Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody podcast - 19.9.2025

podcast - 19.9.2025

19. 9. 2025

17 min

Obrázek epizody Máme hosty: Město literatury faktu. Proč je to Letohrad?

Máme hosty: Město literatury faktu. Proč je to Letohrad?

19. 9. 2025

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Ženy bez šátku už Írán neohrožují. Režim víc trápí sucho a vnější nepřátelé

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Ženy bez šátku už Írán neohrožují. Režim víc trápí sucho a vnější nepřátelé

19. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Prázdniny ve městě na norský způsob? Zajděte si do baru zahrát minigolf

Zápisník zahraničních zpravodajů: Prázdniny ve městě na norský způsob? Zajděte si do baru zahrát minigolf

19. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Prázdniny ve městě na norský způsob? Zajděte si do baru zahrát minigolf

Prázdniny ve městě na norský způsob? Zajděte si do baru zahrát minigolf

19. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody „Přišel jsem do Číny a uviděl chaos, šedou krajinu a lidi oblečené stejně. Přesto jsem tam našel přátele.“

„Přišel jsem do Číny a uviděl chaos, šedou krajinu a lidi oblečené stejně. Přesto jsem tam našel přátele.“

19. 9. 2025

52 min

Obrázek epizody Martina Adlerová: Při čem pláčeme

Martina Adlerová: Při čem pláčeme

19. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Most Replayed Moment: Can Eye Movements Heal Trauma? Bessel Van Der Kolk Explains EMDR Therapy!

Most Replayed Moment: Can Eye Movements Heal Trauma? Bessel Van Der Kolk Explains EMDR Therapy!

19. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Urza s Timem o ceně státu na Andělu

Urza s Timem o ceně státu na Andělu

19. 9. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Svatební zvyky

Svatební zvyky

19. 9. 2025

1 min

Obrázek epizody Markéta Pilátová: Konference se snídaní

Markéta Pilátová: Konference se snídaní

19. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Maďarsko je feudální společnost. Abyste se měli dobře, musíte se spojit s režimem

Maďarsko je feudální společnost. Abyste se měli dobře, musíte se spojit s režimem

19. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody VEGE vs VEGAN - Mýty, fakta a osobní zkušenosti

VEGE vs VEGAN - Mýty, fakta a osobní zkušenosti

19. 9. 2025

44 min

Obrázek epizody Po čuni gurmán! Jak jsme nachytali Davida Girtena z LaPeCa!

Po čuni gurmán! Jak jsme nachytali Davida Girtena z LaPeCa!

19. 9. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody „Babiš pochopil, že nesmí mobilizovat voliče Spolu,“ říká marketér Jan Vrobel | Podcast FILTR Speciál

„Babiš pochopil, že nesmí mobilizovat voliče Spolu,“ říká marketér Jan Vrobel | Podcast FILTR Speciál

19. 9. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody 41: Dítě versus zahradní hadice, přítelkyně šéfkuchař amatér a testovaná zlatokopka

41: Dítě versus zahradní hadice, přítelkyně šéfkuchař amatér a testovaná zlatokopka

19. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody Na Východ!: Volyň a Katyň. Místa, která komplikují polské vztahy s Ukrajinou a Ruskem

Na Východ!: Volyň a Katyň. Místa, která komplikují polské vztahy s Ukrajinou a Ruskem

19. 9. 2025

12 min

Obrázek epizody Chyba systému: Holland: Migrace pro nás může být obohacením, bohužel převládl strach a pošlapávání lidských práv

Chyba systému: Holland: Migrace pro nás může být obohacením, bohužel převládl strach a pošlapávání lidských práv

19. 9. 2025

51 min

Obrázek epizody 151 BLESK ORDINACE BEZ TABU| Existuje bod G? A proč ženy předstírají orgasmus?

151 BLESK ORDINACE BEZ TABU| Existuje bod G? A proč ženy předstírají orgasmus?

19. 9. 2025

56 min

Obrázek epizody 875 - Tramvaj a tramvajenka

875 - Tramvaj a tramvajenka

19. 9. 2025

13 min

Obrázek epizody Milenky sobě #3: 10 důvodů proč nebýt jeho milenkou!

Milenky sobě #3: 10 důvodů proč nebýt jeho milenkou!

19. 9. 2025

14 min

Obrázek epizody 216b: Kadesh, the ROCK Musical (Preview)

216b: Kadesh, the ROCK Musical (Preview)

19. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: LÍDŘI, V. díl: Andrej Babiš

Vinohradská 12: LÍDŘI, V. díl: Andrej Babiš

19. 9. 2025

26 min

Obrázek epizody Hovory: Jsem patriot a chci, aby české vynálezy uspěly i za hranicemi. Proto jim pomáhám, říká patentářka

Hovory: Jsem patriot a chci, aby české vynálezy uspěly i za hranicemi. Proto jim pomáhám, říká patentářka

18. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Hands dance – tlumočení hudby pro neslyšící

Hands dance – tlumočení hudby pro neslyšící

18. 9. 2025

29 min