Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

17. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Na začátku roku hrozil zánik, teď se vrata Jizerskohorského muzea netrhnou. Přijedou i veteráni

Na začátku roku hrozil zánik, teď se vrata Jizerskohorského muzea netrhnou. Přijedou i veteráni

17. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Havlíček: S extremisty spolupracovat nechceme. Jestli půjdeme do vlády s SPD, řeknu až po volbách

Havlíček: S extremisty spolupracovat nechceme. Jestli půjdeme do vlády s SPD, řeknu až po volbách

17. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #69

Olga Richterová osobně #69

17. 7. 2025

5 min

Obrázek epizody Svatební talk #15 - SvatbyodLuc a Lukáš Kenji Vrábel

Svatební talk #15 - SvatbyodLuc a Lukáš Kenji Vrábel

17. 7. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Návrh rozpočtu EU. Ruští hackeři. 50 let od mise Sojuz-Apollo

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Návrh rozpočtu EU. Ruští hackeři. 50 let od mise Sojuz-Apollo

17. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Umění nás učí toleranci, nestaví žádné bariéry, říká ředitel Centra současného umění EPO1 v Trutnově

Host ve studiu: Umění nás učí toleranci, nestaví žádné bariéry, říká ředitel Centra současného umění EPO1 v Trutnově

17. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Radioporadna: O zdraví se starejte hlavně mimo ordinaci doktora, doporučuje praktická lékařka Kateřina Javorská

Radioporadna: O zdraví se starejte hlavně mimo ordinaci doktora, doporučuje praktická lékařka Kateřina Javorská

17. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody #20: Jak se máte? | Dakota Johnson - nepo baby nebo skvělá herečka? | LST: Stripkluby a vztahy | ŠOK: Nerozumíme kryptu!

#20: Jak se máte? | Dakota Johnson - nepo baby nebo skvělá herečka? | LST: Stripkluby a vztahy | ŠOK: Nerozumíme kryptu!

17. 7. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

Blízká setkání: Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

Blízká setkání: Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zapečené nehty? Z krásy se může stát celoživotní trápení

Radioporadna: Zapečené nehty? Z krásy se může stát celoživotní trápení

17. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zapečené nehty? Z krásy se může stát celoživotní trápení

Radioporadna: Zapečené nehty? Z krásy se může stát celoživotní trápení

17. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Evropský baseball míří do Třebíče. V srpnu se Na Hvězdě odehraje šampionát do 23 let

Dobré dopoledne: Evropský baseball míří do Třebíče. V srpnu se Na Hvězdě odehraje šampionát do 23 let

17. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

Host Lucie Výborné: Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

Host Lucie Výborné: Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Lékárna: Nemoci žlučníku a žlučových cest

Lékárna: Nemoci žlučníku a žlučových cest

17. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Lékárna: Nemoci žlučníku a žlučových cest

Lékárna: Nemoci žlučníku a žlučových cest

17. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Hovorka: Na chvíli jsem rád vypadl z fotbalového kolotoče. Rád si zajdu na operu nebo do divadla

Desítka Pavla Horvátha: Hovorka: Na chvíli jsem rád vypadl z fotbalového kolotoče. Rád si zajdu na operu nebo do divadla

17. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Znovu po stopách horníků: Nová hospoda oživuje bohatství podzemí

Znovu po stopách horníků: Nová hospoda oživuje bohatství podzemí

17. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody #56: Stezkou pro školy: Na těžko, na týden a na plno

#56: Stezkou pro školy: Na těžko, na týden a na plno

17. 7. 2025

42 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Ostravské muzeum dává návštěvníkům možnost nakouknout pod pokličku archeologického výzkumu

Křížem krajem: Ostravské muzeum dává návštěvníkům možnost nakouknout pod pokličku archeologického výzkumu

17. 7. 2025

7 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Ostravské muzeum dává návštěvníkům možnost nakouknout pod pokličku archeologického výzkumu

Křížem krajem: Ostravské muzeum dává návštěvníkům možnost nakouknout pod pokličku archeologického výzkumu

17. 7. 2025

7 min