Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Bojovali jsme za vlast, ale dnes tomu nikdo nerozumí, říkají smutně váleční veteráni

Příběhy 20. století: Bojovali jsme za vlast, ale dnes tomu nikdo nerozumí, říkají smutně váleční veteráni

9. 11. 2025

47 min

Obrázek epizody Když Amor míří špatně

Když Amor míří špatně

9. 11. 2025

51 min

Obrázek epizody OKRAJ NEWS: Michal Holán už namlouvá Stripáče a Hampejzy

OKRAJ NEWS: Michal Holán už namlouvá Stripáče a Hampejzy

9. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Učitel včelařství Evžen Báchor v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Učitel včelařství Evžen Báchor v Klubu Rádia Junior

9. 11. 2025

33 min

Obrázek epizody EN 20 One Key Lesson I Learned in Africa 🌿 Slow Down, Trust Life & Find Inner Peace

EN 20 One Key Lesson I Learned in Africa 🌿 Slow Down, Trust Life & Find Inner Peace

9. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody Vítek Prokop: O marxismu a politice 💛 HOVORY O ANARCHII 17 💛

Vítek Prokop: O marxismu a politice 💛 HOVORY O ANARCHII 17 💛

9. 11. 2025

1 hod 38 min

Obrázek epizody PPP7: Ptáci

PPP7: Ptáci

9. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Rakovina děložního čípku. Téměř vždy jí lze předejít. Pomáhá i nový samoodběrný test na virus HPV

Moci bez nemoci: Rakovina děložního čípku. Téměř vždy jí lze předejít. Pomáhá i nový samoodběrný test na virus HPV

9. 11. 2025

33 min

Obrázek epizody Hergot!: Elena Strupková: Ve víře jsem našla prostor, kde mohu být sama sebou

Hergot!: Elena Strupková: Ve víře jsem našla prostor, kde mohu být sama sebou

9. 11. 2025

44 min

Obrázek epizody Hergot!: Elena Strupková: Ve víře jsem našla prostor, kde mohu být sama sebou

Hergot!: Elena Strupková: Ve víře jsem našla prostor, kde mohu být sama sebou

9. 11. 2025

44 min

Obrázek epizody 265. díl - prof. Jaroslav Peprník - proč už nečte romány a co ho baví na zkoumání Čechů v anglofonním světě.

265. díl - prof. Jaroslav Peprník - proč už nečte romány a co ho baví na zkoumání Čechů v anglofonním světě.

9. 11. 2025

44 min

Obrázek epizody Elitní vojenské jednotky - od Berserků a Templářů po Sturmtruppen | Historie

Elitní vojenské jednotky - od Berserků a Templářů po Sturmtruppen | Historie

9. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody ZAPOTENÝ, ALE V BIZNISE!

ZAPOTENÝ, ALE V BIZNISE!

9. 11. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Kněz, který vynalezl pušku

Kněz, který vynalezl pušku

9. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Obří sud v Mikulově je svého druhu největším vinným sudem v Česku

Obří sud v Mikulově je svého druhu největším vinným sudem v Česku

9. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Krajky vs. tepláky

Krajky vs. tepláky

9. 11. 2025

44 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Henčlovi: Sblížili se na kolotoči. Hlava se jim láskou točí už 60 let

Zlatá láska: Manželé Henčlovi: Sblížili se na kolotoči. Hlava se jim láskou točí už 60 let

9. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Kletba z Karlova mostu a spousta zlata

Stověžatá vypráví: Kletba z Karlova mostu a spousta zlata

9. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Pavel Novotný je zakladatelem Nadačního fondu, který pomáhá onkologickým pacientům

Odpolední interview: Pavel Novotný je zakladatelem Nadačního fondu, který pomáhá onkologickým pacientům

9. 11. 2025

10 min

Obrázek epizody VÍT VENCL - Italky jsou extrémně žárlivé a přijel jsem do MONTE CARLA s felicií

VÍT VENCL - Italky jsou extrémně žárlivé a přijel jsem do MONTE CARLA s felicií

9. 11. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Kubek znovu šéfem komory. Trump a potravinová pomoc. Supertajfun na Filipínách

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Kubek znovu šéfem komory. Trump a potravinová pomoc. Supertajfun na Filipínách

9. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Bernatský: Doma mi říkají Čapek. Svůj román jsem konzultoval se sedmi piloty a šesti gynekology

Host Radiožurnálu: Bernatský: Doma mi říkají Čapek. Svůj román jsem konzultoval se sedmi piloty a šesti gynekology

9. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody Bernatský: Doma mi říkají Čapek. Svůj román jsem konzultoval se sedmi piloty a šesti gynekology

Bernatský: Doma mi říkají Čapek. Svůj román jsem konzultoval se sedmi piloty a šesti gynekology

9. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: S violoncellistkou Terezií Kovalovou o albu Zinka, ADHD i bolesti. Hudba je moje náplast, popisuje

Až na dřeň: S violoncellistkou Terezií Kovalovou o albu Zinka, ADHD i bolesti. Hudba je moje náplast, popisuje

9. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: S violoncellistkou Terezií Kovalovou o albu Zinka, ADHD i bolesti. Hudba je moje náplast, popisuje

Až na dřeň: S violoncellistkou Terezií Kovalovou o albu Zinka, ADHD i bolesti. Hudba je moje náplast, popisuje

9. 11. 2025

26 min