Na zámku Kačina na Kutnohorsku si můžete vychutnat atmosféru unikátního zámeckého divadla

15. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Lyry Rostislava Antona hrají ve 20 zemích světa. Umí uklidnit mysl a potěšit srdce

Lyry Rostislava Antona hrají ve 20 zemích světa. Umí uklidnit mysl a potěšit srdce

15. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kosatík: Ficova argumentace slovenskou suverenitou je starodávná. Evropa je mezinárodní společenství

Jak to vidí...: Kosatík: Ficova argumentace slovenskou suverenitou je starodávná. Evropa je mezinárodní společenství

15. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Máme hosty: Sky Bridge, Stezka v oblacích i Nová Tesla. Rozhovor se stavitelem nezvyklých projektů

Máme hosty: Sky Bridge, Stezka v oblacích i Nová Tesla. Rozhovor se stavitelem nezvyklých projektů

15. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Kylisaři za vodou

Kylisaři za vodou

15. 7. 2025

6 min

Obrázek epizody Ivan Mls: Letní samota

Ivan Mls: Letní samota

15. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Ikonická dlaždice pražského metra – Petr Novague, designér

Ikonická dlaždice pražského metra – Petr Novague, designér

15. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Telegraf

Telegraf

15. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Karel Hvížďala: Vítězslav Nezval počtvrté

Karel Hvížďala: Vítězslav Nezval počtvrté

15. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody Hradní harašení - hostem rockový zpěvák a kytarista Robert Kodym

Hradní harašení - hostem rockový zpěvák a kytarista Robert Kodym

15. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Oceněný rapper Anki: Poslali mě na převýchovu do Vietnamu. S mamkou nás sblížila až práce

Oceněný rapper Anki: Poslali mě na převýchovu do Vietnamu. S mamkou nás sblížila až práce

15. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody 856 - Cukr

856 - Cukr

15. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody Michal Smetana. Obrovské riziko v podobě Íránu, síla Izraele a jeho jednání přes čáru, jak ubližuje „roztleskávání“ Ukrajiny i mediální zkratky

Michal Smetana. Obrovské riziko v podobě Íránu, síla Izraele a jeho jednání přes čáru, jak ubližuje „roztleskávání“ Ukrajiny i mediální zkratky

15. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Takhle v Česku podnikají Rusové pod sankcemi. Jejich praktiky jsou moc i na Moskvu

Takhle v Česku podnikají Rusové pod sankcemi. Jejich praktiky jsou moc i na Moskvu

15. 7. 2025

36 min

Obrázek epizody O fotbale

O fotbale

15. 7. 2025

6 min