Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sopky v Česku? Bruntál je nejen drsným městem, ale i místem plným překvapení

Sopky v Česku? Bruntál je nejen drsným městem, ale i místem plným překvapení

9. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody Covid je zpět. V čem je jiný oproti předešlým vlnám? Odpovídá primář infekčního oddělení

Covid je zpět. V čem je jiný oproti předešlým vlnám? Odpovídá primář infekčního oddělení

9. 10. 2025

16 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Tyto volby byly pozoruhodně férové, hodnotí analytik Šlerka

Osobnost Plus: Tyto volby byly pozoruhodně férové, hodnotí analytik Šlerka

9. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Studovna: Kulturní šok i skvělá zkušenost do života. Co ti může přinést studium v zahraničí?

Studovna: Kulturní šok i skvělá zkušenost do života. Co ti může přinést studium v zahraničí?

9. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Nano a gynekologie? Nejde o léčivo, ale o nosič, upřesňuje Karolína Morávková z Technické univerzity

Setkání u mikrofonu: Nano a gynekologie? Nejde o léčivo, ale o nosič, upřesňuje Karolína Morávková z Technické univerzity

9. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Nano a gynekologie? Nejde o léčivo, ale o nosič, upřesňuje Karolína Morávková z Technické univerzity

Nano a gynekologie? Nejde o léčivo, ale o nosič, upřesňuje Karolína Morávková z Technické univerzity

9. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 09.10.2025.

České slovo (Češka reč) - 09.10.2025.

9. 10. 2025

30 min

Obrázek epizody Interview Plus: Vystrčil: S koncem vlády končí i Spolu, jak jsme ho znali

Interview Plus: Vystrčil: S koncem vlády končí i Spolu, jak jsme ho znali

9. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Co dělat, když se partner uzavírá a nechce mluvit o svých pocitech?

Co dělat, když se partner uzavírá a nechce mluvit o svých pocitech?

9. 10. 2025

14 min

Obrázek epizody Ešus 6/10/2025 Veronika a Kazachstán

Ešus 6/10/2025 Veronika a Kazachstán

9. 10. 2025

58 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mykoložka Tereza Tejklová si s houbami i povídá: Když najdu pěkného hříbka, musím se s ním přivítat!

Host ve studiu: Mykoložka Tereza Tejklová si s houbami i povídá: Když najdu pěkného hříbka, musím se s ním přivítat!

9. 10. 2025

9 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak ušetřit při rekonstrukci? Nechte si poradit, ať vám nezbydou oči pro pláč

Hobby magazín: Jak ušetřit při rekonstrukci? Nechte si poradit, ať vám nezbydou oči pro pláč

9. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak ušetřit při rekonstrukci? Nechte si poradit, ať vám nezbydou oči pro pláč

Hobby magazín: Jak ušetřit při rekonstrukci? Nechte si poradit, ať vám nezbydou oči pro pláč

9. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Hranická propast je nejhlubší propastí v Česku. O její existenci věděl už Jan Amos Komenský

Hranická propast je nejhlubší propastí v Česku. O její existenci věděl už Jan Amos Komenský

9. 10. 2025

1 min

Obrázek epizody Bitva o Moskvu - jak Sověti a ruská zima porazili německou armádu | Historie

Bitva o Moskvu - jak Sověti a ruská zima porazili německou armádu | Historie

9. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chutnost, zažívání, vitalita a kvalita srsti. Tyto 4 faktory ovlivňuje krmivo pro naše psy a kočky

Radioporadna: Chutnost, zažívání, vitalita a kvalita srsti. Tyto 4 faktory ovlivňuje krmivo pro naše psy a kočky

9. 10. 2025

18 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Vítěz Spartathlonu Brunner: Nejedu podle tabulek. Když vyběhnu, tak se rozhodnu, co půjdu za trénink

Kilometry Jiřího Ježka: Vítěz Spartathlonu Brunner: Nejedu podle tabulek. Když vyběhnu, tak se rozhodnu, co půjdu za trénink

9. 10. 2025

49 min

Obrázek epizody Alex a host: Kryštof Mucha: Karlovy Vary mě okouzlily a už nepustily. S filmovým festivalem je spojený už 30 let

Alex a host: Kryštof Mucha: Karlovy Vary mě okouzlily a už nepustily. S filmovým festivalem je spojený už 30 let

9. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Kryštof Mucha: Karlovy Vary mě okouzlily a už nepustily. S filmovým festivalem je spojený už 30 let

Kryštof Mucha: Karlovy Vary mě okouzlily a už nepustily. S filmovým festivalem je spojený už 30 let

9. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Příměří v Pásmu Gazy. Jednání o vládě. Stav veřejných financí

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Příměří v Pásmu Gazy. Jednání o vládě. Stav veřejných financí

9. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Linda Rybová o lhaní, pravdě a hravosti na jevišti: Pravdivost je zrovna pro mě podstatná

Blízká setkání: Herečka Linda Rybová o lhaní, pravdě a hravosti na jevišti: Pravdivost je zrovna pro mě podstatná

9. 10. 2025

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Linda Rybová o lhaní, pravdě a hravosti na jevišti: Pravdivost je zrovna pro mě podstatná

Blízká setkání: Herečka Linda Rybová o lhaní, pravdě a hravosti na jevišti: Pravdivost je zrovna pro mě podstatná

9. 10. 2025

35 min

Obrázek epizody Herečka Linda Rybová o lhaní, pravdě a hravosti na jevišti: Pravdivost je zrovna pro mě podstatná

Herečka Linda Rybová o lhaní, pravdě a hravosti na jevišti: Pravdivost je zrovna pro mě podstatná

9. 10. 2025

35 min

Obrázek epizody Jak dobře nám umí ChatGPT lhát? Zkoušíme to na vlastní kůži.

Jak dobře nám umí ChatGPT lhát? Zkoušíme to na vlastní kůži.

9. 10. 2025

40 min

Obrázek epizody Pro a proti: Kroužkování aneb Nová mladá Sněmovna s rekordním počtem žen

Pro a proti: Kroužkování aneb Nová mladá Sněmovna s rekordním počtem žen

9. 10. 2025

23 min