Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Interview Plus: Telička: Nejít na schůzku s prezidentem je dětinský naschvál

Interview Plus: Telička: Nejít na schůzku s prezidentem je dětinský naschvál

27. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Rozárie Haškovcová - Co dává smysl v udržitelnosti? Green deal, elektroauta, recyklace a jak měnit svět

Rozárie Haškovcová - Co dává smysl v udržitelnosti? Green deal, elektroauta, recyklace a jak měnit svět

27. 1. 2026

1 hod 22 min

Obrázek epizody Radioporadna: Evropa má nejpřísnější hygienická pravidla na světě. A to je dobře, říká zkušený tatér Luděk Horák

Radioporadna: Evropa má nejpřísnější hygienická pravidla na světě. A to je dobře, říká zkušený tatér Luděk Horák

27. 1. 2026

21 min

Obrázek epizody #2 Dobrovolnictví v krizových situacích

#2 Dobrovolnictví v krizových situacích

27. 1. 2026

21 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Měníte kamna za nová? Poraďte se s kominíkem, může vám ušetřit zbytečnou investici

Hobby magazín: Měníte kamna za nová? Poraďte se s kominíkem, může vám ušetřit zbytečnou investici

27. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Měníte kamna za nová? Poraďte se s kominíkem, může vám ušetřit zbytečnou investici

Hobby magazín: Měníte kamna za nová? Poraďte se s kominíkem, může vám ušetřit zbytečnou investici

27. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rusista: Opuštění Donbasu by destabilizovalo Ukrajinu

Osobnost Plus: Rusista: Opuštění Donbasu by destabilizovalo Ukrajinu

27. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herec Adam Trnka Ernest: Hodně jedu vykuřovadla

Brambora s vejcem: Herec Adam Trnka Ernest: Hodně jedu vykuřovadla

27. 1. 2026

20 min

Obrázek epizody Pěna dní: Umělá inteligence vs. reálná blbost

Pěna dní: Umělá inteligence vs. reálná blbost

27. 1. 2026

33 min

Obrázek epizody Doma jsem brečela, hubu jsem měla jako dva růžové párky! Krásná Valérie o zákulisí Bachelora i těžkém začátku show

Doma jsem brečela, hubu jsem měla jako dva růžové párky! Krásná Valérie o zákulisí Bachelora i těžkém začátku show

27. 1. 2026

15 min

Obrázek epizody Doma jsem brečela, hubu jsem měla jako dva růžové párky! Krásná Valérie o zákulisí Bachelora i těžkém začátku show

Doma jsem brečela, hubu jsem měla jako dva růžové párky! Krásná Valérie o zákulisí Bachelora i těžkém začátku show

27. 1. 2026

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Chirurg Pavel Pafko: „Viděl jsem strašně moc věcí.“ Ty jsou zakonzervovány v knize Faktor Pafko

Blízká setkání: Chirurg Pavel Pafko: „Viděl jsem strašně moc věcí.“ Ty jsou zakonzervovány v knize Faktor Pafko

27. 1. 2026

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Chirurg Pavel Pafko: „Viděl jsem strašně moc věcí.“ Ty jsou zakonzervovány v knize Faktor Pafko

Blízká setkání: Chirurg Pavel Pafko: „Viděl jsem strašně moc věcí.“ Ty jsou zakonzervovány v knize Faktor Pafko

27. 1. 2026

31 min

Obrázek epizody Chirurg Pavel Pafko: „Viděl jsem strašně moc věcí.“ Ty jsou zakonzervovány v knize Faktor Pafko

Chirurg Pavel Pafko: „Viděl jsem strašně moc věcí.“ Ty jsou zakonzervovány v knize Faktor Pafko

27. 1. 2026

31 min

Obrázek epizody Ve vesmíru by George Clooney „nevisel“ na laně. Hollywood ale potřebuje drama, říká Jan Spratek

Ve vesmíru by George Clooney „nevisel“ na laně. Hollywood ale potřebuje drama, říká Jan Spratek

27. 1. 2026

34 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ve vesmíru by George Clooney „nevisel“ na laně. Hollywood ale potřebuje drama, říká Jan Spratek

Host Lucie Výborné: Ve vesmíru by George Clooney „nevisel“ na laně. Hollywood ale potřebuje drama, říká Jan Spratek

27. 1. 2026

34 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Ve vesmíru by George Clooney „nevisel“ na laně. Hollywood ale potřebuje drama, říká Jan Spratek

Host Radiožurnálu: Ve vesmíru by George Clooney „nevisel“ na laně. Hollywood ale potřebuje drama, říká Jan Spratek

27. 1. 2026

34 min

Obrázek epizody Ve vesmíru by George Clooney „nevisel“ na laně. Hollywood ale potřebuje drama, říká Jan Spratek

Ve vesmíru by George Clooney „nevisel“ na laně. Hollywood ale potřebuje drama, říká Jan Spratek

27. 1. 2026

34 min

Obrázek epizody Alex a host: Fenomén Jiří Zmožek. V 80 letech vyprodal svou první Lucernu a už se do ní chystá potřetí

Alex a host: Fenomén Jiří Zmožek. V 80 letech vyprodal svou první Lucernu a už se do ní chystá potřetí

27. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Fenomén Jiří Zmožek. V 80 letech vyprodal svou první Lucernu a už se do ní chystá potřetí

Fenomén Jiří Zmožek. V 80 letech vyprodal svou první Lucernu a už se do ní chystá potřetí

27. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Episode 12 - Isabella's podcast

Episode 12 - Isabella's podcast

27. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Anatomie sociálního státu: Extrémní chudoba a život bez budoucnosti. Sociální stát vznikl jako nástroj k deradikalizaci dělnictva

Anatomie sociálního státu: Extrémní chudoba a život bez budoucnosti. Sociální stát vznikl jako nástroj k deradikalizaci dělnictva

27. 1. 2026

43 min

Obrázek epizody Závodil na lyžích, pak skočil rekord na prkně. Teď s ním Kuba Hroneš míří reprezentovat Česko

Závodil na lyžích, pak skočil rekord na prkně. Teď s ním Kuba Hroneš míří reprezentovat Česko

27. 1. 2026

29 min

Obrázek epizody Pro a proti: Rozpočtové „harakiri“? Debatují poslanci Pařil a Činčila

Pro a proti: Rozpočtové „harakiri“? Debatují poslanci Pařil a Činčila

27. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Napětí mezi prezidentem a vládou. Obchodní dohoda EU a Indie. Pomoc pro Gazu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Napětí mezi prezidentem a vládou. Obchodní dohoda EU a Indie. Pomoc pro Gazu

27. 1. 2026

20 min