Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hrady, lesy i tajné spolky: objevte kouzlo západočeské trasy z Varů do Sokolova

Hrady, lesy i tajné spolky: objevte kouzlo západočeské trasy z Varů do Sokolova

12. 11. 2025

21 min

Obrázek epizody Host ve středu: Záslužné medaile Vysočiny ocení pedagogy, sportovce i hasiče. Letos je dostane devět osobností

Host ve středu: Záslužné medaile Vysočiny ocení pedagogy, sportovce i hasiče. Letos je dostane devět osobností

12. 11. 2025

15 min

Obrázek epizody #16 – Michael Borek z Odstranění bolesti: Jak porozumět tělu, aby přestalo bolet

#16 – Michael Borek z Odstranění bolesti: Jak porozumět tělu, aby přestalo bolet

12. 11. 2025

1 hod 29 min

Obrázek epizody Proč jsme zapomněli na milion českých vojáků v první světové válce?

Proč jsme zapomněli na milion českých vojáků v první světové válce?

12. 11. 2025

39 min

Obrázek epizody Dost bylo Masaryka! Byl vznik Československa největší chybou v moderních českých dějinách?

Dost bylo Masaryka! Byl vznik Československa největší chybou v moderních českých dějinách?

12. 11. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Čeština v Brazílii: jazyk, jídlo i kulturní šoky

Čeština v Brazílii: jazyk, jídlo i kulturní šoky

12. 11. 2025

18 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Zahrádkářská poradna: zazimování zahrady a výsadba česneku

Host Dopoledního expresu: Zahrádkářská poradna: zazimování zahrady a výsadba česneku

12. 11. 2025

14 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak zvláčnit kynuté těsto? Pyré z dýně dokáže zázraky

Radioporadna: Jak zvláčnit kynuté těsto? Pyré z dýně dokáže zázraky

12. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak zvláčnit kynuté těsto? Pyré z dýně dokáže zázraky

Radioporadna: Jak zvláčnit kynuté těsto? Pyré z dýně dokáže zázraky

12. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Short Stuff: Third Man Syndrome

Short Stuff: Third Man Syndrome

12. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Houpačky: Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

Houpačky: Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

12. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

Houpačky: Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

12. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody Nacistická propaganda v ČSR

Nacistická propaganda v ČSR

12. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Pánové, nezapomínejte na varlata a nepodceňujte samovyšetření

Co vás zajímá: Pánové, nezapomínejte na varlata a nepodceňujte samovyšetření

12. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody TadyTali: Rozvedení muži sú najlepší. I humor má své hranice

TadyTali: Rozvedení muži sú najlepší. I humor má své hranice

12. 11. 2025

51 min

Obrázek epizody Půjde Jirka do Zrádců? - Clickbait 32

Půjde Jirka do Zrádců? - Clickbait 32

12. 11. 2025

1 hod 38 min

Obrázek epizody Na place: Kajakář Krejčí: Když by klapla účast na olympiádě, tak ji chci vyhrát. Nejel bych se jen zúčastnit

Na place: Kajakář Krejčí: Když by klapla účast na olympiádě, tak ji chci vyhrát. Nejel bych se jen zúčastnit

12. 11. 2025

38 min

Obrázek epizody Dobře přečtený erb ukázal na člověka, který nejvíc přispěl na pořízení vzácné jihlavské křtitelnice

Dobře přečtený erb ukázal na člověka, který nejvíc přispěl na pořízení vzácné jihlavské křtitelnice

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Hokejista Ondřej Matýs: Cítil jsem, že mě v Olomouci opravdu chtějí. V čem ho ovlivnil Hemský?

Větrník - Host ve studiu: Hokejista Ondřej Matýs: Cítil jsem, že mě v Olomouci opravdu chtějí. V čem ho ovlivnil Hemský?

12. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátor a výtvarník Michal Škoda: Jsem přesvědčený, že umění se nedá vysvětlovat, je o emocích

Vizitka: Kurátor a výtvarník Michal Škoda: Jsem přesvědčený, že umění se nedá vysvětlovat, je o emocích

12. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátor a výtvarník Michal Škoda: Jsem přesvědčený, že umění se nedá vysvětlovat, je o emocích

Vizitka: Kurátor a výtvarník Michal Škoda: Jsem přesvědčený, že umění se nedá vysvětlovat, je o emocích

12. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody Kurátor a výtvarník Michal Škoda: Jsem přesvědčený, že umění se nedá vysvětlovat, je o emocích

Kurátor a výtvarník Michal Škoda: Jsem přesvědčený, že umění se nedá vysvětlovat, je o emocích

12. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Ostravské muzeum představuje svobodné zednářství, řád opředený spoustou mýtů a domněnek

Křížem krajem: Ostravské muzeum představuje svobodné zednářství, řád opředený spoustou mýtů a domněnek

12. 11. 2025

10 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Těžké nohy? Bolí žíly?

S Arenbergerem nejen o medicíně: Těžké nohy? Bolí žíly?

12. 11. 2025

21 min

Obrázek epizody podcast - 12.11.2025

podcast - 12.11.2025

12. 11. 2025

15 min