Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Denisa Václavová: Odložila jsem si věci do sbírky, kterou jsem věnovala ženám svého rodu

Vizitka: Denisa Václavová: Odložila jsem si věci do sbírky, kterou jsem věnovala ženám svého rodu

2. 12. 2025

42 min

Obrázek epizody Denisa Václavová: Odložila jsem si věci do sbírky, kterou jsem věnovala ženám svého rodu

Denisa Václavová: Odložila jsem si věci do sbírky, kterou jsem věnovala ženám svého rodu

2. 12. 2025

42 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Daněk: Financování Ukrajiny ze zmrazených ruských aktiv? EU se může připravit o eso ve vyjednávání

Jak to vidí...: Daněk: Financování Ukrajiny ze zmrazených ruských aktiv? EU se může připravit o eso ve vyjednávání

2. 12. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Předat péči robotům je nereálné. Lidskost a laskavost nejde naprogramovat, říká Simona Bagarová

Host Lucie Výborné: Předat péči robotům je nereálné. Lidskost a laskavost nejde naprogramovat, říká Simona Bagarová

2. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Předat péči robotům je nereálné. Lidskost a laskavost nejde naprogramovat, říká Simona Bagarová

Host Lucie Výborné: Předat péči robotům je nereálné. Lidskost a laskavost nejde naprogramovat, říká Simona Bagarová

2. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Předat péči robotům je nereálné. Lidskost a laskavost nejde naprogramovat, říká Simona Bagarová

Předat péči robotům je nereálné. Lidskost a laskavost nejde naprogramovat, říká Simona Bagarová

2. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody Náš host: Hasiči z Břas uspěli v celostátní anketě. Druhé místo získali za mimořádný zásah v obci Březina

Náš host: Hasiči z Břas uspěli v celostátní anketě. Druhé místo získali za mimořádný zásah v obci Březina

2. 12. 2025

17 min

Obrázek epizody podcast - 2.12.2025

podcast - 2.12.2025

2. 12. 2025

9 min

Obrázek epizody Rudolf Kadeřábek sbíral historky z Berounska. V jedné odhalil původ rolnice ze stokoruny

Rudolf Kadeřábek sbíral historky z Berounska. V jedné odhalil původ rolnice ze stokoruny

2. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Lukáš Engler o kyberbezpečnosti. Lidský faktor jako hlavní hrozba?

Lukáš Engler o kyberbezpečnosti. Lidský faktor jako hlavní hrozba?

2. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Kde bylo pardubické Nové Město a kam se mělo přesunout centrum?

Východočeské výlety: Kde bylo pardubické Nové Město a kam se mělo přesunout centrum?

2. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Kde bylo pardubické Nové Město a kam se mělo přesunout centrum?

Kde bylo pardubické Nové Město a kam se mělo přesunout centrum?

2. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Nová tradice pro adventní neděle? Ve Varšavě je nadšení otužilci už devět slaví v plavkách a kulichu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nová tradice pro adventní neděle? Ve Varšavě je nadšení otužilci už devět slaví v plavkách a kulichu

2. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Nová tradice pro adventní neděle? Ve Varšavě je nadšení otužilci už devět slaví v plavkách a kulichu

Nová tradice pro adventní neděle? Ve Varšavě je nadšení otužilci už devět slaví v plavkách a kulichu

2. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody Jiří Březina starší: Počítačová gramotnost

Jiří Březina starší: Počítačová gramotnost

2. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Anna Beata Háblová: Myšlenky na Litomyšl

Anna Beata Háblová: Myšlenky na Litomyšl

2. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody 895 - Za pochodu

895 - Za pochodu

2. 12. 2025

16 min

Obrázek epizody KETCHUP | Stojí Japonsko za navštívení?

KETCHUP | Stojí Japonsko za navštívení?

2. 12. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Čí sou to koníčky

Čí sou to koníčky

2. 12. 2025

6 min

Obrázek epizody Sněmovna jako Okamurův pašalik. Čistky, pomsta a vzkaz: „Teď vládneme my!“

Sněmovna jako Okamurův pašalik. Čistky, pomsta a vzkaz: „Teď vládneme my!“

2. 12. 2025

30 min

Obrázek epizody Vítězka Zrádců Mia. Jak snadné je lhát, „zkažená jablka“ mezi policisty, kruté příběhy dětí a neviditelné nebezpečí v rodinách

Vítězka Zrádců Mia. Jak snadné je lhát, „zkažená jablka“ mezi policisty, kruté příběhy dětí a neviditelné nebezpečí v rodinách

2. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Učitel 1.0: Když práce trvá déle, vypadá poctivěji

Učitel 1.0: Když práce trvá déle, vypadá poctivěji

2. 12. 2025

6 min

Obrázek epizody Peníze a vliv Jany Klímové: Právník: Co s Babišem? Nejlíp prodej firmy, pak slepý fond

Peníze a vliv Jany Klímové: Právník: Co s Babišem? Nejlíp prodej firmy, pak slepý fond

2. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Český národní klenot stále podniká v Rusku. A proč Petr Pavel nemůže jmenovat nácka

Český národní klenot stále podniká v Rusku. A proč Petr Pavel nemůže jmenovat nácka

2. 12. 2025

41 min