Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #119 Fotografování a vše kolem něj

Rande naslepo

#119 Fotografování a vše kolem něj

15. 5. 2025

54 min

Obrázek epizody 25 let projektu Adopce na dálku v Hradci Králové

Radioreport

25 let projektu Adopce na dálku v Hradci Králové

14. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody Neměl jsem energii, abych namotával holky! Moderátor David reaguje na flirt v Survivoru, s herečkou si to vyříkal

SuperCHAT

Neměl jsem energii, abych namotával holky! Moderátor David reaguje na flirt v Survivoru, s herečkou si to vyříkal

14. 5. 2025

17 min

Obrázek epizody Začínají Navalis, nejkrásnější a nejmystičtější pražské slavnosti, vzniklé ke slávě Jana Nepomuckého

Maxim Pavla Vondráčka

Začínají Navalis, nejkrásnější a nejmystičtější pražské slavnosti, vzniklé ke slávě Jana Nepomuckého

14. 5. 2025

41 min

Obrázek epizody Dita Vojnarová: Český rozhlas pěstuje spisovnou češtinu. Nejsnáze se skáče do řeči když..

HanáJede

Dita Vojnarová: Český rozhlas pěstuje spisovnou češtinu. Nejsnáze se skáče do řeči když..

14. 5. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody s5e38: Sex na verejných záchodcích alebo radšej na toike?

Vyhonit ďábla

s5e38: Sex na verejných záchodcích alebo radšej na toike?

14. 5. 2025

56 min

Obrázek epizody 124. díl - Soudkyně ESLP Kateřina Šimáčková: Práci ombudsmana vnímám jako karetní hru bez žolíka. Nemůže ukládat pokuty, ale lidem úspěšně pomáhá všemi legitimními způsoby

Na kávu s ombudsmanem

124. díl - Soudkyně ESLP Kateřina Šimáčková: Práci ombudsmana vnímám jako karetní hru bez žolíka. Nemůže ukládat pokuty, ale lidem úspěšně pomáhá všemi legitimními způsoby

14. 5. 2025

42 min

Obrázek epizody Tisícikoruna: Noční můra investičních guru a lovec finančních rychlokvašek

U Kulatého stolu

Tisícikoruna: Noční můra investičních guru a lovec finančních rychlokvašek

14. 5. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody POPRASK #60 Sugar Denny novou velvyslankyní v Polsku? - podcast

Poprask

POPRASK #60 Sugar Denny novou velvyslankyní v Polsku? - podcast

14. 5. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody POPRASK #60 Sugar Denny novou velvyslankyní v Polsku? - podcast

Poprask

POPRASK #60 Sugar Denny novou velvyslankyní v Polsku? - podcast

14. 5. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody #13: Seznámení na hřišti | Harry, Henry a Meghan | LST: Dohazuje mi máma alkoholičku? | ŠOK: Na úspěšné rande stačí 7 sekund!

Zilénium!

#13: Seznámení na hřišti | Harry, Henry a Meghan | LST: Dohazuje mi máma alkoholičku? | ŠOK: Na úspěšné rande stačí 7 sekund!

14. 5. 2025

1 hod

Obrázek epizody Nikdo by tam žít nechtěl, podmínky jsou hrozné

Zkratky života

Nikdo by tam žít nechtěl, podmínky jsou hrozné

14. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody Houpačky: Odplenkování potřebuje klid a malinkaté cíle. Ani ve čtyřech letech není pozdě, říká psycholožka

Český rozhlas - Životní styl

Houpačky: Odplenkování potřebuje klid a malinkaté cíle. Ani ve čtyřech letech není pozdě, říká psycholožka

14. 5. 2025

23 min

Obrázek epizody The delicious potential of rescuing wasted food | Jasmine Crowe-Houston

TED Talks Daily

The delicious potential of rescuing wasted food | Jasmine Crowe-Houston

14. 5. 2025

15 min

Obrázek epizody 8. herec Zdeněk Kupka: Aktuální konstelace herců v libereckém divadle je výjimečná.

Podcast pod Ještědem

8. herec Zdeněk Kupka: Aktuální konstelace herců v libereckém divadle je výjimečná.

14. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody Držte děti od online světa. NEBO s nimi proberte tyto zásadní věci, aby byly v bezpečí | Jan Mašek - Díl 72.

FOTROVINY

Držte děti od online světa. NEBO s nimi proberte tyto zásadní věci, aby byly v bezpečí | Jan Mašek - Díl 72.

14. 5. 2025

22 min

Obrázek epizody Balanc: Moderní láska: Mladí muži v Česku neví, co znamená být chlapem

Balanc: Moderní láska: Mladí muži v Česku neví, co znamená být chlapem

14. 5. 2025

39 min

Obrázek epizody Šárka Vaňková a Petr Vondráček si k sobě našli cestu po 20 letech: Toužím po svatbě, říká zpěvačka

Na kafeečko

Šárka Vaňková a Petr Vondráček si k sobě našli cestu po 20 letech: Toužím po svatbě, říká zpěvačka

14. 5. 2025

52 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Daniel Bambas po premiéře Smiley: Neznal jsem hru ani seriál, který je o milostném vztahu dvou mužů

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Daniel Bambas po premiéře Smiley: Neznal jsem hru ani seriál, který je o milostném vztahu dvou mužů

14. 5. 2025

33 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 14. 05. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje

Okénko Moravskoslezského kraje | 14. 05. 2025

14. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Ráda provádím po hřbitově i děti - Alena Říhová

Podcast Smrtelníka

Ráda provádím po hřbitově i děti - Alena Říhová

14. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Gymnázium si na první místo dává celkově málo dětí. Špatná strategie i nedůvěra, hodnotí sociolog

Život k nezaplacení: Gymnázium si na první místo dává celkově málo dětí. Špatná strategie i nedůvěra, hodnotí sociolog

14. 5. 2025

20 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatelka Mornštajnová: Mé postavy hledají cestu životem a snaží se žít, jak nejlépe dovedou

Český rozhlas - Osobnosti

Vizitka: Spisovatelka Mornštajnová: Mé postavy hledají cestu životem a snaží se žít, jak nejlépe dovedou

14. 5. 2025

47 min

Obrázek epizody Spisovatelka Mornštajnová: Mé postavy hledají cestu životem a snaží se žít, jak nejlépe dovedou

Vizitka

Spisovatelka Mornštajnová: Mé postavy hledají cestu životem a snaží se žít, jak nejlépe dovedou

14. 5. 2025

47 min

Obrázek epizody Daniel Bambas po premiéře Smiley: Neznal jsem hru ani seriál, který je o milostném vztahu dvou mužů

Blízká setkání

Daniel Bambas po premiéře Smiley: Neznal jsem hru ani seriál, který je o milostném vztahu dvou mužů

14. 5. 2025

33 min