Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zprávy z lesa #130 🪼

Zprávy z lesa #130 🪼

11. 1. 2026

38 min

Obrázek epizody Ježíšek, Děda Mráz a….naši prezidenti

Ježíšek, Děda Mráz a….naši prezidenti

11. 1. 2026

36 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ivo Jupa, ředitel Národního pedagogického institutu. Proč jsou odklady školní docházky problém?

Jak to vidí...: Ivo Jupa, ředitel Národního pedagogického institutu. Proč jsou odklady školní docházky problém?

11. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Marta Skarlandtová: Nebýt týmu paliativní péče primářky Zuzany, tak bych tady možná dnes ani nebyla

Cesta k uzdravení: Marta Skarlandtová: Nebýt týmu paliativní péče primářky Zuzany, tak bych tady možná dnes ani nebyla

11. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody Posledních 11 dní Simona Bolívara. Jihoamerický generál-osvoboditel zemřel v kolumbijské Santa Martě

Posledních 11 dní Simona Bolívara. Jihoamerický generál-osvoboditel zemřel v kolumbijské Santa Martě

11. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Posledních 11 dní Simona Bolívara. Jihoamerický generál-osvoboditel zemřel v kolumbijské Santa Martě

Zápisník zahraničních zpravodajů: Posledních 11 dní Simona Bolívara. Jihoamerický generál-osvoboditel zemřel v kolumbijské Santa Martě

11. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Dělat šperky jako manufakturu? To by mě zabilo, říká šperkařka z Krkonoš Hana Šebková

Zálety Aleny Zárybnické: Dělat šperky jako manufakturu? To by mě zabilo, říká šperkařka z Krkonoš Hana Šebková

11. 1. 2026

29 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Dělat šperky jako manufakturu? To by mě zabilo, říká šperkařka z Krkonoš Hana Šebková

Zálety Aleny Zárybnické: Dělat šperky jako manufakturu? To by mě zabilo, říká šperkařka z Krkonoš Hana Šebková

11. 1. 2026

29 min

Obrázek epizody Dělat šperky jako manufakturu? To by mě zabilo, říká šperkařka z Krkonoš Hana Šebková

Dělat šperky jako manufakturu? To by mě zabilo, říká šperkařka z Krkonoš Hana Šebková

11. 1. 2026

29 min

Obrázek epizody Gufrau: Spolužáci volili Motoristy z legrace. Songy o Turkovi jsou křeč

Gufrau: Spolužáci volili Motoristy z legrace. Songy o Turkovi jsou křeč

11. 1. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Vltavín: Nejstarším dochovaným spisem v budějovickém archivu je seznam, podle kterého se vybíraly daně

Vltavín: Nejstarším dochovaným spisem v budějovickém archivu je seznam, podle kterého se vybíraly daně

11. 1. 2026

31 min

Obrázek epizody Gufrau: Spolužáci volili Motoristy z legrace. Songy o Turkovi jsou křeč

Gufrau: Spolužáci volili Motoristy z legrace. Songy o Turkovi jsou křeč

11. 1. 2026

1 hod 4 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Mami, tati, babi, dědo, raději už na nic nesahej!

Marie Tomsová: Mami, tati, babi, dědo, raději už na nic nesahej!

11. 1. 2026

4 min

Obrázek epizody Vertikála: O restorativní justici s Leou Vaňkátovou a Alenou Slezáčkovou

Vertikála: O restorativní justici s Leou Vaňkátovou a Alenou Slezáčkovou

11. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Venezuela, poutníci v Římě a další novinky s Naděždou Hávovou

Vertikála: Venezuela, poutníci v Římě a další novinky s Naděždou Hávovou

11. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody Ctihodná a sušená Marie Elekta

Ctihodná a sušená Marie Elekta

11. 1. 2026

29 min

Obrázek epizody Fotograf Pithart: Medvěda jsem ještě neviděl

Fotograf Pithart: Medvěda jsem ještě neviděl

11. 1. 2026

34 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O politice (a Voluntii) s Matějem Kotulánem

Studio Svobodného přístavu: O politice (a Voluntii) s Matějem Kotulánem

11. 1. 2026

1 hod 45 min

Obrázek epizody Akvabely

Akvabely

11. 1. 2026

1 min

Obrázek epizody Doktor Vševěd. Selský rozum a hloupí lidé mezi námi, vyhoření a úspěch Na lovu, práce jako historická „detektivka“

Doktor Vševěd. Selský rozum a hloupí lidé mezi námi, vyhoření a úspěch Na lovu, práce jako historická „detektivka“

11. 1. 2026

27 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Sokolská náčelnice Marie Provazníková: Když šli ostatní domů, ona ještě cvičila

Osudové ženy: Sokolská náčelnice Marie Provazníková: Když šli ostatní domů, ona ještě cvičila

11. 1. 2026

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Martin Buchtík, sociolog a ředitel analytického ústavu STEM

Osobnost Plus: Martin Buchtík, sociolog a ředitel analytického ústavu STEM

10. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Pot: Láska k mému srdci vede přes mužská stehna, říká komička Kat Hašková

Pot: Láska k mému srdci vede přes mužská stehna, říká komička Kat Hašková

10. 1. 2026

31 min

Obrázek epizody Pot: Láska k mému srdci vede přes mužská stehna, říká komička Kat Hašková

Pot: Láska k mému srdci vede přes mužská stehna, říká komička Kat Hašková

10. 1. 2026

31 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Hodiny na kostele v Morašicích se musí natahovat každý den

Východočeské výlety: Hodiny na kostele v Morašicích se musí natahovat každý den

10. 1. 2026

30 min