Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pilot, který se bojí výšek. Marek Terzijský o Zrádcích, létání a soukromí

Pilot, který se bojí výšek. Marek Terzijský o Zrádcích, létání a soukromí

6. 11. 2025

37 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Stále obrovský zájem uchazečů hlásí Gymnázium na Mikulášském náměstí

Co vás zajímá: Stále obrovský zájem uchazečů hlásí Gymnázium na Mikulášském náměstí

6. 11. 2025

14 min

Obrázek epizody Lektorka tělesné inteligence TEREZA WINKLEROVÁ - Cítím, tedy jsem. Jak nám tělo pomáhá žít vědoměji.

Lektorka tělesné inteligence TEREZA WINKLEROVÁ - Cítím, tedy jsem. Jak nám tělo pomáhá žít vědoměji.

6. 11. 2025

41 min

Obrázek epizody Vnitřní ticho

Vnitřní ticho

6. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody 154: HOT NEWS - feat.Honza Bendig

154: HOT NEWS - feat.Honza Bendig

6. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Miroslav Kalousek: Bez Husákových dětí neudržíme nynější sociální stát

Miroslav Kalousek: Bez Husákových dětí neudržíme nynější sociální stát

6. 11. 2025

20 min

Obrázek epizody #67 - Naše svatba „den, kdy jsme si řekli ano“

#67 - Naše svatba „den, kdy jsme si řekli ano“

6. 11. 2025

1 hod 31 min

Obrázek epizody K věci ČRo Zlín: Vodní dílo Vlachovice – strategická nádrž, která má zajistit vodu pro Zlínský kraj

K věci ČRo Zlín: Vodní dílo Vlachovice – strategická nádrž, která má zajistit vodu pro Zlínský kraj

6. 11. 2025

17 min

Obrázek epizody Akcent: Videoklipy na MTV končí. Hudební televizi si kdysi přivlastnila znuděná mládež na předměstích

Akcent: Videoklipy na MTV končí. Hudební televizi si kdysi přivlastnila znuděná mládež na předměstích

6. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Alena Schillerová: Volba Tomia Okamury je výsledkem dohody. Žádné reputační riziko v tom nevidím

Dvacet minut Radiožurnálu: Alena Schillerová: Volba Tomia Okamury je výsledkem dohody. Žádné reputační riziko v tom nevidím

6. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody #50 Ego a jeho role ve vztazích (zkrácená verze)

#50 Ego a jeho role ve vztazích (zkrácená verze)

6. 11. 2025

15 min

Obrázek epizody Chvíli to vypadalo, že nás porazí dálnice, ale dopadlo to dobře. Zákupské konírny jsou Stavbou roku

Chvíli to vypadalo, že nás porazí dálnice, ale dopadlo to dobře. Zákupské konírny jsou Stavbou roku

6. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody O čem se mluví: Konec slevových karet ČD v Ústeckém kraji. Od prosince platí nový tarif DÚK

O čem se mluví: Konec slevových karet ČD v Ústeckém kraji. Od prosince platí nový tarif DÚK

6. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Konec slevových karet ČD v Ústeckém kraji. Od prosince platí nový tarif DÚK

Konec slevových karet ČD v Ústeckém kraji. Od prosince platí nový tarif DÚK

6. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Téma závislostí rezonovalo na konferenci Rady mladších v Ostravě

Odpolední interview: Téma závislostí rezonovalo na konferenci Rady mladších v Ostravě

6. 11. 2025

11 min

Obrázek epizody Houpačky: Do bolavého břicha rozhodně nic nepřidáváme, slepák je snadné prošvihnout, říká Cyril Matějka

Houpačky: Do bolavého břicha rozhodně nic nepřidáváme, slepák je snadné prošvihnout, říká Cyril Matějka

6. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody Houpačky: Do bolavého břicha rozhodně nic nepřidáváme, slepák je snadné prošvihnout, říká Cyril Matějka

Houpačky: Do bolavého břicha rozhodně nic nepřidáváme, slepák je snadné prošvihnout, říká Cyril Matějka

6. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody „Nikdy jsem neměla touhu vystupovat v divadle.“ Poslední rozhovor Věry Křesadlové na Dvojce

„Nikdy jsem neměla touhu vystupovat v divadle.“ Poslední rozhovor Věry Křesadlové na Dvojce

6. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 06.11.2025.

České slovo (Češka reč) - 06.11.2025.

6. 11. 2025

30 min

Obrázek epizody Commodus – šílený římský císař, který měl stovky milenek a toužil být gladiátorem | Historie

Commodus – šílený římský císař, který měl stovky milenek a toužil být gladiátorem | Historie

6. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Žádná šedá ekonomika? To se nepodaří, míní Kalousek

Osobnost Plus: Žádná šedá ekonomika? To se nepodaří, míní Kalousek

6. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Piskoř pruhovaný: Naše nejvousatější ryba je rosničkou mezi rybami. Pozná, kdy přijde bouřka

Hobby magazín: Piskoř pruhovaný: Naše nejvousatější ryba je rosničkou mezi rybami. Pozná, kdy přijde bouřka

6. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Piskoř pruhovaný: Naše nejvousatější ryba je rosničkou mezi rybami. Pozná, kdy přijde bouřka

Hobby magazín: Piskoř pruhovaný: Naše nejvousatější ryba je rosničkou mezi rybami. Pozná, kdy přijde bouřka

6. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Věra Křesadlová: Lampy ve stylu Tiffany mě inspirovaly v Americe, když jsem lítala za Formanem

Věra Křesadlová: Lampy ve stylu Tiffany mě inspirovaly v Americe, když jsem lítala za Formanem

6. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Věra Křesadlová: Lampy ve stylu Tiffany mě inspirovaly v Americe, když jsem lítala za Formanem

Alex a host: Věra Křesadlová: Lampy ve stylu Tiffany mě inspirovaly v Americe, když jsem lítala za Formanem

6. 11. 2025

26 min