Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Diskotéka brzy ráno a bez alkoholu. V norském Oslu se pořádá pravidelně Morning beat

Diskotéka brzy ráno a bez alkoholu. V norském Oslu se pořádá pravidelně Morning beat

5. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Už jsi Rom a ještě budeš gay?! O dvojím břemenu a queer lásce v romské komunitě (s Davidem Tišerem)

Už jsi Rom a ještě budeš gay?! O dvojím břemenu a queer lásce v romské komunitě (s Davidem Tišerem)

5. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody Mirka Nezvalová: Tady žijí knihy

Mirka Nezvalová: Tady žijí knihy

5. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Je CLASH sra*ka?! - Clickbait 31

Je CLASH sra*ka?! - Clickbait 31

5. 11. 2025

2 hod 0 min

Obrázek epizody Adam Borzič: Tma

Adam Borzič: Tma

5. 11. 2025

5 min

Obrázek epizody Eutanázie

Eutanázie

5. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody #17 "Většina lidí se k paliativní péči stále nedostane, protože o ní neví." Host: Martin Šimák

#17 "Většina lidí se k paliativní péči stále nedostane, protože o ní neví." Host: Martin Šimák

5. 11. 2025

1 hod

Obrázek epizody „Ženy mají být matky.“ Jak ruský režim používá tradiční hodnoty k ovládání společnosti

„Ženy mají být matky.“ Jak ruský režim používá tradiční hodnoty k ovládání společnosti

5. 11. 2025

52 min

Obrázek epizody 07 • Sportovní výživa: 8 otázek, na které chce znát odpověď každý sportovec

07 • Sportovní výživa: 8 otázek, na které chce znát odpověď každý sportovec

5. 11. 2025

53 min

Obrázek epizody #48 MUDr. Petros Christodoulou: Instagram a tlak dokonalosti. Někdy chráníme pacienty před sebou samými.

#48 MUDr. Petros Christodoulou: Instagram a tlak dokonalosti. Někdy chráníme pacienty před sebou samými.

5. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Nový svět #143: Velké egyptské muzeum - výjimečná cesta časem

Nový svět #143: Velké egyptské muzeum - výjimečná cesta časem

5. 11. 2025

10 min

Obrázek epizody Hlasy paměti: Tam, kde kvetou máky. McCrae dal hlas těm, kteří bojovali

Hlasy paměti: Tam, kde kvetou máky. McCrae dal hlas těm, kteří bojovali

5. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody 91. Dneska jsem to po…píchal ! 🐝

91. Dneska jsem to po…píchal ! 🐝

5. 11. 2025

57 min

Obrázek epizody většina předplatitelů OnlyFans má rodiny a vztahy. každá 11. přemýšlí o založení účtu | Barbora Chalupová | diaLOG

většina předplatitelů OnlyFans má rodiny a vztahy. každá 11. přemýšlí o založení účtu | Barbora Chalupová | diaLOG

5. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody #41 Gastro 2.0 s Ivetou Fabešovou, Lubošem Kastnerem a Reném Mullerem

#41 Gastro 2.0 s Ivetou Fabešovou, Lubošem Kastnerem a Reném Mullerem

5. 11. 2025

3 hod 34 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Tuna slibů. Co chystá nová vláda?

Vinohradská 12: Tuna slibů. Co chystá nová vláda?

5. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Hovory: Kylar: Zneužíval mě kněz. Máš pocit, že je to tvá chyba, protože jsi církvi nedonesl čistotu

Hovory: Kylar: Zneužíval mě kněz. Máš pocit, že je to tvá chyba, protože jsi církvi nedonesl čistotu

4. 11. 2025

35 min

Obrázek epizody Když jsem já šel k Táboru

Když jsem já šel k Táboru

4. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody #75 Češka na mistrovství v Číně: Jak se naši psi stali hrdiny světa

#75 Češka na mistrovství v Číně: Jak se naši psi stali hrdiny světa

4. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Rozhovor s Martinem Hilským, překladatelem Williama Shakespeara

Rozhovor s Martinem Hilským, překladatelem Williama Shakespeara

4. 11. 2025

33 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Finty prodejců zázraků. Blokace emisních cílů? Volba starosty New Yorku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Finty prodejců zázraků. Blokace emisních cílů? Volba starosty New Yorku

4. 11. 2025

20 min

Obrázek epizody K věci: Pavel Pavlík hostem Tomáše Pancíře: Jak se změní fungování středočeských lékařských pohotovostí?

K věci: Pavel Pavlík hostem Tomáše Pancíře: Jak se změní fungování středočeských lékařských pohotovostí?

4. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Pavel Pavlík hostem Tomáše Pancíře: Jak se změní fungování středočeských lékařských pohotovostí?

Pavel Pavlík hostem Tomáše Pancíře: Jak se změní fungování středočeských lékařských pohotovostí?

4. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Přijde sebeláska sama ? | Otázky přímo na tělo

Přijde sebeláska sama ? | Otázky přímo na tělo

4. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Spokojený život jim narušila duševní nemoc. Co jim pomáhá jít dál? Láska hory přenáší

Spokojený život jim narušila duševní nemoc. Co jim pomáhá jít dál? Láska hory přenáší

4. 11. 2025

24 min